Εχω λιωσει στα γελια…Μπηκα facebook και εχουν φτιαξει εκδηλωσεις “Καταληψη στο (βαλε ονομα σχολειου) στις 8 το πρωι (βαλε ημερομηνια) να ειστε ολοι εκει” και αποκατω θα παρευρεθουν 80 ατομα κτλπ.
Μιλαμε το εχουμε γαμησει λιγο το θεμα με τα social networks.
H το αλλο."(Βαλε ονομα) checked in at Home".Και αμα πατησεις Home σου βγαζει τη διευθυνση και το σπιτι στο χαρτη του google map…
Από τα υπερτιμημένα μου. Γενικά η δισκογραφία μου είναι πολύ πλούσια σχετικά με των άλλων σκουπιδιών για να κολλά ο κόσμος σε ένα τραγούδι. Αλλά τι να κάνουμε ρε παιδιά; Έτσι βγαίνουν τα λεφτά…
[SPOILER]Ναι, είμαι και εγώ ο Γιώργος Χρήστου[SPOILER]Κι εσύ μπορείς[/SPOILER][/SPOILER]
Μα είναι κατάσταση αυτή να με παίρνουν τηλέφωνο με απόκρυψη, να υποδύονται τη φωνή του πρώην και να παριστάνουν οτι και καλά είναι ερωτευμένος μαζί μου (χτυπάνε κι εκεί που πονάει οι πούστηδες), έρχεται σπίτι μου να με δει, ή τώρα ή ποτέ και άλλες παπαριές του τύπου μην μου το κλείσεις γιατί θα πέσω από την ταράτσα; Και όχι τίποτα άλλο, με ξυπνήσανε κι άντε να ξανακοιμηθώ τώρα… -.- Το περίεργο είναι ότι η φωνή ακούγεται αρκετά οικεία. Σχεδόν ίδια. Ισα που φτάνει για να σηκωθείς σα μαλάκας από το κρεβάτι. Άραγε “φτιάχνονται” τόσο πολύ μ’ αυτό; “Φτιάχνονται” με το να στενοχωρούν τους άλλους;;;