ΚΑΙ σημερα τα ιδια βλεπω.:?
Τι να πω και εγώ που θα κάνω σήμερα το πρώτο ιδιαίτερο μετά από ενάμισι μήνα στην έκθεση κιόλας.Και τι να πω που αρχίζω από δευτέρα μαθήματα για τρίτη λυκείου???αααααα.Ευτυχώς όμως Σάββατο με Δευτέρα θα πάω χωριό με την παρέα και θα περάσουμε γαμάτα(μάλλον:p)
Τι πιο τελειο απο το να διαβαζεις το τοπικ απο την αρχη “πιστευετε οτι οι ελληνες ειναι…” τρωγωντας παγωτο και απολαμβανοντας τους τρελους τσακωμους.Ρισπεκτ.
Το διάβασα κι εγώ χθες βράδι. Γιέα!
Αλλά σήμερα έσκασα κομμάτια στη δουλειά…
Εσύ κομμάτια;
Δε σε πιστεύω… [-X
ναι, κομμάτια!
σπασμένα οράματα στα δικά σου μάτιααααα… :stereo:
Οπως το παστιτσιο?
Όπως το παστίτσιο τότε που το παράτησε η μακαρονάδα!
:cold:
ε το ψοφήσαμε!
Το ράδιο εδώ στη δουλειά παίζει Βέρτη. Θάνατος!
Χώσε Καρρά ρε άμπαλε!!!
Kαι Λεπα μη ξεχνιομαστε.
ποσο τελεια φραση το "εκλαε η νυφη και σχολασε ο γαμος¨?
Εγω θα σου πω ενα καλυτερο ομως : Thrash ρετσινα μπουρδελο και σωληνα :lol::lol::lol::lol:
Μόνο εγώ βλέπω την κεντρική του ρόκιν και θέλω να χυμήξω στην οθόνη?
για την ξανθια λες;OYAOYOYOYOYOY
αν και προτιμώ μελαχρινές, αυτή μου ξυπνάει αναπαραγωγικά ένστικτα.
προτεινω να μονιμοποιηθει και οχι μονο στην αρχικη σελιδα αλλα και στο φορουμ μετα το πρωτο ποστ οπως γινοταν και με αλλες διαφημησεις.Βλεποντας το το μωρο οι συζητησεις μας θα ανεβουν επιπεδο ειμαι σιγουρος
και θα μπορείς να ποστάρεις και στο “πιο όμορφη” χωρίς να σε κράζουμε! :p:p:p
yeah!!!
διαβασα τη συνεντευξη των suffocation στο hammer, και αυτος απο τους suffocation ειπε πως αν δεν τους δωσουν σημασια οι promoters και οι λοιποι, αυτο θα ειναι το τελευταιο τους album.
ΔΗΛΑΔΗ, ΓΑΜΩ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥ, ΜΠΑΝΤΕΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ slipknot ΠΑΙΖΟΥΝ HEADLINERS ΣΤΟ ROCKWAVE ΚΑΙ ΟΙ SUFFOCATION ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ TRENDY???
πραγματικα, γαμω τα metalcore, τα post-hardcore-emo-gamotospiticore και ο, τι ριχνει στον κουβα τετοιες μπανταρες!
Ε τι το ψαχνεις και εσυ τωρα ρε.Δεν χρειαζεται να πηγαινεις σε αλλα ειδη.Αν δεν παιζεις
υπεργρηγορο/υπερτεχνικο/blastbeat πανω στο blastbeat death metal δεν εχεις μελλον.
Και ολα αυτα για την πρωτη μπαντα που επαιξε brutal death metal ε !