Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

Οντως ο Μαικιους εχει πεσει αρκετα στα τελευταια ποστς του…και σιγουρα ο Μαστερ Τζι ειναι πολλα σκαλια πανω…για οσους ενδιαφερονται: http://cavestudioz.blogspot.com αν και εδω και πολυ καιρο εχει παρατησει το μπλογκ…κριμα

[SPOILER]ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ
[/SPOILER]

Πολυ καλυτερη με το ξανθο :slight_smile:

Βασικά όπως και να τα κάνει… αααααααααααααααχ

Βασικα ειναι μαλακιζμενη και θελω να της βαλω τρικλοποδια.
Καποτε ηταν ομορφη νονδελες, αλλα μαλλον πλεον εχει σαν προτυπο κομμωσης τον Σκαθαροζουμη.

Παντως, επειδη εδω κ καιρο το μαλλι της το χει κοντο, εγω σα να την προτιμω με το κοκκινο…Αλλα με μακρυ ξανθο ειναι οντως πολυ καλυτερη.

^^:lol::lol::lol:
Εμένα μου αρέσει με αυτό το μαλλί:

Πλέον είναι η ιδέα μου ή έχει αναβαθμιστεί πολύ η αισθητική των βινυλίων και των cd’s;
Τα βιβλιαράκια και γενικά το artwork είναι πολύ προσεγμένο κάτι που δεν έβλεπες στις κυκλοφορίες προηγούμενων δεκατιών (ειδικά των 90’ς)

thomann>>>musicstore

[SIZE=“5”][B]ΒΑΡΙΕΜΑΙ ![/B][/SIZE]

^ τίμιο ποστ

Έρχεται μια φίλη σε 2 μέρες να τη φιλοξενήσω και το σπίτι είναι άνω κάτω. Ελπίζω αύριο να το πάρω απόφαση και να ξεκινήσω επιτέλους το συμμάζεμα :-s Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι πρέπει να έχω κόσμο σπίτι για να αξιωθώ να το φτιάξω, αλλιώς.
Όποιος έρθει για βοήθεια κερνάω παστίτσο :slight_smile:

πραγματικα δεν την παλευεις:p

987,0 seconds

NYA!

Γουατ δα φακ? Τι ‘ν’ αυτο το πραγμα ρε μεσα στο spoiler? Η κοπελα πραγματικα για να κανει τετοια χτενισματα πρεπει να κανει ειδικη ποικιλια η να ειναι απλα αστιλιστη (νεα λεξη γιατι ειμαι γαματος). Ρε μονο σε μενα θυμιζει τη Σαρον την Οζμπορν? Παω να το ποσταρω στους σωσιες!!!

musicstore.de
Κάνεις παραγγελία στις 10/9/11
Περνάνε 10+ εργάσιμες, το δέμα πουθενά, στέλνεις email, ξαναστέλνεις και παίρνεις την εξής απάντηση:

[I]Kalispera.
H paraggelia sas eixe pagwsei kai gia to logo aftpo toses meres den efevge?
Simvainei polles fores se paraggelies mesw internet.
Thn prowthisa kai afth th stigmh einai se epexergasia.

Gia mellontikes paraggelies parakalw epikoinwniste apeftheias mazi mou…

Efxaristw.

Filika,

Anna Sioki
Export Greece[/I]

Σάλτα και πηδήξου ρε Άννα Σιόκη
Φιλικά

Μαλακες μολις τωρα ακουγα το “Ι Don’t Believe In Love” των Queensryche και τη στιγμη που ακουγεται η φραση στο ρεφρεν πεφτει το ματι μου σε ποστ στο “Παιχνιδακι με τραγουδια” (του ΚΕΝ νομιζω) που ειχε ποσταρει το τραγουδι…καρμικο δεν υπαρχει αλλη εξηγηση…το παθαινω πολυ συχνα…

τι είχες παραγγείλει απο εκεί;