Και δεν έχουν μεγάλο άδικο, χαμός θα γίνει από τα καινούρια album που θα βγάλουν οι Suicide Silence και Job For a Cowboy οι οποίοι έχουν αντιγράψει στεγνά τους Suffocation. Απλά το deathcore τώρα είναι της μόδας και το προωθούν όλα τα περιοδικά/site.
To oποιο -κλασικα- οπως ολα τα ειδη προωθειται αφου εχει δωσει τα διαμαντια του,και οι
μεγαλοι εχουν αλλαξει/ξεπεσει.
μα οταν γινει αυτο καταλαβαινουν οι εταιριες οτι εχει ψωμι εκει για να βαλουν μανι
Η Κερκυρα ειναι νησι?
Ταδε εφη Ελενη Μενεγακη.
Καλά αυτό επίτηδες το είπε…
Πραγματικό περιστατικό:
Στο στρατό με ρωτάει ένα παιδί από που είμαι.
- Κέρκυρα, Ήπειρο…
- Α! Από νησιά ε;
- Τι λες μωρέ, η Ήπειρος είναι νησί;
- Και πού θες να ξέρω; Μήπως έχω πάει;
:?
κυκλοφορούν πολλοί τέτοιοι… μία κοπέλα με είχε ρωτήσει τι είναι η αλ-καϊντα #-o
χμμ…:-k αυτο μπορει να σημαινει οτι η Θρακη ας πουμε που μπορει να μην ειχε παει ειχε πιθανοτητες να ηταν νησι?? :blink:
Στη Θράκη είχε πάει, γιατί εκεί ήταν που με ρώτησε.
Από τις Σέρρες ήταν πληροφοριακά.
Γενικά δεν του έκοβε και πολύ, αλλά από το στρατό θεωρούνταν μια χαρά για να κουβαλάει όπλο… [-X
ενας φιλος μου που γνωριζομαστε 10 χρονια, με εγραφε τον τελευταιο καιρο στον πουτσο του και ουτε καν με χαιρεταει, χωρις να του κανω κατι.διπλα του περναω και ουτε ενα γεια
τωρα γινομαι κακος αμα του πω αντε και γαμησου?
Μήπως βρήκε καμια γκόμενα ;
Αλλα ναι, χώστου τα , κανονικά όμως.
Έχω πάει στη Ξάνθη με τη ΠΑΟΚΑΡΑ !
καλο θα ηταν για τον ιδιο να βρει γκομενα αλλα…δεν.
παντως γενικα εχει γινει μαλακς τωρα τελευταια και δεν ειμαι ο μονος που το λεει αλλα
μου τη δινει!!!
Mηπως εχει μπλεξει με τιποτα νονους της νυχτας?Τον φαγαν τα κυκλωματα…
με μαλακες εχει μπλεξει και τον εχουν πιασει και μαλακα σε πολλα θεματα(επρεπε να το πω στις εξομολογησεις?)
Κατσε να παει 3 η ωρα,κατεβασε και κανα ξυδι να σε πιασει και βγαλε τα σωψυχα σου.
Ρε μπάς και σας κοροδεύει όλους και, είναι πράκτορας της ΕΥΠ ;
ευπ τι εστι?
εγω λεω σε γουσταρει και το κανει για να ζηλεψεις…
Ελληνική Υπηρεσία Πληροφοριών ! Η αντιστοιχη ΜΙΤ της Τουρκίας, η Μossad του Ισραήλ κ.α.
Γιατι ολες οι ΒΛΑΜΜΕΝΕΣ να εχουν εκπομπη στη τηλεοραση?
Τοσο πολυ ευλογειται η βλακεια στις μερες μας?