Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

Οκ τωρα σοβαρα, θυμαται κανεις ή εβλεπε αυτην την μαλακια, με τους καρχαριες να περπατανε και να παιζουν γκολφ και να φορανε τζην;

Πρωτη φορα το βλεπω.

Μπα, δεν. Αν είχε δεινόσαυρους κάτι γινόταν. Αλλά μην με διακόπτεις τώρα, είμαι στην πρώτη μισή ώρα του βίντεο ακόμα. :frowning:

Σχωρα με

Εννοειται ρε. Μεγαλα μπαχαλια οι καρχαριες.

φέτος είναι η μόνη χρόνια μέχρι τώρα που διαβάζω πάρα πολύ. (β’ λυκείου)
τα μαθήματα φροντιστηρίου προσπαθώ να τα κάνω μετά το μάθημα ώστε να τα 'χω φρέσκα, όσο μπορώ βέβαια και τα υπόλοιπα το σαββατοκύριακο. αλλιώς δεν.
προετοιμάζομαι να μου τρίψουν τα αχαμνά τους στην μούρη του χρόνου. θετική κατεύθυνση…

Ultimate Survival στο Discovery ftw!!

Γαμησε

http://www.comedylab.gr/video/308/13-mikeius-vs-Γυναίκες

Ασχημα ομως!

Γενικά γαμάει το ΜΠΡΑΦ. Αγαπημένο μου έιναι εκείνο που πάει στο ζωολογικό κήπο με την τίγρη και τα λοιπά.

αχαχαχα αψογο

ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΕΣ! ΤΟ ΒΛΕΠΑ

το είδα.Δυστυχώς το είχα διαβάσει πιο πολλά στο “blog” του και γνωρίζωντας τι θα πει,ξενέρωσα.

Το πιο ωραίο για μένα είναι το με τους φανατισμένους,που χώνει,χώνει,χώνει…
Πόσο πιο δίκαιο να χει;

όποιος θέλει να διαβάσει αυτά που λέει ο mikeus ας μπει εδώ

Eπιτέλους έχω ίντερνετ!! Γιε-φάκιν-γιε! Έχω χάσει πολλά επεισόδια… πω… μισώ τον ΟΤΕ… και το λάπτοπ μου (-.- ). Αχχχχ… δεν πειράζει βέβαια, μετά από wasted nights γράφω βιβλίο!!! Αούα!

υπαρχει τοπικ για τα κοβερ του sound of silence??γιατι ψαχνω και δεν το βρισκω.

“[I]7. Δε θα μας φτάσεις ποτέ στη μαλακία. Όσο κι αν το παίζεις τζόβενο στις αγοροπαρέες σου, ότι και καλά βλέπεις τσόντες από μικρή και αυνανίζεσαι συχνά και άλλα τέτοια, δεν έχει να κάνει. Η μαλακία στον άντρα δεν είναι ούτε αστείο, ούτε κάτι γλυκούλι που κάνουμε για να περνάμε καλά. Είναι σκοτεινό και άρρωστο. Ένας εθισμός που καταλαμβάνει μεγάλο κομμάτι της ημέρας μας, τόσο στο σχεδιασμό όσο και στην εκτέλεση. Η γυναίκα για να αυνανιστεί θέλει να είναι ζεστά και άνετα, με την ταινιούλα της, το παπλωματάκι της, το μπανάκι της και όλα τα ωραία. Όχι πως δεν απολαμβάνει και ο άντρας τα παραπάνω. Αλλά αν χρειαστεί, μπορεί να βαρέσει μαλακία πίσω από ένα σκουπιδοντενεκέ σε σκοτεινό σοκκάκι, χρησιμοποιώντας για υλικό το τελευταίο φωτορεπορτάζ του Έψιλον με εικόνες από νεκρά παιδιά στο Μπαγκλαντές. Εσύ μπορείς;[/I]”

Tεραστία διαπίστωση/αλήθεια

Τελευταια προταση μονο κλαυσιγελος

To κείμενο χάνει πάρα πολύ από τη φωνή του και τον τρόπο που τα λέει
Καλύτερα να έμενε στο γράψιμο

Εγώ απορώ γιατί τον πέρνετε στα σοβαρά αυτόν τον τύπο :-s

Η’ στο αποπανω, μιας και το κατεχει. Καποτες ειχε λιγη πλακα αλλα πλεον κουραση.

Εξαρτάται πως τα βλέπεις.Αν τα δεις όλο μονοκοπανιά,ναι θα σε κουράσουν like hell.
Αν τα βλέπεις όποτε τα κυκλοφορούν είσαι καλά.

Πάντως τα τελευταία που έγραψε στο blog του,δεν με πολυ-άρεσαν.

και επίσης,γαμώ την τιμή του αερίου και της βενζίνης.Γιατί να μην ζούσαμε στην εποχή που η βενζίνα κόστιζε 70 λεπτά;

Επιτέλους λίγη μπαλίτσα σήμερα γαμώ, έχω να παίξω από την τιτανομαχία το καλοκαίρι.