Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

Μετα απο εκεινη την διαφημιση με τον χαρο που εβγαζε κατι κραυγες ,τωρα εχουμε και τον κλανιαρη…%$^%&^

Αστα ψοφια, επρεπε να ανοιξουν στο Γαλατσι για να τους μαθεις, 40 χρονων ανθρωπος επρεπε να τους ξερεις χρονια τωρα

Στο Γαλάτσι έχουν το Αυθεντικόν. Πατάει τους κοτοπουλάδες χάμω, εύκολα. (αν είναι τόσο καλό όσο το Αυθεντικόν στη Ν. Χαλκηδόνα)

Οταν λεμε Κοτοπουλαδες εννοουμε το Αυθεντικον.Απλα για λογους κοπυραιτ δεν λεγονται ετσι.Οι πρασινοι κοτοπουλαδες ειναι ανυπαρκτοι

έπρεπε να ανοίξουν στο Γαλάτσι για να μάθουν επιτέλους πώς φτιάχνεται το βρώμικο.

Και μεταξύ μας, ο πάλαι ποτέ μπίλης στο άλσος βείκου πάταγε χάμω όλη την αλυσίδα κοτοπουλάδων και βίαζε και τις κότες και έπαιζε και αυγοπόλεμο με τ’αυγά τους, αλλά τονε φάγαν τα συμφέροντα και οι λαμογιές του δημάρχου.
Αλλά πού θα πάει, οι επόμενες δημοτικές είναι κοντά. ΜΑΥΡΟ στους προδότες! Φέρτε πίσω το μπίλη και επιδοτήστε τον να φτιάξει αλυσίδα να μάθετε όλοι τι εστί βρώμικο βερύκοκο.

Που ειναι το Αυθεντικον? Παιζει να βγω για σουβλακοτσαρκα προς Γαλατσι μερια…

* Αιόλου 1 - Περιστέρι
* Λ. Πετρουπόλεως 40 - Ίλιον
* Λένορμαν 132 - Κολωνός
* Νικολαΐδου 6 - Ελευσίνα
* Θηβών 370 - Αιγάλεω
* Δεκελείας 9 - Ν. Χαλκηδόνα
* Λ. Φυλής 144 - Άνω Λιόσια
* Λ. Βεΐκου & Τραλλέων - Γαλάτσι
* Πλ. Καλογήρων - Δάφνη
* Λ. Αθηνών 221 - Χαΐδάρι
* Λ. Ηρακλείου 376 - Ηράκλειο

Παρτα ολα:p

Σνφμύωα με μια έυρενα στο Πισήναπιμετο του Κμτρπιαιζ, δεν πεαίζι ρλόο με τι σριεά ενίαι τοθοπεμετενα τα γταμάμρα μσέα σε μια λξέη, αεκρί το πώτρο και το ταελείτυο γάμρμα να ενίαι στη στωσή θσέη. Τα υλοπιόπα μροπούν να ενίαι σε τχίυεας θιέεσς και μροπετίε να δαβαιάεστε τις λιεξές χρωίς πλβημόρα. Ατυό γνίταει γαιτί ο απρώνθονις εκέγλφοας δεν δαεβζιάι γάμρμα γάμρμα κθάε λξέη αλλά την λξέη σαν σνύλοο.

Να μεταφερθει ως μεθυσμενο στις παραωρες!:stuck_out_tongue:

αν ξαναδώ αυτή την παπαριά με το “Σνφμύωα με μια έυρενα…” άλλη μια φορά θα βγω στο δρόμο και θα βιάζω εξατμίσεις ε!

Παίζει να’ναι η πεντηκοστή φορά που το βλέπω! :x

Σνφμύωα με μια έυρενα στο Πισήναπιμετο του Κμτρπιαιζ, δεν πεαίζι ρλόο με τι σριεά ενίαι τοθοπεμετενα τα γταμάμρα μσέα σε μια λξέη, αεκρί το πώτρο και το ταελείτυο γάμρμα να ενίαι στη στωσή θσέη. Τα υλοπιόπα μροπούν να ενίαι σε τχίυεας θιέεσς και μροπετίε να δαβαιάεστε τις λιεξές χρωίς πλβημόρα. Ατυό γνίταει γαιτί ο απρώνθονις εκέγλφοας δεν δαεβζιάι γάμρμα γάμρμα κθάε λξέη αλλά την λξέη σαν σνύλοο.

καποιος να τραβα βιντεο παρακαλω οταν βιαζει τις εξατμισεις :!::!:

έφυγα!

[SIZE=“5”]VS[/SIZE]

εχω να λουσω το μαλλι απτο Σαββατο.

Για να αποφύγεις τις ψείρες, απλά κλάσε και σκύψε το κεφάλι να πάρουν άρωμα παπαρδέλα τα μαλλιά.

καλά εσύ κοροϊδεύεις, αλλά σε λίγο ο ντόλτσε καμπάνας θα ζητάει την παπαρδελοκλανιά για το νέο του άρωμα!

Εσυ ο απο πανω, παρε το αμαξι και παμε κοτοπουλαδες

γαμω την πουτανα μου μην πεταγεσαι βλεεδιν

η παπαρδελοκλανια εχει θεραπευτικες ιδιοτητες ρε…σαν τα βοτανα ειμαι…

Το αμάξι είναι άρρωστο:(. Με το που γιάνει, υπόσχομαι τρελή τσάρκα για βρώμικο και με τους 2 σας. Για να κανονίζουμε κανά μίτιν.

μια κοτοπουλάδα τη χτύπαγα άνετα κι εγώ τώρα, αλλά ήδη ζεσταίνω μακαρόνια.