αυτο που εννοεις εσυ με το8)
cool παντως:wink:
Μην γραφεις απλα κατι για να το γραψεις, προσπαθησε να ισχυει κιολας.
Προτιμω σεξ με παπαρδελα απο ποστς δαρκοφδεσαν. There.
παιζεις και εσυ κιθαρα?η τιποτα αλλο μουσικο οργανο?
papardela συγνώμη:(
κιθαριτσα κι εγω
Δαρκοφσαν αχαχαχα καλο, δεν στο χα. 8O
Α ωραια=D>
τωρα ξεκινησες η εισαι ο Buckethead σε γυναικα?:lol::lol:λολ
χαχα ειπαμε ντε:p εκανα μερικα χρονια κλασσικη αλλα εδω και καποια χρονια παιζω και ηλεκτρικη
μην τυχόν και σταματήσεις κλασσική
πρεπει να ειμαι απο τους ελαχιστους που ξεκινησαν απευθειας με κλασικη
αντεξα το πολυ 6 μηνες μαθημα
μετα συνεχισα οπως μου κατεβαινε
ανεπιδεκτος μαθησεως :lol:
ζητω οι venom, οι crass και οι sex pistols
και οι Suicide
edit: μιας και κατι επιασε το ματι μου για σεξ
δεν συμφωνειτε οτι το μεσημερι ειναι ερωτογενης ζωνη?
#-o
κ γτ δν συνέχισες;
Χρονια???:?
Πως αντεξες?
πολυ για τα πανηγυρια κατασταση πρεπει να ηταν(αν πηγες σε ωδειο,ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ)
δεν γινεται καλη δουλεια εχω ακουσει-κλεφτες-αργοι και τετοια.δε ξερω απο πρωτο χερι.ομως
συνεχισα αλλα μονος, χωρις δασκαλο
self-taught noisemaker
δε με χαλασε
με βοθησε να αποφυγω αλλη μια σαπιλα (ετσι τη θεωρω τουλαχιστον) - οταν φορμαρεις συγκροτημα να αρχιζεις 12345555555 διασκευες προκειμενου να αποδειξεις (?) οτι εισαι μια καρικατουρα των συγκροτηματων που μοστραρεις σαν “επιρροες” για να συγκινησεις την ξαδερφη σου την τουλα και το ωραιο γκομενακι που κουβαλησε στο παρθενικο Live στην τρυπα του αγιου φανουριου μεσσηνιας.
δεν ξερω να παιζω “κλασικα” κομματια που “ολοι” μαθαινουν, δεν ειχα καν την υπομονη για το smoke on the water …κατευθειαν ηθελα να παιξω στην κιθαρα μελωδιες που μου καρφωνονταν στο μυαλο
ειχα παντως υπεροχο δασκαλο…σαλταρισμενη διανοια
5 χρονια. και στο τελος τα εφτυσα. αρχισα να ακουω πιο ροκαδικα σε στυλ zz top και να φευγω απο τη φαση χατζιγιαννης οποτε αρχισα να κοζαρω ηλεκτρικες κιθαρες. Το μαθημα δεν ειχε καθολου ενδιαφερον και οπως λες κι εσυ γινεται με ρυθμους χελωνας. Αργοτερα μου ειπαν καλυτερα να ειχα παει σε εναν δασκαλο και οχι σε ωδειο. Αρχισα να ρωταω τον δασκαλο για πραγματα ασχετα με την κλασσικη κιθαρα και του επαιξα το smoke on the water8) anyway, δεν ξερω αν ειναι κλεφτες κλπ απλα αν θες πτυχιο κλασσικης κιθαρας θα ακολουθησεις την εκπαιδευση. δε πα να ακους και Behemoth.
Καλα αυτο με το πτυχιο το καταλαβαινω,δεν γινεται διαφορετικα.Αλλα τι να το κανεις νομιζω αν θες να διδαξεις μελλοντικα μπορει να σου χρειαστει.Παντως οπως και να χει η θεωρια ειναι περισσοτερο απο απαραιτητη και γι αυτο πρεπει να παω σε δασκαλο,γιατι δεν εχω ιδεα απο θεωρια.Με το δασκαλο μπορεις να βαδισεις σε δικα σου ηχητικα μονοπατια αποφευγοντας τα ακυρα που ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ πρεπει να διδαχτεις στο ωδειο.
Υ.Γ Αν δεν κανω λαθος 5 χρονια ειναι για να παρεις πτυχιο.Να υποθεσω οτι πηρες???
Το ιδιο απαραιτητη ειναι και η θεωρια πιστευω. Το μαθημα κιθαρας σε καταρτιζει τεχνικα και γι αυτο οπως ειπες σου αφηνει δυνατοτητες να διαμορφωσεις το παιξιμο σου. Ειχα κανει μεχρι την δευτερη θεωρια και βλακεια μου που σταματησα γιατι δεν μπορεσα να μπω μουσικο πανεπιστημιο. Οσο για τα χρονια ειναι 3 η κατωτερα 3 η μεση και 3 η ανωτερα αλλα χωρις να ειμαι καθολου σιγουρη τα χρονια αυτα μπορει να παρατεινονται. Παντως τα 5 αυτα χρονια κλασσικης αναμφισβητητα με βοηθησαν αργοτερα στην ηλεκτρικη. Απλως αλλαζει τελειως η τεχνικη απο οτι ειδα μετα.
8)8)8)
χαρηκε το παιδι 8)8)8)
ολες με κανουν κεφι. σε 1 μηνα κλεινω 1 χρονο ροκιν…yeah!