Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

Καιγομαι… http://www.youtube.com/watch?v=xnMwtjFSNws

So take hold of the flameeeeeeeeee

http://www.youtube.com/watch?v=v2J90NLA9s4
νταξ πριν λίγο το είδα στην tv και πέθανα στο γέλιο…:lol::lol:

Now playing: Edguy - Golden Dawn
via FoxyTunes

trance λεει η μου φαινεται;:-s

αυτό λέει.:smiley:

Now playing: Edguy - Golden Dawn
via FoxyTunes

μα ποσο μπορει να μαμαει το ‘‘neon knights’’ των sabbath???:metal:

Διάκριση των φύλων και στην Κόλαση

Ακόμη και στον άλλο κόσμο… θα μας κυνηγούν οι διακρίσεις των δύο φύλων, σύμφωνα με έκθεση του Βατικανού, που υποστηρίζει ότι η ισότητα ανδρών και γυναικών φυσικά και δεν καταφέρνει να περάσει τις πύρινες πύλες της Κολάσεως.

«Ολοι μας είμαστε αμαρτωλοί, αλλά οι τιμωρίες είναι άλλες για τους άνδρες και άλλες για τις γυναίκες», υποστηρίζει ο θεολόγος Βόιτσετς Γκιέρτιχ, στενός συνεργάτης του πάπα Βενέδικτου 16ου. Σε ανάλυσή του που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα του Βατικανού, «L’ Osservatore Romano», ο μονσινιόρ Γκιέρτιχ εξηγεί ότι άνδρες και γυναίκες υποπίπτουν σε διαφορετικά αμαρτήματα. Ενώ τα ανδρικά αμαρτήματα στην πλειονότητά τους σχετίζονται με τη λαγνεία (κορυφαίο) και τη λαιμαργία (στη δεύτερη θέση), τα γυναικεία στην πλειονότητά τους σχετίζονται κυρίως με την αλαζονεία και τον φθόνο.

Ετσι, λοιπόν, η λαγνεία των ανδρών τούς ρίχνει σε καζάνια που βράζουν και η λαιμαργία θα τους εξαναγκάσει να τρώνε ποντίκια, βατράχια, φίδια και αράχνες. Τις γυναίκες τις περιμένει σπάσιμο των μελών τους και δέσιμο σε τροχό όταν δείχνουν αλαζονεία και βύθιση σε παγωμένο νερό στην περίπτωση που φθονούσαν όταν ζούσαν στη Γη! Για τα υπόλοιπα από τα 7 θανάσιμα αμαρτήματα οι τιμωρίες της Κολάσεως ρίχνουν τους οκνηρούς σε λάκκους με φίδια, ξεσκίζουν τα σώματα των οργισμένων και ρίχνουν σε καζάνια με καυτό λάδι όσους εκδηλώνουν απληστία.

Τελικά, ο Θεός τα πάντα εν σοφία εποίησε. Οι Κινέζοι που τρώνε ποντίκια, βατράχια, φίδια κι αράχνες εκ των πραγμάτων δε μπορούν να είναι λαίμαργοι, αφού δεν έχουν λεφτά για φαϊ, έτσι στην Κόλαση θα είναι όλοι τους στα καζάνια και δε θα τους γίνει η χάρη να τρώνε αυτά που τους αρέσει…

Εγώ μάλλον στο καζάνι θα βράζω και θα μου ρίχνουν καυτό λάδι. Απορία: Αν είσαι και σοδομαζό κι άπληστος, ποια θα είναι η τιμωρία άραγε; Θα σου ρίχνουν λίγες σταγόνες κάθε χρόνο για να παρακαλάς και για άλλο;

Θελει καμμια γκομενα να ανταλλαξουμε την λαγνεια με τον φθονο;

Δηλαδή τώρα θα παίξουμε με τον ΠΑΟΚ για το κύπελο;

Αν ολα παν καλα σε 2 βδομαδες στο τηγανι…:slight_smile:

χαχαα!καφρε!

ποιος παει φροντηστηριο παλι???
αμαν:evil:

πωπω έχω να ακούσω αυτή την λέξη 2 χρόνια και χαίρομαι…:roll:

Now playing: Edguy - Wake Up Dreaming Black
via FoxyTunes

εγώ έχω 11, και δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ ή όχι… :?

ασε τι τραβαω μ αυτη τη λεξη εδω κ 1 χρονο:x
αντε να ρθει ο γαμ… ο μαιος να ξεμπερδευουμε8)

Αυτο το “the return” στο τιτλο μου τη σπαει. :confused:

δε θα’πρεπε…

:metal::metal::metal::metal:

Βγηκε μαυρο lipgloss.για να το παιζεις κ gothου να σαι κ σταρελα.

Αχαριστη καρδια δεν μαγαπας!

Το ε(ν)τερον σου ημισυ δε το 'χεις σε εκτιμηση.:stuck_out_tongue: