Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

οκ και εγώ μαζί σου. Απλά θέλω να πω ότι οι στίχοι των Ναυτία δεν ήταν ουρανοκατέβατοι, αφού υπήρχε καπνός. Πέραν από τους στίχους του Public assistance, δεν ξεχωρίζαν σαφώς την θέση τους ούτε κ οι ίδιοι… ιδού τί είχε απαντήσει ο Vinnie σε σχετική ερώτηση

Vinnie: We can’t control that. People think we are a big nazi band but if you reall read our lyrics… We’re not for the nazis but then again we’re not against people who are chaotic and nazism. We’re the middle guy. ? We’re not going to say you’re wrong because everybody has different beliefs. There’s a lot of chaotic people that are not skins. Alot of crazy people are into swastikas and stuff. I’m not saying you’re wrong if you’ve got a swastika. they might be right. I wear a swastika for chaos, and wear it for white pride. That’s what I wore it for in the beginning, that’s what I always thought it meant. Just to have people make a big thing about it and go, “Oh no, you’re a dick!” I like attention. Chaos that’s what we got into. I don’t wear it for anything else. Now the swastika means what power that’s why I don’t wear it anymore myself. Right away people jump to, “You’re a nazi. You’re into white power.” those people don’t understand it’s for chaos. It’s what it was originally for.

Μάλιστα…

Δεν το είχα υπόψη μου αυτό που πόσταρες.
Αρκετά αφελείς οι εξηγήσεις που δίνει.
Τέλος συζήτησης.

Μόλις σκότωσα τη μεγαλύτερη κατσαρίδα στον κόσμο. :-s

εγω τελευταια σκοτωνω μεταλαγμενες ακριδες

Πόσο μεγάλη ήταν; Πάνω από 10 εκατοστά;

εγώ μόλις έπιασα κιθάρα,που είχα από την πέμπτη και είμαι καταχαρούμενος:D :smiley:

Facebook scam FAIL.

Πάντως υπάρχει ελληνικό cover με τίτλο “Μίλα ελληνικά ή ψόφα” :lol: (από φασιστάκια :stuck_out_tongue: )

pedophilia is not a crime

χαχαχαχα! μολις το ακουσα! Η μπαντα λεγεται Pogrom! Βοηθεια θα ξερασω…

την κανω για σπιτι και μαλλον δεν θα σας τα πρηζω για καναδυο μηνες.Ελπιζω οταν επιστρεψω να να εχετε ποσταρει μπολικα πιπινια.Καλο καλοκαιρι παιδες!

Το μικρό μου δάχτυλο είναι γύρω στα 6 εκατοστά. Έχοντας αυτό ως (όχι και τόσο αξιόπιστο) μέτρο σύγκριστης, θα έλεγα 7-8 εκατοστά. Παναθεμα τηνα.

http://www.youtube.com/watch?v=otmogmpfaqg&feature=related :stuck_out_tongue:

μλκ αυτο πονεσε… :-s

Listening to: Nouvelle Vague - Escape Myself (The Sound)
via FoxyTunes

Ο παππούς 88 πιστεύω πως είναι πολύ καλύτερο τραγούδι :lol:

τελικα ο μπλιντιν το αλλαξε σε βουβουζελα?

εχει και ηχο το βιντεο που παραγεται απο την ''συγκρουση"…
ΜΠΛΙΑΧΧΧΧΧ

:lol::lol::lol:
Καιρό είχα να γελάσω τόσο :lol::lol::lol:

Ο Μπλιντιν εμαθε τους Κοτοπουλαδες

μην μασάς τα λόγια σου