φμλ λεπον
ξέρει κανείς που θα βρω μαχαιράκι-κοπίδι που κόβει πλέξυ? κάτι σαν αυτό
πράκτικερ δεν έχουνε οι μοσχαροκεφαλές.
Gerle Kittler lies asleep at a station blissfully unaware his mates carried him there after he dozed off at a party.
They wheeled still-sleeping Gerle, 25, and the sofa more than a mile to the local station near Warngau, Germany, and put him on a train after buying a single ticket for him and a bike ticket for the settee.
He only woke up on a platform four miles down the line in Warngau, Germany, still stretched out on his couch being quizzed by police.
“I always sleep like a baby so I didn’t notice anything until the cops shook me awake and demanded my ID. I thought I was in the middle of a bad movie,” said Gerle.
A second rude awakening came when he realised he had no cash and his mobile battery was flat.
“I ran four miles home and went straight back to bed,” he said.
:lol::lol::lol:
χαχαχχα τον καημενουλη
Δεν υπαρχεις… Τι μου θυμησες…
Σκεφτόμουν πόσο μοιάζουν δύο πράγματα και είναι τόσο διαφορετικά.Πόσο ωραία (πρέπει να) νιώθει μία κοπέλα όταν της πεις “τραβάω για πάρτη σου” και πόσο άσχημα και ξενέρωτα όταν πάει να στην πέσει και πεις εσύ “άσε κοριτσάκι,προτιμώ την μα***ία”
8O that’s a post, godamit!:lol3:
βασικα και για το πρωτο δεν νομιζω να αρεσει σε κοπελα, θα το βρει αηδιαστικο κτλπα κτλπα:p
Εδώ χωράει ανάλυση.Θα το βρει αηδιαστικό γιατί σαν κοπέλα που είναι με τα πρότυπα που έχει δεχτεί της διαμορφώνεται η αντίληψη στο μυαλό ότι οι κοπέλες πρέπει να είναι “ευγενικές”,“κυριλέ” και μακριά από “βρώμικα” πράγματα.Αλλά η μικρή φωνούλα μέσα της που λέγεται συνείδηση θα φωνάζει:
Ρε το παιδί που τραβάει και μία και δύο και χ,χ>άπειρο, μαλακίες σημαίνει ότι τον ανάβεις=>του προκαλείς ένα σεξουαλικό ενδιαφέρον=>του προκαλείς ένα ενδιαφέρον(αυτό είναι ένας επαγωγικός συλλογισμός που το συμπέρασμα είναι αβέβαιο)=>σε γουστάρει.Άρα πρέπει να χαίρεσαι που το κάνει αυτό:p
καποιοι εχουν τραβηξει και με shemale.
invalid argument.
“…Και περιηγεν ο Ιησους τας πολεις πασας και τας κωμας, διδασκων εν ταις συναγωγαις αυτων και κηρυσσων το ευαγγελιον της βασιλειας και θεραπευων πασαν νοσον και πασαν μαλακιαν…”:papas:
λε σαπίλ βαρεμάρ :-/
Εντιτ: κλασμενέ σαπίλ βαρεμάρ
Μόλις γύρισα και βαριέμαι να πάω για ύπνο.Πρώτη φορά στα χρονικά!Θα πάω όμως…Καληνύχτες
Να πάρω το Alchemy Index των Thrice που είναι 4 10"
ή το altar από την daymare
Το πρώτο βγαίνει 57? και το altar 65-86? ανάλογα με τα μεταφορικά.
παρε το ra pariah.στα ιδια λεφτα βγαινει.
ειμαι γιουτιουμπ,βλεπω queen live…σε καποια φαση που δειχνει κοντινο στον freddie,ηταν κοντα μ μια φιλη της μανας μου,και τον βλεπει και λεει…ααααα ο borat?..εχω πεθανει.
Ασε τον Μπόρατ και δες το καινούργιο Βίντεο της Σακίρα.
Λεει οτι δεν ειναι διαθεσιμο στη χωρα μας. Ποτε δε μ’αρεσε ιδιαιτερα η shakira να πω την αληθεια… αλλα μιας και το ανεφερες, για linkαρε μας να δουμε τι λεει