KEN
October 8, 2011, 12:54pm
Αυτα ειναι.Γιατι να μην εχω και εγω τετοιους γειτονες ρε γαμωτο
Neniel
October 8, 2011, 1:04pm
Χαχαχ γεια σου ρε Alucard! Μίλησες σαν την φωνή της συνείδησης
KEN
October 8, 2011, 1:05pm
Για τον χαβαλε ρε παιδια. Αμεσως να με παρεξηγησετε :lol::lol::lol:
Neniel
October 8, 2011, 1:06pm
Παιδιά καλή συνέχεια, πάω για δουλειά
Neniel
October 8, 2011, 1:09pm
Α μπράβο, αυτό μου χρειάζεται! Θενκς!
BB
Aionios
October 8, 2011, 2:12pm
Παιχνιδάκι με τραγούδια
Who Posted?
Total Posts: 23,877
User Name Posts
jiopas 3,080
razor7 2,410
8O8O8O
Eγώ στη θέση σου αν μπορούσα να τους δω θα έβγαζα ποπ κορν και 3D γυαλιά (έτσι για το εφέ)!!!
Alucard
October 8, 2011, 3:08pm
Καλα οχι δεν εχω τετοια βιτσια. Δε μπορουσα να τους δω ουτως ή αλλως. Απλα ειχα βγαλει το κεφαλι απο το παραθυρο και γελαγα με την αλλη που εσκουζε.
κεειιιινες τις ωρεεες.σφιγγειις το χεερι του συντροοοφου σου…γινεται μια σιωπη γεματη πετρα.το τσιγαααρο κομμεεενο στη μεεση.γυριιιζει απο στοοομα σε στοοομα.
Κόλλημα το Sims Social αυτήν την εβδομάδα. Έχτισα και νεκροταφείο στην πίσω αυλή.
Αυτό είναι πιο καμμένο κι απο το farmville ρεσυ…
Aionios
October 9, 2011, 10:38am
PaSxaLak0s:
Ερωτήσεις κρίσεως
[B]Ερώτηση 1 :[/B] Αν ήξερες μια γυναίκα που ήταν έγκυος, η οποία είχε ήδη 8 παιδιά, τρία από τα οποία ήταν κουφά, δύο τυφλά, ένα με διανοητική καθυστέρηση, και είχε και σύφιλη, θα της συστήνατε να κάνει άμβλωση;
[B]Ερώτηση 2 : [/B]Είναι χρόνος να εκλεχτεί ένας νέος παγκόσμιος ηγέτης, και μόνο η ψήφος σας μετράει. Tα γεγονότα για τους τρεις κορυφαίους υποψηφίους είναι τα ακόλουθα.
[B]Ο υποψήφιος Α[/B] συναναστρέφεται με διεφθαρμένους πολιτικούς. Συμβουλεύεται αστρολόγους. Απατά τη γυναίκα του. Πίνει 8 με 10 martinis ημερησίως και καπνίζει μανιωδώς πούρα.
[B]Ο υποψήφιος Β [/B]απολύθηκε από τη δουλειά του δύο φορές, κοιμάται μέχρι το μεσημέρι, έκανε χρήση ναρκωτικών στο Πανεπιστήμιο και πίνει ένα τέταρτο γαλονιού ουίσκι κάθε βράδυ.
[B]Ο υποψήφιος Γ [/B]είναι παρασημοφορημένος ήρωας πολέμου. Χορτοφάγος, δεν καπνίζει, πίνει μια μπύρα που και που και δεν έχει ποτέ απατήσει τη σύζυγό του.
Σε ποιον από τους τρεις θα ρίχνατε την ψήφο σας; Αποφασίσατε;
[SPOILER]Ο υποψήφιος Α είναι o Franklin D. Roosevelt.
Ο υποψήφιος Β είναι ο Winston Churchill.
Ο υποψήφιος Γ είναι ο Adolph Hitler.
Και επ’ ευκαιρία η απάντηση στην ερώτηση της άμβλωσης: Εάν είπατε ναι, μόλις σκοτώσατε τον Beethoven.[/SPOILER]
Εγώ τον Churchill διάλεξα αλλά σκότωσα τον Ludwig Van