ποιος πάει σχολείο αύριο…μακάρι να 'χαμε μόνο τα φροντιστήρια…
ελπίζουμε για καμιά κατάληψη.
Kιθάρα, ενισχυτή και κάτι άλλα ψιλά
Τα είχε στο stock σε αντίθεση με το thomann και σκέφτηκα ότι θα μου ερχόντουσαν πιο γρήγορα
@@
Δεν θα με ξαναδούνε
:thumbup::thumbup::thumbup: Κομματαρα το i dont believe in love και τρομερο ολο το operation mindcrime!!!A ρε Queensryche περασμενα μεγαλεια ρε γαμωτο 
800.000.000 μερίδες coca-cola καταναλώνονται καθημερινά παγκοσμίως.
[SPOILER]Χεστήκατε…[/SPOILER]
ενταξει,δεν ειναι και τοσο απιθανο αυτο που συνεβη,δεν ειναι και κανενα αγνωστο κομματι το I don’t believe in love:p
σε μενα ειχε συμβει κατι αλλο τις προαλλες…το προηγουμενο Σαββατο μου ειχε κολλησει ενα συγκεκριμενο τραγουδι(το Atomic των Βlondie) ολο το πρωι,το οποιο παρεμπιπτοντως ειχα να ακουσω πανω απο 2,5 χρονια και το βραδυ της ιδιας μερας το ακουσα στο Allou fun park απο τα μεγαφωνα που επαιζαν διαφορα τραγουδια:lol::-k:!:
Οι υπάλληλοι της εξυπηρέτησης πελατών του ΟΤΕ δεν παλεύονται -.-!!! Μόνη μου την έκανα τη δουλειά…
Άκυρο εδιτ: ξέρει κανείς πως λέγεται εκείνο το πλαστικό περιτύλιγμα σε συσκευασίες που έχει τις φούσκες και όταν κάποιος το βλέπει αρχίζει και τις σκάει μία μία σα μαγεμένος και δεν σε ακούει καν όταν μιλάς;;;
Επιτέλους το έμαθα:!: 
Ιδανικό όταν έχεις διάβασμα!
Καλό αλλά καμία σχέση με το αληθινό. Αυτό είναι virtual reality…
Βάφαμε το σπίτι εδώ και μας τελείωσε σε κάποια φάση εκείνο το νάυλον που χρησιμοποιείς για να καλύπτεις επιφάνειες ώστε να μην πέσει μπογιά.
Πήγα λοιπόν στο χρωματοπωλείο της γειτονιάς να εφοδιαστώ αλλά του είχε τελειώσει.
Για να μην τρέχω αλλού, πήρα αεροπλάστ αντ’αυτού.
Εντάξει, μοναδική εμπειρία να βάφεις τοίχους με στρωμένο αεροπλάστ στο πάτωμα και σε κάθε βήμα να ακούγεται αυτό το οικείο [I]“παφ παφ”[/I] ! \:D/
Το ερωτεύτηκα το παιχνιδάκι!!!
Και όσο για την εμπειρία βάψιμο-παφ παφ ΖΗΛΕΥΩ!!!
Πραγματικά όμως ρε παιδιά όταν βλέπετε κάποιον άλλον να σκάει τις φούσκες δεν είναι όντως σα μαγεμένος;;;
καταραμενη καταληψη με αποσυντονισε τελειως απτο διαβασμα
Βασικα το εγραψα επειδη ακριβως τη στιγμη που ο Tate αρχισε να τραγουδαει το ρεφρεν το ματι μου επεσε πανω στον τιτλο του κομματιου!!! Γενικα οτ παθαινω να ακουω κομματια και να βλεπω πραγματα που μου δημιουργουν συνεριμους ξερω γω με τους στιχους τους…
Δισκαρα…ειδικα το concept του…αλλα τωρα οι Κουηνσραηχ εχουν αρχισει τις μαλακιες και ξεφτιλιζουν το ονομα τους…δλδ δεν βλεπουν οτι ο και καλα “πειραματισμος” δεν τους βγαινει? Ολο αυτο μου μοιαζει για δουλεια εκεινου του βλακα του Tate που θα τους εχει κανει προσωπικο του προτζεκτ…κριμα…τουλαχιστον λαιβ ειναι ακομα μια χαρα…
Βαριέμαι τόσο πολύ που παίζω flash games…
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Η Τζάκι Ο δεν κάνει ποτέ κάφρικα πράγματα. Είναι πάντα σικάτη και κιουρία!
Καλημέρα!!!
Έχω την “τύχη” να μένω απέναντι από ένα δημοτικό σχολείο, στο οποίο πήγαινα κι εεγώ για 2 χρόνια. Μέχρι πέρσι, όποτε αρχίζανε την προσευχή και χτύπαγε το κουδούνι άκουγα την αγριογκαρίδα του διευθυντή μες στ’ αυτιά μου και στενοχωριόμουν που δεν έφτανε το λάστιχο μέχρι εκεί να τον καταβρέξω. Δεν πειράζει. Ψιλοπράγματα.΄
Στο κτίριο στεγάζονται δύο σημοτικά σχολεία που έχουν συγχωνευτεί. Μ’ αυτά και μ’ αυτά, βγήκε κι ο διευθυντής στη σύνταξη (ναι παίρνουν ακόμα). Οπότε σήμερα είχα την ευκαιρία να ακούσω την καινούρια διευθύντρια. Δεν πήγα να την δω από το μπαλκόνι διότι προτιμούσα το κρεβατάκι μου από το να μου σκάσει ο ήλιος απότομα στη μούρη σα μούτζα. Και μέσα στις φωνές των παιδιών ακούω μία γλυκιά φωνή να λέει ήρεμα-ήρεμα και κάπως μαστουρωμένα να μαζευτούνε τα παιδιά για προσευχή. Μετά την προσευχή, με την ίδια φωνή τους λέει να χαλαρώσουν, να ηρεμήσουν, να δούνε τι όμορφη μέρα που είναι σήμερα και να πάνε ήσυχα στις τάξεις τους. Ύστερα, άρχισε να τους λέει για το περιβάλλον και πως δεν πρέπει να πετάνε κάτω τα σκουπίδια και όλα τα σχετικά.
Το μόνο κακό από όλο αυτό είναι ότι έχουν καινούριο μικρόφωνο και ρε γαμώτο… ακούγονται ακόμα πιο δυνατά από ότι παλιά όταν πήγαινα εγώ εκεί (άσχετα από το αν έχουν περάσει σχεδόν έξι χρόνια από τότε). Δεν είδα την καθηγήτρια αλλά τη φαντάζομαι να σκάει μύτη με το χαλάκι στο σχολείο και να κάνει γιόγκα στα διαλείμματα και να κάνει τμήματα αεροβικής γυμναστικής και γιόγκα μετά το σχολείο κάθε Τρίτη και Πέμπτη στις 5. Μετά σερβίρεται δωρεάν Lipton Tea στο κυλικείο με σπαστό καλαμάκι.
Αναλογιζόμενη ότι ξύπνησα από έναν παράγοντα που είναι συνήθως εκνευριστικός, σήμερα ήταν μια καλή αρχή!