τρελό respect η μαμά σου bleeding
SHADOWCASTER, ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
τρελό respect η μαμά σου bleeding
SHADOWCASTER, ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
:D:D:D Θενξ! Και γω την προσκύνησα το απόγευμα εκείνο που γύρισα από δουλειά και έμαθα τι είχε γίνει!
Ε πάντως ναι, μόνο οι πόρτες ασφαλείας είναι οκ. Τις απλές τις ανοίγουν ακόμα και με την κλειδαριά ασφαλείας. Φαντάζομαι απλά θα την ξεβιδώνουν ή θα τη σπάνε. Πφ :-s
Εμένα με πέρασαν ένα βράδυ για διαρήκτη οι γονείς μου και παραλίγο να φάω τίποτα στο κεφάλι =)
Καλά ειδικά άμα είναι και 2 οι άλλοι, τι να κάνεις…
στο αμερικα θα ειχε βγει ο παππους με το smith and wesson και οποιον παρει ο χαρος
:lol: To χω παθει και εγω αυτο! Μονο που δεν ηταν οι γονεις μου, αλλα οι παππουδες μου… εχουν και προβληματα ακοης/ορασης… τελευταια στιγμη τους προλαβα με το δικαννο!
ΑΙ ΣΙΧΤΙΡΙ ΑΘΛΙΑ ΚΩΛΟΜΕΡΑ
δε θα κάνω snowboard αύριο, γαμήθηκε ο καιρός
Ειμαι στο λεωφοριο βρεχει βρωμαει καπνα κ περιτρυγιριζομαι απο 4 γκομενες wannabe σταρελες που τραγουδαν με αναστεναγμους το here without you.ειμαι στα σκατα
παρ’τους τα τηλεφωνα και στείλ’τα μου με πμ… 8)8)8)
Ομάδα αγνώστων εισέβαλε την Τετάρτη στον κτίριο «Κωστής Παλαμάς» του Πανεπιστημίου Αθηνών και ξυλοκόπησε τον καθηγητή Γιάννη Πανούση, ο οποίος ήταν ομιλητής σε εκδήλωση. Ο κ Πανούσης διακομίστηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».
www.in.gr
Αν το 100 είναι ο μέσος όρος του IQ τέστ, αυτοί το πιάνουν το 50?
Προφανως οχι… Σε τι εκδηλωση ηταν ομιλητης?
Κι εγω θελω να ξυλοκοπησω καποιους παντως. Κι εγω χαμηλου αηκιου.
Εγω ειμαι. Ειμαι εγω.
:lol::lol::lol::lol:
Εγω γελασα πολυ παντως! :lol::lol:
Πλάκα κάνεις?Η Βία δεν είναι Λύση.
η Λία όμως είναι Βίση…
:lol::lol::lol:#-o:lol::lol::lol::lol:#-o
και η βανδη ειναι μαλλεα
Αν πας με αλλη…θα σου σπασω το κεφαλι.