ΟτικαιναγραψωδενεχεικαιπολυμεγαλησημασιααφουελαχιστοιθακατσουννατοδιαβασουνμιαςκαιοτροποςγραφηςδεβοηθατοναναγνωστηΟπωςκαιναεχειπαντωςθαηθελαναευχαριστησωτημαμαμουκαιτομπαμπαμουκαθωςκαιτα2αδερφακιαμουΤελοςναπωκαιεναποιημαΕρωτηματικοΜαλλονδεθαπωΘαβαλωενατελοςεδω
Πω ρε !#@$! ποιός βάζει πληντήριο τώρα…!!!
Moλις διαρηξαν τον διπλανο μου και τους ειδα στο ματακι καθως εβγαζαν κλειδαρια,πηρα τηλ την αστυνομια και μολις το εκλεισα,τους ειδα να βγαινουν απο το διαμερισμα και να φευγουν…τα νευρα μου ειναι τσιτα τωρα…
γιατί δεν άρχιζες να φωνάζεις σαν υστερικός ρε? που μένεις?
Μπραχαμι…μου ψηλοπηγε να βασικα,να φωναξω,γτ ηταν πολυ επικινδυνες φατσες…πηρα στα καπακια 100 αλλα δεν προλαβαν,αν και ηρθαν γρηγορα…πο,μπελας παλι πρωι πρωι που μας βρηκε…ειμαι τερμα τσιτα τωρα…
Πω ρε μλκ. Καλά ο διπλανός σου πού ήταν πρωί πρωί;
LOL!:? Κουραγιο…
Ρε εγώ κλάνω πατάτες μόνο που το ακούω :Ρ Ασε που και να έβαζε τις φωνές δε θα γινόταν και τπτ νομίζω :-s
χαζοερώτηση: το 100 πώς το παίρνεις; Καλείς κυριολεκτικά 100 ή αυτό ισχύει μόνο στις σειρές ή τις ταινίες ξέρω γω όπως με το 911 σε κάθε αμερικάνικη ταινία; :Ρ
Με 210 μπροστα!
δουλεια μαλλον,καθε πρωι παει…κ ειναι και ψιλονεος,κανα 30αρι…dex,το 100 παιρνεις σκετο(:p)και αυτη δινουν μετα γραμμη στο πλησιεστερο τμημα…ρε πουστη μου μεσα δλδ,το δημαρχειο ειναι στο σπιτι μου διπλα και το τμημα κανα 5λεπτο με τα ποδια…ελεος…και δεν ξερω τι να κανω τωρα,εχω ψιλοκλ@σει…να αλλαξω κλειδαρια,να αλλαξω τι?
άλλαξε σπίτι και περιοχή,να έχεις το δίκανο κάτω από το μαξιλάρι και να ακούς black/death μέταλ μπας και νομίζουν ότι κάνεις τίποτα τελετές μέσα και φοβηθούν…
Now playing: Rapture - This is Where I am
via FoxyTunes
Να αλλάξεις κλειδαριά. Και να διπλοκλειδώνεις συνέχεια.
Εγώ αυτό έκανα όταν μας άνοιξαν το σπίτι και ήταν μέσα μόνο η μάνα μου (η οποία κατάφερε να τους διώξει!!!8O)
…
Ρε Λουπιν γιατί να αλλάξεις κλειδαριά; Υπάρχει περίπτωση να έχουν οι κλέφτες το κλειδί; :Ρ
Αν έχεις μόνο μια απλή κλειδαριά, βάλε μια έξτρα, αυτές που κλειδώνουν 3-4 φορές :Ρ Και βάλε και έναν σύρτη από μέσα. Ε αυτά, μην το χέσεις κιόλας :Ρ
κλειδαρια μαλλον οχι,μιας και την διπλα την σπασανε και την βγαλανε,δεν την ανοιξαν ξερω γω με κανα τσιμπιδακι κτλ,οπωτε καλλιστα θα κανουν,αμα κατσει(οχι ελπιζω) το ιδιο και στη δικια μου…omg,τους εδιωξε???πως???εγω ρε το σκεφτηκα να βγω διαδρομο και να αρχισω φωνες και μπινελικια,αλλα αμα εβγαζε ο αλλος κανα μαχαιρι??
