Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

εφαγα ολη τη μερα σε αστυνομικα τμηματα,γαδες,φωτογραφιες υποπτων(καλα ελεος,τι φατσες κυκλοφορουν…)…πο και ειμαι πτωμα τωρα κ εχω και απειρο διαβασμα…τι κωλομερα γαμωτο…και το αγχος μου εχει χτυπησει και κοκκινο…τι αλλο?α,ναι,εβγαλα δεκατα πριν λιγο…ωραιοτατα…

Λουπιν αραξε μαν.Νταξ κωλομερα ειναι θα περασει!Παρε το Γρακχο να πατε για καμια μπυρα να ξεσκασετε!:smiley:

Ηρέμησε ρε :Ρ
Κλείδωσε το βράδυ και το πρωί με το που ξυπνήσεις τηλεφώνησε σε έναν κλειδαρά να σου βάλει και έναν σύρτη στην πόρτα και τέλος. Μη σκας τόσο.

ΟΥΑΟΥ

oυφ,ναι,θα προσπαθησω να ηρεμησω λιγο…διαρρηξη Live σημερα,μια χαρα…παω να φαω τιποτα,μιας και ειμαι νηστικος με αυτα και μ’αυτα και να ριξω λιγο νερο στη μαπα μου μπας και ξυπνησω…το μονο καλο σημερα,ηταν οτι με επικοινωνησαν πριν λιγο και ξεκιναω απο βδομαδα μεχρι αρχες απριλη καποια εργαστηρια κομιξ στην ΑΚΤΟ,free,μιας και ειχα παρει ενα βραβειο στον φετινο διαγωνισμο του 9…κατι καλο προεκυψε τελικα…

Υγ.θα επαιρνα κανα Γρακχο,αλλα πρεπει να λιωσω λιγο για να αναπληρωσω τοσες ωρες χαμενου διαβασματος…ουφ…

εχω προβλημα μεγαλο

Δε σου φτάνει θέλεις κι άλλο;

πως το καταλαβες?

Η προγιαγια μου ήταν μέντιουμ8)

sooo nice

Ειμαι τυχερος.

… που δεν εισαι γαυρος?

Oχι. Τυχερος ειπα, οχι ευλογημενος :Ρ

:lol::lol: Δεν έχει πολύ πλάκα αυτη η λέξη;!

Εντάξει, όποιος βλέπει Χάκο αυτή τη στιγμή αντί για τα μεγαλεία στο ΕXTRA 3, απλά δεν υπάρχει. #-o
ΤΣΙΛΑ FTW RE!!!

Tι βλακεια κυκλοφορει στον κοσμο μανιτσα?

Βαριεμαι αυριο να κανω εκθεση:(

Εγω βαριεμαι αυριο να παω βολτα. Θα ανεβω στο μετρο με την μια και θα κατεβω σε οποιαδηποτε σταση μου κατεβει. (:

100 ποστς!Ναι!Γουσταρω!

Έλεος…κ άλλο remake του Nightmare on elm street.π@π@ριές