Εγώ 6 ανοιχτά παράθυρα έχω (και ένα ανοιχτό βιβλίο ενεργειακά συστήματα), και μια χαρά μιλάω με όλους πάντως. :razz:
Καλα πλεον εφτιαξε το μσν.
Νευρα σημερα ομως.
Ε ρε πουστη καρκινε γαμω το μουνι που σε πεταγε.ριπ γαμω.
το νέο Megadeth είναι χάλια
Ου ου λακι λακι
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1052941&lngDtrID=245
Την τύχη με το μέρος του είχε ένας 19χρονος νεαρός, ο οποίος δεν απέκτησε ούτε γρατζουνιά, όταν τρένο μεγάλων ταχυτήτων (TGV) πέρασε από πάνω του στην πόλη Βαν της Γαλλίας. Ο νεαρός, που ήταν μεθυσμένος, αποκοιμήθηκε στις σιδηροδρομικές γραμμές και δεν ξύπνησε ούτε όταν πέρασε από πάνω του το τρένο.
Το περιστατικό επιβεβαίωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας στην πόλη Βαν της βορειοδυτικής Γαλλίας όπου συνέβη το απίστευτο αυτό γεγονός, προσθέτει μάλιστα ότι ο νεαρός, όχι μόνο δεν έπαθε τίποτα, αλλά και ότι το τρένο που πέρασε από πάνω του τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, δεν κατάφερε ούτε να τον ξυπνήσει.
Ο 19χρονος κατάλαβε τι συνέβη όταν ο μηχανοδηγός τον πλησίασε τρομαγμένος και άρχισε να τον σκουντάει για να δει αν είναι ζωντανός.
Ο νεαρός, ενοχλημένος που του διέκοψαν τον ύπνο, απάντησε υψώνοντας το δάχτυλο σε μία εύγλωττη, απρεπή χειρονομία.
Όπως διαπιστώθηκε, ο ύπνος τον πήρε ανάμεσα στις δύο σιδηροτροχιές σε τέτοια στάση, ώστε να έχει ένα περιθώριο 10 εκατοστών στα πλάγια και 20 εκατοστών από πάνω, ανάμεσα στο κορμί του και το διερχόμενο τρένο.
:eek::eek:
κριμα…
RIP
Λοιπον θειλα ετσι… Αν θελετε το πιστευετε. Επαιζα ogame (ενα παιχνιδι τυπου ικαριαμ) απο το λαπτοπ μου και παω να στειλω πμ στον παιχτη “μητσοτακης” και τα φτυνει ο σκληρος μου…
Δηλαδη… οκ… παραδινομαι#-o
Δεν τα κάνουν αυτά ρε… Προκάλεσες την τύχη σου. 'Η μάλλον την κακοτυχία σου.
Ψοφήστε βίαια
Όχι απλά druid. SHAPESHIFTER ρε.
το wow ειναι υπεραθλιο.
Ω ΝΑΙ. Πάω να μου βρω όνομα τώρα:p
Miaiphonos (Μιαιφόνος, ?Bloodstained’ )
Σοφρωνίσκος
Γυναικεία πείτε ρε:p
Τέρα Πάτρικ 8)
Gehenna