εχω ηδη τη κλειδαρια,εχω μια ασφαλειας απο πανω που κλειδωνει αλλες 2,αντε ν βαλω και κανα συρτη λεω μαλλον…ε ρε κατι μ@λ@κες πρωι πρωι,μου γ@μησανε τη μερα…
Lupin είμαστε γειτονάκια. Αλιμάρα εδώ.
Τους απο πάνω τους έχουν κλέψει 5-6 φορές τα τελευταία 3 χρόνια. Τη μια μάλιστα είχαν ανέβει με σκοινί απ’ το φωταγωγό [2ο όροφος]. Μέχρι που βάλαν πόρτα ασφαλείας. Οπότε αυτό χρειάζεται. Όχι οτι δε παραβιάζεται, αλλά θέλει τρυπάνια και ιστορίες = πολύς θόρυβος + χρόνος οπότε δε παίζει.
πήρε είδηση ότι παραβίαζαν την πόρτα, οπότε έπεσε με όλη της τη δύναμη πάνω για να τους εμποδίσει να μπούνε, κι έφερε και μια καρέκλα για αντίσταση. παράλληλα κάλεσε φωνάζοντας το 100 απ’το κινητό της! και είναι 60 χρόνων η γυναίκα ε? :respect:
αλιμαρα,χαχα,οεο…βασικα,ασφαλειας πορτα δεν παιζει να βαλω,μιας και θα μετακομισω τον ιουνιο μια και καλη,οπωτε,πολλα λεφτα και δεν θα αξιζει…καλα,εσυ δεν φοβοσουν με το σκηνικο των απο πανω σου??πως και πηγαιναν μονο σε αυτους,τους ειχαν σταμπαρει?(ρωταω βασικα,γτ ειμαι αρκετα κλασμενος τωρα,μιας και παρομοιο σκηνικο δεν μου εχει κατσει ποτε…)
οχι ρε φιλε,μεγαλη μαγκια!!αυτοι φυγαν στα καπακια,με το που επεσε πανω τους??(ποπο,σας ρωταω ολους τωρα,ο καμμενος,αλλα τηλεφωνο κανας φιλος μου δεν σηκωνει και οι γονεις μου που ειναι κρητη ειναι δουλεια τωρα και δεν εχω που να τα πω ακομα:()
Ήταν το μόνο διαμέρισμα που δεν είχε πόρτα ασφαλείας. Οπότε ή ήταν οι ίδιοι, ή το είχανε διαδώσει στη πιάτσα:p
Μια φορά μάλιστα είχαν στερεώσει ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο στο ματάκι της διπλανής πόρτας για τους “αδιάκριτους”.
Τέτοιες φοβίες δεν έχω, αλλά για παν ενδεχόμενο ξέρω που κρύβουμε τα καλα τα κουζινομάχαιρα:p:lol:
Μια φορά νόμιζα οτι είχα ακούσει τζάμι να σπάει και μου είχε πάει να, αλλά είχα και μουσική δυνατά οπότε μάλλον ήταν η ιδέα μου.
δεν κατάφεραν να μπούνε μέσα, τους έκλεισε απ’έξω. Και με το που άκουσαν το τηλέφωνο στην αστυνομία, έκλασαν μέντες και λε πουλ. Ευτυχώς δεν ήταν από τους “επαγγελματίες” με σιδερικά/μαχαίρια κλπ., απ’ότι μου’πε ήταν κάτι γύφτοι κλεφτρόνια. Απο τότε, πάντα διπλοκλειδωμένη η κλειδαριά ασφαλείας!