ειναι πιο κατω απο λεπα αλλα και αυτο τα σπαει
Τρομαχτικη βαρεμαρα και ΣΚΑΤΟΔΙΑΘΕΣΗ σημερα γαμω.
Μια απτα ιδια.
Βαριέμαι ελεινά να κάτσω να συμμαζέψω το δωμάτιο μου…
Μαλλον ούτε σήμερα θα μπορέσω… [-X
Χα! Εγώ έχω να συμμαζέψω ολόκληρο το σπίτι!
Και να βρω πού θα βάλω τα CD…
fight fireee with fiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiire
ομοιοπαθητικη ενα πραγμα?
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα8)
Aυτο.
Ο διακομιστής είναι πολύ απασχολημένος αυτή τη στιγμή. Παρακαλώ προσπαθήστε πάλι αργότερα.
Αυτό.
Ναι ρε γαμώτο… όλο πέφτει αυτός ο διακομιστής…
ώρες ώρες μου θυμίζει μέρφι…
Στη Σαββατιατικη ελευθεροτυπια εχει ενα ενθετο που λεγεται Η ΑΛΛΗ ΟΨΗ και λεει για συναυλιες και τετχια μεσα. Και εχουν μια μινι συνεντευξη γιασονα!
Την παραθετω.
Ιασονας
Πολλα ταλαηβ φετος! Πρωτοετης φοιτητης ειμαι, χρειαζομαι εναν ντορβα χρημα να δω ολα οσα θελω. Μου’σκασαν και οι Mastodon με αλμπουμαρα στο Rockwave, θελω να δω Killers, γιατι οπως και να 'χει ειναι στα φορτε τους και ειναι αμαρτια να μην παω. Μου ανακοινωσε και ο Σαντανα για λαιβακι στο ΟΑΚΑ, κατι το MGMT, κατι το Bloc Party, εφυγε και το 80αρι για AC/DC… Και φαντασου δηλαδη να μην σπουδαζα εξω.
<3
δγιασημος δγιασονας
«Σημάδι» έναν μαθητή, 14 ετών, στη Βρετανία έβαλε το θραύσμα ενός μετεωρίτη.
Την ώρα που πήγαινε σχολείο, ένιωσε ένα κάψιμο στο χέρι.
Τι είχε συμβεί;Ένα ουράνιο «τεμάχιο» σε μέγεθος φασολιού, έξυσε κυριολεκτικά το χέρι του παιδιού.
Σύμφωνα με τους επιστήμονες, το κομματάκι του μετωρίτη έπεσε από το διάστημα με την αστρονομική ταχύτητα των 48.000 χιλιομέτρων την ώρα.Το εξωγήινο θραύσμα κατέληξε στο πεζοδρόμιο δίπλα στον μαθητή, δημιουργώντας έναν μικρό κρατήρα περίπου τριάντα εκατοστών.
Οι επιστήμονες εξετάζουν πλέον το μικροσκοπικό διαστημικό βράχο, για να ανακαλύψουν την προέλευσή του.
Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα “Ντέιλι Μέιλ”, ο γερμανικής καταγωγής μαθητής Γκέριτ Μπλανκ, είναι έτσι ένας από τους μετρημένους στα δάχτυλα ανθρώπους στον κόσμο, που έχει ποτέ χτυπηθεί άμεσα από μετεωρίτη -και έχει ζήσει.
Ανάλογα περιστατικά είναι τρομερά σπάνια.
Οταν εχεις αργησει για το μαθημα, θα σε χτυπησει μετεωριτης.
Νομος του Μερφι.
χαχα…αν ακουμπησεις μετεωριτη δεν λεν οτι γινεσαι αθανατος?
εγώ ήξερα ότι χάνεις τις υπερφυσικές δυνάμεις σου… όχι, λάθος, κρυπτονίτης ειν’αυτό! :-k:p
Αυτη τη στιγμη δημιουργω μεσω της μαγειρικης τεχνης. !!
Ωχ.
- Δεν χρειαζεται να λεμε τα αυτονοητα ε !
Και εγω εχω αρχισει και αντιμετωπιζω προβλημα μιας και τα 2 τελευταια χρονια αγοραζω cd σωρηδον :!: