Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

Kατι αλλο ακυρο που μου ηρθε τωρα… Εχω ενα κομματι να παιζει στο Youtube και παραλληλα ειμαι στο forum και αν τυχει να περασει το mouse πανω απο το διαφημιστικο με την κονσολα του dj στο πανω μερος του forum, κοβεται ο ηχος απο το τραγουδι που παιζει στο Youtube. Εχει τυχει και σε σας αυτο το κουφο? :-k

Πάντα το γαμήδι !

Γαμω τα βυζια της μουμιας, ωραιο βιντεακι… Μολις μου αλλαξες γνωμη για τη shakira… :roll:

κολαζει και αγιο η σακιρα.

το κομματι ομως ητο χαλια. και μερικες κινησεις του σωματος υπερβολικα σπαστικες ρε παιδι μου.

αλλα γενικα ισχυει η πρωτη προταση.

To κομματι ειναι τρισαθλιο και πολυ εκνευριστικο.

Aυτο που εκανε με τα χερια (καπως σα να τα εσπαγε)? Ψιλοφρικαρα εκει. :stuck_out_tongue:

οπως κοιταγα για καμμενιες πανω στο γκιταρ χιρο με τους μεταλικα,ειδα οτι υπαρχουνε γκιταρ χιρο μπαντες που κανουνε και συναυλιες(ο τραγουδιστης καραοκε βεβαια)!!!:papas:…οτι να’ναι!!!

Εχω λιωσει arrested development.Θεικη σειρα και σουρεαλιστικες καταστασεις.Τι βλακας ειμαι που δεν τη τσεκαρα τοσο καιρο.

Είμαι στον δεύτερο κύκλο, αρκετά θετικό η έλλειψη των γέλιων.

Μπηκα και εγω σημερα στο 2ο κυκλο και μαλλον και στο 3ο:p.Gob και Baster ειναι μεγαλες μορφες:lol::lol:.Οπως και ο τυπος στη πρωτη σεζον που του κοβοταν το χερι.Θεικο επεισοδιο εκεινο.

Αποψε θα κατσω επιτελους σαν ανθρωπος να ακουσω το νεο Cave In. Κι ελπιζω να μην ειναι σαν την προηγουμενη παπατζα.

Ξερω, πολυ που σας ενοιαξε. =p

ειδα οτι υπαρχουν πολλοι φαν της Σακιρας…τσιμπηστε εδω

Μπόρεσαν και συνδύασαν (με απίστευτο τρόπο) και τα 2 στυλ που έχουν παίξει. Ελπίζουμε και σε full length.

Επίσης κάτι ακούστηκε για καινούριο υλικό/tour από old man gloom μέσα στο 2010 [-o<

Ποιός έχει Μyspace να γίνει φίλος μου ; :roll:

Εχω φεησμπουκ και webcam.Ψηνεσαι για πρωινιατικο cyber? :-s:-s

Καλα η webcam… το facebook που κολλαει με το cyber? :-k

Δώσε msn, να δω φάτσα κ κάτι μπορεί να γίνει :lol:

Ξερει κανεις που θα βρω το βιντεο με τον Κουγια που κανει ντου στο Αλτερ και πηδαει τη μαντρα μεχρι και που πεφτει κατω απο τον σεκιουριτα?
Εχω φαει το youtube και δεν υπαρχει

Άμα μου πείς ημερομηνία και πέριπου ώρα που το δέιξανε θα στο βρω το βράδυ.

Nα σου πω και τι εσωρουχο φορουσα εκεινη τη μερα? :lol: