ΛΙΩΝΩΩΩΩ!!! :lol:

ΛΙΩΝΩΩΩΩ!!! :lol:

Μόλις γύρισα από το νοσοκομείο,έβγαλα τα ράμματα. Η ώρα ήταν βάρβαρη,χθες ξάπλωσα αργά,είχα και την υπερένταση…με το ζόρι ξύπνησα.Σε λίγο όμως θα την πέσω, όταν χαλαρώσω.
Θα θελα όμως να γκρινιάξω λίγο,σαν γνήσιος Έλληνας.Καθώς γυρνούσα από το νοσοκομείο,μέσω του περιφερειακού είδα έναν καθυστερημένο να τρέχει με 140/150,υπερβολική ταχύτητα για το σημείο εκείνο(είχε στροφές,ανηφόρα,πολλά αμάξια).Παραλίγο να πέσει πάνω σε μια νταλίκα και εκεί που ήταν στην αριστερή λωρίδα χώνεται με την μία στην έξοδο που βρισκόταν δεξιά του δρόμου.Με την μία ξεκίνησα να ρίχνω καντήλια.Πρέπει κάποια στιγμή να το κοιτάξω αυτό με τα νεύρα μου.Δεν με βγάζει πουθενά τώρα που το σκέφτομαι.
Θερμή παράκληση σε όσους οδηγούν, αν θέλετε να τρέξετε,κάντε το σε μεγάλους δρόμους όταν δεν έχει αμάξια.
Πλέον και ένα αυτοκίνητο με 75άλογα μπορεί να πιάσει τα 150 σε μεγάλους δρόμους.
Αντε να παει 6 να δουμε λιγο μπαλιτσα γιατι βαριεμαι ελεεινα σημερα!!!
πεινάω σαν gay
δηλαδη πεινάς για…
εεεε, δεν είναι αυτό που νομίζεις!!! 
Τι;;; Δε σου έφτασε το αγγούρι;;;
τς, ήθελα και ντομάτα μαζί. αφου σου είπα ότι έτσι πάντα τα συνοδέυω:!:
Γαμώ το συντακτικό σου!! ΑΟΥΑ!!! Πόσες ντομάτες;;;
ανάλογα πόσα άτομα με ακούνε να τραγουδάω 8)
Χμ… γείτονες+απέναντι γείτονες+τα 30 γύρω τετράγωνα+σκυλιά+γάτες+… = τα μανάβικα της περιοχής.
τους ξέρει κανείς αυτούς?
έρχονται λαρισα και έλεγα να τιμήσω…
Το musicstore για επιστροφή παραγγελίας δίνει πίσω τα λεφτά?
Άκυρο δίνει
Edit:Καλά μιλάμε είναι για τα μπάζα…μακριά!
Μόνο thomann
Yann Tiersen
17 Νοεμβρίου - Λάρισα - BOWLING CENTRE
18 Νοεμβρίου - Θεσσαλονίκη - PRINCIPAL
19 Νοεμβρίου - Αθήνα - FUZZ CLUB
Αν ειναι δυνατον εκανα το πρωι να φτασω σπιτι μου 2 ωρες γιατι ειχε το Σπαρταθλον και μας ειχανε σταματημενους στο χαιδαρι κανα 40 λεπτο για να περασουνε κατι κωλογεροι που τρεχανε
x
σα σωστος spartan warrior θα πρεπε να σεβεσαι εκδηλωση με τιτλο Σπαρταθλον.
:lol::lol::lol:
Θέλω τόσο να πάω… ξέρεις για εισιτήριο πόσο;;;
Πληροφορίες για Αθήνα:
FUZZ CLUB: Πειραιώς 209 & Πατριάρχου Ιωακείμ, Ταύρος (πλησίον Χαμοστέρνας), τηλ. 210.3450817
Ώρα έναρξης: 21.30
Προπώληση: 30 ευρώ
Ταμείο: 35 ευρώ
Ξέρει κανείς να λύνει κανόνα;; Αν ξέρει κανείς τι εστί κανόνας (στη μουσική)!