Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

Αναστηθηκε.:stuck_out_tongue:

Tα σουφλιωτικα λουκανικα ειναι κολαση

Μαλλον θα προκαλουν κι αερια.:stuck_out_tongue:

ολα τα φαγητα προκαλουν αερια…δεν ειναι στο φαγητο,ειναι στο μασημα…αν καταπινεις αερα μαζι πρεπει καπως να βγει…

εχει δικιο ο παπαρδελας.ειναι στο μασημα το κολπο…αλλα εχω μια απορια…αν φας φασολαδα ειτε μασας καλα(και δεν καταπινεις αερα) ειτε οχι θα σου ερθουν αερια ή οχι???

η φασολαδα φερνει κλασιμο γιατι το φασολι περιεχει μονο του αερα…και ετσι οπως το μασας και καταπινεις καταπινεις και τον αερα μαζι…αν προσπαθησεις πριν καταπιεις να βγαλεις τον αερα θα γεμισεις παντου φασολια…

O ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Κ ΤΡΟΥ ΜΕΤΑΛΛΑΣ!!!
ΑΚΥΡΩΣΕ ΤΟ ΛΑΙΒ KILLERS- DUFFY!!!:bow2:

METAL PE!

Δεν την παλευετε μερικοι τις τελευταιες μερες ε ? :stuck_out_tongue:

θα φαμε λιγο ξυλο mastodon-slipknot και σε συνδιασμο με το headbanging στους Down θα στρωσουμε…:stuck_out_tongue:

Αν γινει το λαιβ :stuck_out_tongue:

http://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=92
παρτα ρε γκαντεμη… τον βλεπεις τον ηλιο??? σημαινει οτι θα γινει το λαιβ!!!
αφου τα ειπαμε! Ο θεος ειναι μεταλλας!!!:stuck_out_tongue:

Αυτο το μειλ μου ηρθε σημερα.

"Ξέρετε ότι αν το γάλα στο χάρτινο μπουκάλι δεν πουληθεί στην καθορισμένη χρονική διάρκεια επιστρέφει στη βιομηχανία για να ανα-παστεριωθεί και να ξαναγυρίσει στο σουπερμάρκετ; Απίστευτο; Ο νόμος επιτρέπει τις μεγάλες βιομηχανίες να επαναλάβουν τη διαδικασία έως 5 φορές, κάτι που αφήνει το γάλα χωρίς γεύση και τελικά χωρίς ποιότητα και διατροφική αξία.
Όταν το γάλα φτάνει στο σουπερμάρκετ για την πώληση, φέρνει έναν αριθμό στο κάτω μέρος της συσκευασίας του. Αυτό το νούμερο είναι από το 1 έως το 5. Αρκεί να αγοράζετε γάλα που φέρει έως τον αριθμό 3, δηλαδή γάλα που έχει ανα-παστεριωθεί 2 φορές. Σας συμβουλεύουμε να μην αγοράζετε γάλα με αριθμό 4 ή 5 γιατί η ποιότητά του έχει καταστραφεί. Αν αγοράζετε κασόνι με μπουκάλια γάλα, ο ίδιος αριθμός αναγράφεται στο κάτω μέρος του, 1 έως 5. Αν έχει τον αριθμό 1 σημαίνει ότι βγαίνει από το εργοστάσιο για πρώτη φορά, αλλά αν έχει τον αριθμό 4 σημαίνει ότι έχει ήδη γυρίσει πίσω στη βιομηχανία 3 φορές.

Την επόμενη φορά που θα αγοράσετε γάλα, κοιτάχτε στον πάτο του μπουκαλιού. Μην αγοράσετε γάλατα με αριθμό 4 ή 5, ούτε ακόμα και με 3, αν είστε λεπτομερείς στις αγορές σας.

σκεψου το MILKO που όλοι γνωρίζουμε ότι φτιαχνόταν από γάλατα που έχουν λήξει και έχουν επιστρέψει πίσω στο εργοστάσιο πόσες φορές έχουν αναπαστεριωθεί (από 5 και πάνω !!!) ΦΡΕΣΚΟΤΑΤΟ !!!"

αυτα ειναι!

[-X αισχος!..ειδικα το milko μου χαλαει τη κοιλια…δεν ξερω αν σας εχει συμβει κι εσας αλλα ειδικα αν το πιεις πρωι ειναι ενα κι ενα :frowning:

τσιρλιπιπι μετα…

το κανονικο ειναι μετριοτατο γαλα αλλα 5 ξε-5 φερτε παλι το μιλκο φραουλα ρεεεεεεεεεεεε

εγγυημένο χέσιμο.
μου’χει τύχει να πιω, να πάρω λεοφωρείο και να κολλήσει στην κίνηση στην κατεχάκη. Δράμα.

λολ, μολις ειδα στην τιβι διαφημιση τον Μεϊντεν για το dvd

απολαυση ειναι να κλανεις στα λεωφορεια ρε…βλεπεις την απεχθεια στην φατσα των αλλων και ταυτοχρονα εχεις το κεφαλι σου ησυχο…που να καταλαβουν οτι εκλασες…τωρα αν μαζι με το κλασιμο βγει κ τπτ αλλο ειναι το προβλημα.ε τα κουμανταρεις κ κει…