μη κουοταρετε ρε μαλακισμενα και θελω να τα σβηνω…:D:D
ααααα…γαμω τα πουλι σεζω απες8)
Τζακι,εισαι ο αγαπημενος μου χρηστης…ηρωινης!
επιτέλους πέφτουν οι πρώτες σταγόνες! μουντίλα και υγρή ατμόσφαιρα γιατί έτσι πρέπει, ανοίγω μπύρα άντε υγείες.!.!.!
Αρχίζει το φθινόπωρο απο σήμερα και επίσημα 8)
Ναι και μπηκε πολυ δυναμικα.Ελευσινα που ειμαι εγω ριχνει καταιγιδα τωρα!!!
λενε παντως οτι απο πεμπτη η παρασκευη θα εχουμε παλι καλο καιρο[SPOILER]αλλα οχι ζεστη:D[/SPOILER]
Καπουτσίνος με μουντάδα και βροχή όξω. Priceless.
RAAAAIN !!! FUCK YEAH !
It’s raining outsiiide but that’s not unusuaaaaaaaaaal!!! Αν και τωρα σταματησε, μπηκαμε και επισημα στο φθινοπωρο!!! Αντε να ρθει κι ο χειμωνας να κανουμε και τπτ διακοπες!!!
και FW
Ναι, αλλά δεν έχω καπουτσίνο τώρα. Σέλω τσαγάκι για τους ΦουΓου μου τώρα, ψήθηκα.
Time may heal all troubles, is that what I’ve found?
Joy entices all, until death’s lonely shroud
But I know it’s forever…
[B]Praying for a change[/B]
Αύριο θέλω να ξυπνήσω και να είναι βρεγμένα όλα!!
Οι δρόμοι τα πεζοδρόμια όλα. Και να έχει αυτό το δροσερό αεράκι μετά απο τη βραδινή βροχή 8)8)8)
Κοιμηθηκα μια ωρα,νυσταζω ακομα κι εχω φροντηστηριο…
Έχω το guitar pro 6. Όταν πάω να αλλάξω το tempo σε ένα section μου αλλάζει για όλη τη σύνθεση μου. Πώς μπορώ να περιορίσω την αλλαγή μόνο για ένα συγκεκριμένο section;
Αν μπορεί κάποιος μοντ να το πάει στο ανάλογο thread για το guitar pro.Εγώ δεν το βρίσκω με τίποτα
μολις διαπιστωσα οτι θυμαμαι τους στιχους απο το imitation of life απ εξω.ΔΑΚΡΥΑ!
Τσακώνομαι με έναν άγνωστο και μου πουλάει μούρη στα δήθεν ανέκδοτα και με ειρωνεύεται
Πλάκωσε τον ρε
Υπερασπίσου το Σάκη και το Τάκη και εμάς τους δηθανάδες
Ρε βασικά το παίζει ότι τα ξέρει καλύτερα,ψαγμένος και έτσι
:-k:-k:-k:-k