Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

Αυτό με τον Τιτανοκωλόφαρδο γαλλάκι το διάβασα στην εφημερίδα…νταξ ο τύπος πρέπει να είχε πάρει όλους τους θεούς μαζί ξέρω γω…

Now playing: Amorphis - Captured State
via FoxyTunes

Papardela

παπασούζας

:lol::lol::lol:
φαινεται να ειναι φωτο δεκαετιας…

το κοτοπουλακι το τρωει ολοκληρο ο παππας…μωρε μπραβο μεμέ.

μόνο εγώ δεν μπορώ να μπω στο metal-archives σήμερα? :frowning:

oυτε εγω. συμπαρασταση.

Ε ωρες ωρες δεν μπαινει το κωλοσαητ!

oh yeah, your a fucked up man with a fucked up plan

Το metal archives τρώει πάρα πολύ συχνά σκαλώματα και δεν μπαίνει. Δεν είναι μόνο σήμερα

Γιαπ.

Ταρατατζουμ.

Metal-Archives is the internet’s main refuge for tr00 and kvlt metalheads who won’t accept anything as metal unless it bathes in stereotypical faggotry of epic proportions.

The site itself is broken into a band database & reviews section, and a messageboard that is typically full of CoF worship, Joey Jordison cocksucking and scene kids that think System of a Down is death metal.

http://www.encyclopediadramatica.com/Metal-Archives

:lol::lol::lol::lol::lol:

Ροφλ.

Περαν πλακας, στο archives ειναι τιγκα καθυστερημενοι ωρες ωρες. Δεχονται ως metal κατι crustoειδεις μπαντες κι απορριπτουν ξερωγω τους Mnemic. Και να πλακωνονται στο φορουμ τς για κατι σελιδες, διχως να καταλαβαινουν ουτε οι ιδιοι τον λογο που τους απερριψαν, πιθανως.

http://www.youtube.com/watch?v=cM9UfT_Kx7Y&feature=related

Πόσο κομματάρα?

Έχω κουραστεί υπερβολικά.

Ε καλα ρε.Δεν ειναι μετσαλ οι Μνεμικ ! Δικιο εχουν τα παιδια.
Γενικα ομως τρωνε κατι κολληματα γαμησε τα !

Το τραγουδι τα σπαει. Αλλα το γυρω γυρω ολοι με διαολιζει. Ουτε καν μια υπονοια headbanging ή πιτ. [-X

Χαρακτηριστικό είναι επίσης ότι πολλές φορές το αιδοίο χρησιμοποείται συνεκδοχικά εννοώντας τη γυναίκα, κάτι που δε συμβαίνει με τα ανδρικά γεννητικά όργανα. Συνήθως στις περιπτώσεις αυτές, αντί για τη λέξη αιδοίο χρησιμοποιείται η αργκό (έως χυδαία) ονομασία του μουνί. Το 1999 κυκλοφόρησε ο Μίμης Ανδρουλάκης το βιβλίο του «μν», το οποίο χρησιμοποιώντας το λογοπαίγνιο ανάμεσα στις μαθηματικές μεταβλητές και στη λέξι μουνί αναφερόταν σε διάσημες γυναίκες της ιστορίας. Το βιβλίο προκάλεσε πολλές αντιδράσεις, απαγορεύτηκε προσωρινά και ο ίδιος οδηγήθηκε στα δικαστήρια, κυρίως επειδή στο βιβλίο αναφέρονταν η Παναγία και η Μαρία η Μαγδαληνή.