Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

μα τι γραφουν ολη την ωρα στο τοπικ των θιατερ?:-k

Δεν πατάω εκεί μέσα.!!! Τα ποστς πρέπει να γίνονται με τον ρυθμό που σολάρει ο Πετρούτσης!!!

Ακριβώς γι αυτό το λόγο δεν έχω πατήσει εκεί μέσα. Και επίσης γιατί γράφω έκθεση για την ισότητα μεταξύ των δύο φύλων!

:lol::lol::lol:

Οι Θιατερ καταπατουν αυτη την ισοτητα?

Μπα… μάλλον η καθηγήτρια που μας έβαλε την ισότητα προς το παρόν καταπατά τους Θίατερ!

[B]http://www.youtube.com/watch?v=CTtT5CCR-XA[/B]

Πόσο γαμάτος ? Θρύλος.

Μάλλον έχω αλλεργία στο σχολείο. Σήμερα, πηγαίνοντας προς εκείνο το καταθλιπτικό κτίριο της Γκράβας τα χέρια μου πρηστήκανε και δεν μπορούσα να κουνήσω τα δαχτυλά μου. Και όλο αυτό το “υπέροχο” συναίσθημα συνοδευόταν και από μια άκρως σπαστική φαγούρα.(-.-) πήρε 3-4 ώρες να περάσει!

O machine head τρολλαρει ?

συν πλην 27 θρεντ εχει τελευταιο μηνυμα δικο του στις 2 παρα

XΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ. Έκανα το σπίτι άνω κάτω μήπως βρω τίποτα και πουθενά ούτε ίχνος. Έψαξα μήπως είχαμε κουβερτούρα να φτιάξω με το γάλα και τη ζάχαρη λίγη σοκολάτα, σκατά τίποτα. Κοίταξα μήπως είχαμε κακάο ζαχαροπλαστικής τίποτα. Κάτι σοκολατάκια βρήκα κι αυτά είχαν λιώσει και δεν τρωγόντουσαν. AAAAAAAA!!! *υστερική κραυγή αγωνίας και πόνου και συναισθηματικής θλίψης"

:eek:

το ξέρω αυτό το feeling και suckάρει άσχημα! Έχω πάει ακόμα και σε γείτονα για να ζητήσω! Ναι δεν την πάλευα…

junkie φάση

Σε εμάς υπάρχει σουπερ μάρκετ ακριβώς στον απο κάτω δρόμο αλλά σήμερα για άγνωστο λόγο είναι κλειστό και δεν υπάρχει ψιλικατζίδικο ή περίπτερο σε ακτίνα 150 μέτρων! Σκέφτηκα τη λύση του γείτονα αλλά λείπει!

well… την πάτησες μάλλον :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Εγώ έχω 3 καβάτζες πάντα και κοιτάζω να μην φτάνω την 2η ποτέ :slight_smile:

Ευτυχώς αργότερα θα πάω στο ωδείο και ακριβώς από κατω έχει ψιλικατζίδικο. Εμείς είχαμε ένα ολόκληρο κουτί ζαχαροπλαστείου με κοκάκια και εκλερ. Τα έφαγε όλα ο πατέρας μου. Ένα εκλέρ έφαγα και τέλος! Είχα πάρει κι ένα παγωτό σοκολάτα για μένα… το έφαγε κι αυτό. Δεν αφήνει σοκολάτα για σοκολάτα!!! τρεχουν σάλια και φάτσα απελπισμένου junkie

μου ειχε τυχει μια φορα τοσο ισχυρο συνδρομο στερησης, που ετρεμε το χερι μου…
θολωσα και στο τελος εφαγα ο,τι γλυκο εβρισκα μπροστα μου, σε αποπειρα να βρω υποκαταστατο για την ελλειψη σοκολατας…

Με αυτα που γραφετε θελω και εγω γλυκο τωρα :stuck_out_tongue:

τι ξέρουμε??? είναι ελέυθερη???

Δεν ξέρω τι παίζει με τα γκομενάκια αυτά…
Το έχουν δεί ζεστά το θέμα των διασκευών
http://www.youtube.com/watch?v=Iulx5Ca8mSg

την παντρεύομαι πάντως. (τη δικιά μου, όχι τη δικιά σου)