θα τσικνισετε?
εγω σε κανα μισαωρακι.με τιμαει που πηρα σημερα να κλεισω και γελαγανε με την παρτη μου οι μαγαζατορες??
Τους ελεγες μαλακιες ή απλα μιλαγες?
πςςςςς γαματο.
Τι πράμα
Γενικα,εδω,ολα.Διαφωνεις?
Post john_vla απο αλλο φορουμ.
Αρχικό μήνυμα από john_vla
Επίσης η καλύτερη χαλάρωση είναι το masturbation…
Που εισαι αγαπημενε.
Kαποιοι πανε να του ριξουν λασπη:(
Τα Trolls
Η λίστα αυτή καλύπτει τα trolls του θρυλικού AnimeXclusive. [R.I.P 2005]
- Jim Fit. Ο Άρχοντας της Κολάσεως, ο πρώτος και ο τελευταίος. Λένε πως είναι η ενσάρκωση του Εωσφόρου. Σύχναζε με εμφανίσεις cameo στα forum του AnimeXclusive αν και δεν διέφερε πολύ απο τα υπόλοιπα μέλη-troll.
- Blinky. Το μόνο troll που έβγαλε 18 στο σχολείο. Ήταν μία 14χρονη που ξεμυαλίζε τους απανταχού αρρένες και θα την συναντούσατε με ένα avaNtar της Yuna απο το Final Fantasy X-2.
- Desolation. Ήταν ένας ομοφυλόφιλος troll, καθώς πρότεινε σε κάποιο άλλο μέλος να παίξουν βόλλευ δωματίου. Θυσιάζει νεαρούς 14χρονους στον βωμό του Σατανά.
- Palikaros. Γνωστός απο την φράση του “GEREIS APO ONE PIECE”, ο Palikaros ενοχλούσε τους χρήστες στο IRC πολλές φορές για να μάθει πληροφορίες για το γνωστό ανιμέ.
- Oneirobatis. Εβραϊκής καταγωγής. Το πιο θανατερό troll απο όλους. Έκανε μυστήριες αλλά κερδοφόρες για αυτόν συναλλαγές με πολλά μέλη καθώς πωλούσε 560.000.000? το DVD με ανιμέ. Νέμεσίς του ο John_Vla. Απο τότε όμως που ο Oneirobatis αγόρασε κατάνα, ο John_Vla αγνοείται.
- John_Vla. Γνωστός και ως “Αναξιόπιστος”, ο John_Vla δεν πλήρωσε ποτέ στον Oneirobati τα DVD του Slam Dunk με αποτέλεσμα να πάθει οξεία μαλάκυνση και να αναφέρει στο διαδίκτυο τους οργασμούς του. Ξεχωριστό έργο το “The Lord of the Tromponi”.
- Masterchief. Ο καλύτερος απο όλους. Γνωστός “MicroSoft Fanboy”, ο Masterchief πάντοτε έπρηζε τα @@ρια των συμφορουμίτων και ποτέ δεν ολοκλήρωσε το Manga που υποσχέθηκε.
- webmaster. Πολλοί αναρωτιόνταν αν ήταν ζωντανό homo sapiens ή αυτόματο bot. Είναι αμφίβολο αν ποτέ είχε δει στη ζωή του ένα anime.
ρε γαμωτο εδω και πολυ καιρο τα ηχεια του πισι πιανουν ραδιοφωνο…πολυ χαμηλα βεβαια σε ενταση, αλλα ναι ακουγεται αντζελα τωρα, ειναι σιγουρο, ειναι οριστικο
Βαριέμαι να πάω να δώσω αύριο το κωλομάθημα…
Οχι.
ΓΞηολαεηφαιοηφξαποιηφςαοπθδηαςοι πδςκδξπςαοιδ ηςαπηθος ποθδαη πςξα ναλδθςα γδαθςγδ αλκςξβ ας.λδκθςα
Είσαι τρελός?
Κρυο:cold:
Αυτο μου ειχε τυχει πρωτη φορα μια φορα που καναμε προβα και ακουγαμε κλαρινα απ τον ενισχυτη τις κιθαρας!:p:p:lol:
Η όλη κατάσταση όταν κάποιος γιούζερ ανοίγει νέο θρεντ για κάτι που υπάρχει ήδη, μου θυμίζει το επείσόδιο του Southpark όπου ο butters ό,τι και να έκανε έσκαγε μια φωνή “simpsons did it!!!”
:lol::lol::lol::lol::lol:
Πόσο πιο αργά μπορεί να κυλήσει μια μέρα;
Το Iowa των Slipknot παίζει να έχει ένα απ’ τα καλύτερα booklets έβερ.
+1
όταν είχα κάνει την πτυχιακή μου με θέμα “εξώφυλλα δίσκων” το είχα συμπεριλάβει ως ένα απ’τα καλύτερα/πιο πρωτοποριακά ωε τότε!
Tool - 10,000 days
Περισσότερο Lateralus θα έλεγα, είναι η τελειότητα. Του 10,000 days μου τη σπάει γιατί ανήκω στο ποσοστό του πληθυσμού που δε βλέπει στερεοσκοπικά ;Ρ