Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

μιλαω με εναν στο Fb, kai μου κανει:
θα τα πουμε απο κοντα γιατι ολες οι συνομιλιες καταγραφονται!
ρε, λες?πρεπει να ειναι οι Ελ κρυμενοι απο πισω

δεν δεχεται κανενας φιλος μου να παμε βολτα σημερα… ολοι εχουν κανονισει…:frowning:
βαριεμαι τρισαθλια και δεν εχω τι να κανω. μεχρι και Pro βαριεμαι να παιξω

Παλι βρεχει.
Ε πειτε εσεις οι νοτιοι εκει χαμω,Αθηνα βρεχει αυτες τις μερες?Μην εχουμε τρεχαματα.

ποτε εβρεξε μωρε σημερα?

βρεχει θεσσαλονικη?

οσα ακουσα για χτες… εγινε της πουτανας καλοκαιριατικα!!!

ναι χτες οντως εβρεξε πολυ εδω…αλλα σημερα δεν θυμαμαι να βρεξε…

Eπειδη βαριεμαι τρελα… και οσο θα περναν οι μερες θα αυξανεται η πληξη, πηγα και κοιταξα ποτε ερχονται τα δρομολογια των αεροπλανων απο μιλανο την δευτερα.
(την προηγουμενη μερα εχουν λαιβ εκει οι sliknot)
λεω να παω εκεινες τις ωρες στο αεροδρομιο και να περιμενω ενα μπουγιο με 9 τυπαδες (+ το υπολοιπο crew)!!!
:D:D:D
Ειναι κανενας καμμενος προθυμος να ακολουθησει???:stuck_out_tongue:

χαχα…ποσο καμμενος ρε φιλε… :stuck_out_tongue:

ελα ρε φιλε! ψησου ψησου! θα βγουμε και φωτο με corey, joey και δε συμαζευεται!!!

εγω μενω σαλονικα ρε…

Άντε ποιος τη χάρη σου, σας κάνει και μετρο η Ελληνική κυβέρνηση.

ναι…και για 10 χρονια να ουμ δεν θα χουμε πεζοδρομια…πρεπει να την δουν spiderman οι γριουλες για να φτασουν εγκαιρα στην σταση του αστικου.

Απο πότε νοιάζεσαι για τις γριούλες ρε ψευτή ; :lol::wink:

Aπο τοτε που τον χαρτζιλικονουν για να κανει τα θεληματα τους…:stuck_out_tongue:

εχεις μπει ποτε στο αστικο λεωφορειο που φερει τον αριθμο 57?οι γριουλες εχουν τριχες και μυριζουν…και αν κανουν ακροβατικα μεχρι να μπουν στο λεωοφορειο μυριζουν ακομα περισσοτερο και σε αναγκαζουν και να σηκωθεις να απλωσουν τα φορτια τους.

Οταν ζούσα Θεσ/νική θυμάμαι το λεωφορείο με τον αριθμό 10. Οι γριούλες ειναι πιο κλασσίκες και απο τον Μπετόβεν !

Βράδυ και Godspeed You! Black Emperor.
Εμπειρία.

Υπαρχει κανας μαχαιροβγαλτης δω μεσα για να μ κανει τζαμπε δουλιτσα?

O τζάμπας πέθανε.