Μάλλον γίνονται εμπορικά τα δήθεν και τα γνωρίζουν όλοι:(
Οι Πανελληνιοπληκτοι είναι έτοιμοι να κόψουν τις φλέβες τους, είμαστε πνιγμένοι στη φωτοτυπία (και στα σκ*τά) κι εγω προσωπικά έχω τους χειρότερους καθηγητές του κόσμου, και χρόνο αρκετό ώστε να προλάβω να πάρω μια ανασα πριν κοιμηθώ. (αν κοιμηθω)
Life is the crapiest book I ever read. γεη.
From the grill…I’ve been cooking…stealing the coal.
In my dreams I touch animal blood rich burger swallow it down deep into my stomach.
It feeds her lettuce and raises my true sauce. When I awake I am full.
All the gods are munching.
My griddle of wendy’s lead me on through the table and far beyond
to demonstrate my hunger and path, to embrace the big mac in her glory.
All hail her and cook this burger in blood.
The patty will char, rise in fire and return to my stomach.
τρελο πνιξιμο στη φωτοτυπια οντως…ακομα χειροτερο να διαβαζεις απτο πισι…σημερα επρεπε να λυσω 3 σελιδες λεξιλογικες ασκησεις απτην οθονη…και γω εχω σκατα καθηγητες σε ολα περα απο φυσικη κατευθυνσης…χρονο εχω ακομα ομως…νταξει εχει μερες που διαβαζω 3+ ωρες ξερω γω…αλλα γενικοτερα ακομα πιο χαλαρα…εναν υπνακο τον τιμαω μετα το σχολειο…
η λυση ειναι σαιτες
η λυση ειναι τρεξιμο σε βιβλιοπωλεια και να σκαμε λεφτα.δωρεαν παιδεια.
Κάπως πρέπει να ζήσουμε κι εμείς ε…8)
οχι, η λυση ειναι κοπανες και αν ειναι εφικτο οι ομαδικες8)
Ουσιαστικά το σχολείο μόνο για να τα ξύνεις είναι.
Στο φροντιστήριο γίνεται όλη η δουλειά.
Δεν θυμάμαι να είχα διαβάσει ποτέ στη τρίτη λυκείου.
καλα ας μην υπηρχαν οι απουσιες στο σχολειο και θα σου ελεγα αν παταγε ποτε κανενας
Aσχετο αλλα εδω και λιγη ωρα εχω βαλει ΕΡΤ3 που εχουνε απεργια και βαζουν ενα κομματι σε repeat με βιολια και κατι μπασογραμμες γαματες. Και δεν ξερω ποιο κομματι ειναι γαμω!
η λύση είναι δολοφονίες.
Η λύση είναι τα παλιά βιβλία του κολλητού σου που δεν έχει αγγίξει ποτέ.
Ότι είπες μονος σου :Ρ
Αυτό θα μπορούσε να ισχύει γενικά αλλά αν έχεις καθηγήτρια (σε έκθεση και αρχαια τωρα, βασικα μαθηματα πανελληνιων) που σου λέει ότι αν δεν διαβάζεις για το μάθημα της δεν θα διστάσει να βάλει 8 στα τετράμηνα (πράγμα που μπορεί να σου ρίξει και 4 βαθμους αυτό που θα γράψεις) δυστυχώς το να μην διαβάζω και για εκει είναι ανέφικτο.
Οσο και να μην παιρνανε καποιες ωρες στο σχολειο εχει και την πλακα του.Εκτος απο στιγμες βαρεμαρας και στιγμες που προσεχεις το μαθημα εχει και γελιο και πλακες.
Φωτοτυπιες δεν τη παλευουν και χανονται για πλακα.
Τα αλλα ειναι θεμα οργανωσης πιο πολυ.Το Σαββατοκυριακο πρεπει να το γαμας και τις αλλες μερες πιο χαλαρα.Τις μερες που εισαι χαλαρος και διαβαζεις πιο ευκολα και ειναι πιο αποδοτικο το διαβασμα.Παραδειγμα,Σαββατο απο τις 4 μεχρι που θα βγω,με μουσικουλα και μερικα μικρα διαλλειματα τελειωνω πολυ πραμα και την Κυριακη καμια επαναληψη,τιποτα επιπλεον και οτι περισσεψε.Δυσκολα τα πραγματα αν τα αφηνεις για μεσοβδομαδα.
εγω μεχρι στιγμης σαββατοκυριακα δεν διαβασα …μονο καμια εκθεση…απο αυτο το σ/κ επιβαλλεται ομως…χωρις σταθερο προγραμμα στο σχολειο μου ρχονται καταιγιδες μεσοβδομαδα …
Εαν καποιος εχει π.χ στα λατινικα(μπλιαχ:?) 8 μ.ο ως προφορικο βαθμο στα τετραμηνα και στις πανελληνιες γραψει 14,ο νεος προφορικος βαθμος θα ειναι 12 και ο γενικος βαθμος προσβασης για το συγκεκριμενο μαθημα 13,4.
Παίζει και σε πόσο μαλάκα καθηγητή θα πέσεις.
Εμείς ευτυχώς δεν είχαμε τέτοιους . Όλοι προσπαθούσαν να βοηθήσουν με το βαθμό στα μαθήματα κατεύθυνσης. Βέβαια όλοι εκτός από μια καθηγήτρια ήταν γτπ ως εκπαιδευτικοί αλλά τέλος πάντων.
Ένα καλό βαθμό έγραφες στο τεστ , συμμετείχες και λίγο και έπαιρνες και βαθμό.
Θυμάμαι καθηγητή Βιολογίας ο οποίος είχε βάλει σε μαθήτρια χαμηλό βαθμό στο εξάμηνο για κάποιον λόγο,εκείνη στο τέλος έγραψε 19,και της πήγε προς τα κάτω ο βαθμός μην μπορώντας να πιάσει το ΑΕΙ που ήθελε για πολύ λίγο
Έπεσε σε μαλάκα καθηγητή απ’ότι φαίνεται.
Ή θα έγραψε μέτρια σε κανα διαγώνισμα .
Ε όσο μέτρια και να γράψεις,βάλε μωρέ κάναν μεγάλο βαθμό,δεν ήταν τούβλο,ίσα ίσα.
Τζάμπα είναι…
μπορειτε: http://www.youtube.com/watch?v=VLDKnWi2hNA&feature=related
καθως και εδω:
http://www.youtube.com/watch?v=vQBH-LhJuOc
enjoy…