Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

ερωτευσιμη!.. και κομματαρα! εκει που μπερδευει τα λογια κ βγαζει τη γλωσσα ειναι υπερ-cute !

Location - Ohrid, Macedonia

ΠΡΟΔΟΤΗ:!:

[SPOILER]πάντως τις εξηγούσα την τακτική της λοξής φάλαγγας αν ήθελε [/SPOILER]

Oύτε καν κοίταξα την περιγραφή.
Θα ήθελα πάντως να της κάνω κάποια μαθήματα ιστορίας8)

Δεν ξερω ποσοι απο 'σας εχετε δει το βιντεοκλιπ του “Δεν παω πουθενα” του Καρρα παντως εγω το ειδα προσφατα και πραγματικα ειναι απο τα πιο ακυρα βιντεοκλιπ ever!!! Πχ σε καποια φαση που λεει στο ρεφρεν “δεν παω πουθενα πουθενα πουθενα εδω θα μεινω” δειχνει τον Καρρα να ανοιγει την πορτα και να φευγει!!! Επισης καλτ σκηνη ειναι το πλανο του σκηνοθετη στο πιατο με τη φασολαδα που τρωνε τα “πεθερικα” και η “γυναικα” του Καρρα…γενικα ειναι κι αλλες οι σκηνες και γενικα ειναι πολλα τα ακυρα κλιπς…θα ψαξω να βω αν υπαρχει καποιο σχετικο θεμα για να ποσταρω εκει!!! (αν ξερετε στειλτε μου το λινκ)…τι κανει ο ανθρωπος αμα βαριεται και δεν εχει διαβασμα…

Για του λογου το αληθες ιδου το λινκ http://www.youtube.com/watch?v=mBvDdreHIQM

Η κωλοφαρδία μου δεν υπάρχει. Είχα ιδιαίτερο μάθημα και τη φιλόλογο μου τη λένε Σταυρούλα. Γιορτάζει σήμερα και ήρθε σπίτι μου με δυο σοκολατίνες και δύο προφιτερόλ!!! Δεν υπάρχει η κωλοφαρδία μου σήμερα! :D:p ΓΙΕ

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ε σιγά. :stuck_out_tongue: http://www.youtube.com/watch?v=Z5taNFdyHKQ&feature=related

Θέλω 3.000 ευρώ. Μέσα στα επόμενα 2 χρόνια!

Γινε δημοσιος υπαλληλος.Τοσα θα παιρνουν μετα τα νεα μετρα.

Aυπνος με βλεπω να πηγαινω στην δουλεια το πρωι :stuck_out_tongue:

Σνιφ σνιφ…

Πωωωωωωωω…ποσο γαματο ποσο.Απ’τα πιο πορωτικα ιντρο.Θυμαμαι το εβλεπα απο βιντεοκασσετα αυτο:p

:drunk:
Kαληνύχτα σας!

Δύσκολο. Είμαι ακόμα 17 και τα θέλω μέχρι το επόμενο καλοκαίρι!

έλα μαζί μου και θα σε κάνω εγώ αστέρι…θα πας πολύ ψηλά μαζί μου κούκλα μου, πρώτο όνομα θα σε κάνω:wink:

Βαρβαρε ασε ησυχο το κοριτσι.Ξερεις πως τιμωρουμε εμεις οι Immortals…Πυρωμενο σιδερο στα καπουλια!:stuck_out_tongue:

Με μια πιρόγα φεύγεις και γυρίζεις
τις ώρες που αγριεύει η βροχή
στη γη των Βησιγότθων αρμενίζεις
και σε κερδίζουν κήποι κρεμαστοί
μα τα φτερά σου σιγοπριονίζεις

Σκέπασε αρμύρα το γυμνό κορμί σου
σου ‘φερα απ’ τους Δελφούς γλυκό νερό
στα δύο είπες πως θα κοπεί η ζωή σου
και πριν προλάβω τρις να σ’ αρνηθώ
σκούριασε το κλειδί του παραδείσου

Το καραβάνι τρέχει μες στη σκόνη
και την τρελή σου κυνηγάει σκιά
πώς να ημερέψει ο νους μ’ ένα σεντόνι
πώς να δεθεί η Μεσόγειος με σχοινιά
αγάπη που σε λέγαμ’ Αντιγόνη

Ποια νυχτωδία το φως σου έχει πάρει
και σε ποιο γαλαξία να σε βρω
εδώ είναι Αττική φαιό νταμάρι
κι εγώ ένα πεδίο βολής φτηνό
που ασκούνται βρίζοντας ξένοι φαντάροι

Το πιο ταξιδιάρικο κομμάτι, το ομορφότερο ζεϊμπέκικο.

O pimp του rocking!!!

με παρεξήγησες ,δεν είναι αυτό που φαίνεται.

Αστα αυτα,κι εμενα τα ιδια μου εταζες και τωρα παιζω σε γερμανικες τσοντες γ’ κατηγοριας!!!:lol::p:lol::stuck_out_tongue: