το κάψιμο δεν έχει όρια http://www.youtube.com/watch?v=QGcMlvHpqkE&feature=related 8)

[B][SIZE=“5”]+[/SIZE][/B]
[I]http://www.youtube.com/watch?v=PG4TmkErlu4&feature=player_detailpage#t=10s[/I]
[SIZE=“5”][B]=[/B][/SIZE]
καλό εξάμηνο…
δειτε το κομικ προς τα κατω… 
ΤΕΛΕΙΟ!
αυτη η συνδεση δεν ειναι ααρτια,μας εχει σπασει το ηθικο.
καλουτσικο ειναι αυτο το μπερετα,οπως το βλεπω,28αρα ζαντα,σιμανο κτλ. ειναι αρτιο,αλλα πιο πολυ θυμαμαι το αλλο της ιδιας εταιριας που ειχα παρει πιο μικρος για να πηγαινω πανω στο ρεμα να βολταρω,αλλα πουου εκει εχει γουβες μπαμπα μπουμπα…ειναι υπερενθουσιωδες το πουλι,χα ντεπινε,δεν ηταν αρτιο στο συλλογισμο του.:lol::lol:
φακ,χέστηκα 2-3 φορές με τα κινούμενα …
με κουράζει το bandcamp που δε έχει volume
Μιση ωρα για να σχολασω και δεν περναει με τιποτα η πουτανα. Μου’ρχεται να καρφωσω την οδοντογλυφιδα στο ματι μου
[/γκρινια mode off]
όσο και να διαβάσω δεν τα προλάβαινω τα μαθήματα. κατάληψη έχουμε, διαβάζω από το πρωί μέχρι το βράδυ και πάλι δεν βγαίνει η ύλη για τα φροντιστήρια! άμα το κάθε μάθημα απαιτεί 4 ώρες διάβασμα, που να τις βρεις τις ώρες γαμώ;!
γκρινια και εδω
οι απεναντι μου κανουν παρτακι.φωνες,γελια,μουσικουλα.
θελω να ξημερωσει πεμπτη να χω δωσει 3 μαθηματα:(
Πωπω ο απέναντι πρέπει να χώρισε, είναι στο μπαλκόνι του και βρίζει και λέει ΜΟΥΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣΤΗΖΩΗ και τέτοια. Πριν κάτι μέρες είχε πετάξει και ένα μπουκέτο τριαντάφυλλα και είχαμε γεμίσει ροδοπέταλα όλη η γειτονιά.
Λέω να μετακομίσω μέσα γιατί καλή η δροσιά του έξω, αλλά δε ρισκάρω να μου έρθει καμιά καρέκλα βραδιάτικο.
Ερωτήσεις κρίσεως
[B]Ερώτηση 1 :[/B] Αν ήξερες μια γυναίκα που ήταν έγκυος, η οποία είχε ήδη 8 παιδιά, τρία από τα οποία ήταν κουφά, δύο τυφλά, ένα με διανοητική καθυστέρηση, και είχε και σύφιλη, θα της συστήνατε να κάνει άμβλωση;
[B]Ερώτηση 2 : [/B]Είναι χρόνος να εκλεχτεί ένας νέος παγκόσμιος ηγέτης, και μόνο η ψήφος σας μετράει. Tα γεγονότα για τους τρεις κορυφαίους υποψηφίους είναι τα ακόλουθα.
[B]Ο υποψήφιος Α[/B] συναναστρέφεται με διεφθαρμένους πολιτικούς. Συμβουλεύεται αστρολόγους. Απατά τη γυναίκα του. Πίνει 8 με 10 martinis ημερησίως και καπνίζει μανιωδώς πούρα.
[B]Ο υποψήφιος Β [/B]απολύθηκε από τη δουλειά του δύο φορές, κοιμάται μέχρι το μεσημέρι, έκανε χρήση ναρκωτικών στο Πανεπιστήμιο και πίνει ένα τέταρτο γαλονιού ουίσκι κάθε βράδυ.
[B]Ο υποψήφιος Γ [/B]είναι παρασημοφορημένος ήρωας πολέμου. Χορτοφάγος, δεν καπνίζει, πίνει μια μπύρα που και που και δεν έχει ποτέ απατήσει τη σύζυγό του.
Σε ποιον από τους τρεις θα ρίχνατε την ψήφο σας; Αποφασίσατε;
[SPOILER]Ο υποψήφιος Α είναι o Franklin D. Roosevelt.
Ο υποψήφιος Β είναι ο Winston Churchill.
Ο υποψήφιος Γ είναι ο Adolph Hitler.
Και επ’ ευκαιρία η απάντηση στην ερώτηση της άμβλωσης: Εάν είπατε ναι, μόλις σκοτώσατε τον Beethoven.[/SPOILER]
4 άνθρωποι έμειναν στην ιστορία λόγω ενός μήλου: Η Εύα, ο Νεύτωνας, ο Γ. Τέλλος και ο Steve Jobs.Από τους 4,τη μαλακία την έκανε η γυναίκα.
ΓΑΜΑΤΟ!!! :thumbup:
Χαχαχα!!! Στην πολυκατοικία ενός φίλου, ακριβώς πάνω από το διαμέρισμά του μένει ένας παππούς, έχει πεθάνει η γυναίκα του κι αυτός τη βρίζει ανελέητα! Τον πιάνουν συνέχεια κάτι κρίσεις και εκσφενδονίζονται πράγματα από τη μπαλκονόπορτα με στόχο την αυλή. Ο φίλος μου, μαζεύει μανταλάκια (μιας και τα πετάει ο παππούς) από την αυλή γιατί δικά του δεν έχει, στην αυλή μπορεί να βρεις κανένα κουζινομάχαιρο καρφωμένο στο χώμα, κανένα παλιό εσώρουχο της γυναίκας του… Από κάτω εν τω μεταξύ στην αυλή υπάρχει μια βουκαμβίλια η οποία έχει αναρριχηθεί πάνω σε ένα δέντρο, μια μέρα κάτω από τη βουκαμβίλια είχε ασυνήθιστη σκιά, τελικά υπήρχε πάνω της ένα σεντόνι! Κορυφαίο σκηνικό όταν ο παππούς εκσφενδόνισε ένα ταψί εντελώς καταλάθος πάνω σε μια γάτα! Ευτυχώς η γάτα ζει…
A καλα εμεις ειχαμε αλλα πανηγυρια εχτες. Ειχαν ορεξουλες οι γειτονες και τα ουρλιαχτα της γειτονισσας ακουγοντουσαν σε ολο το τετραγωνο για κανενα μισαωρο. Αξιος ο γειτονας. :thumbup:
Θα συνδυάσω τα ποστς και των 2 σας, ο παππούς από πάνω φέρνει κάθε βράδυ πουτάνες. Κάθε βράδυ μετά τις 12:30-1 ακούγεται το ασανσέρ και άλλη μία κατά τις 4-5 το πρωί. Κατά τ’ άλλα δεν ακούγεται τίποτα άλλο :!: Μπορεί να τις καλεί για τσάι.
Μια φορά είχα γυρίσει σπίτι στις 5 και τον είχα πετύχει τη στιγμή που την ξεπροβόδιζε.:-s Και άλλες φορές τη στιγμή που την έφερνε.
Γαμάτος.8)
Το πιο εκνευριστικό πράγμα είναι οι ενοχλητικοί γείτονες + διάβασμα = ο συνδυασμός, που σκοτώνει…
^
Έχετε πέσει σε πολύ καυλιάριδες γείτονες βλέπω :lol:

Εμένα στο παλιό μου σπίτι είχε αποφασίσει η γειτόνισα να κάνει πρώτη φορά σέξ απο πίσω… Που το ξέρω θα ρωτήσετε…
ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ!! η τύπισσα ακουγόταν σε όλη την πολυκατοικία και δεν ούρλιαζε μόνο έλεγε και κάτι πράγματα… Και ήμουν και 15 χρόνων, με κατέστρεψε :lol::lol:
ΧΑΧΑΧΑ καυλιάρηδες γείτονες for the win