Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

πλακα πλακα
σε λιγες μερες κλεινω 2 μηνες στο ροκιν
και περιπου 12 χρονια σε φορα γενικως… αναμνησεις
τι λεγαμε? α ναι…παπαρδελα δηλαδη μεσα σε 12 μηνες μας τις εφαγες ολες? you heartbreaker!

Οι κιθαριστες οι ειναι οverrated και μυριζουν.
Εγω πρεπει να εχω 2 χρονακια στο rocking αλλα δεν πολυ εγραφα. Μονο για τις συναυλιες τσεκαρα. Τωρα θα σας τα κανω τουμπανα. :slight_smile:

δηλαδη με 14 χρονια ανορθοδοξου κιθαριστικου guerilla warfare χωρις δασκαλο, χωρις κλασικη, χωρις απειρες διασκευες, πρεπει να αισθανομαι “το σκοτεινο αντικειμενο του ποθου”?
τωρα τελευταια παντως βλεπω να ανεβαινουν οι μπασιστες. εχουν ευκολο εργο και στις συναυλιες παιζει το ματι τους, ενω εμεις οι κακομοιροι σκυμενοι ευλαβικα πανω απο το ταστο να ζωγραφιζουμε (και καλα). Και αν κανουν και κανα λαθος δεν εγινε και τιποτα οποτε ειναι ανετοι (ελπιζω να μην διαβαζει ο μπασιστας μας).
2 χρονια κ εσυ καταπιεζοσουν? ασε τον εαυτο σου ελευθερο, εγω σημερα εχω κανει ρεκορ ποστς και εχω ακομα φορα (12 χρονια σε μουσικα φορα ε? και αντεξα 2 μερες στο φορουμ που ειχε τοτε η church of satan που τρολαρα ασυστολα και με πεταξαν εξω με λυσσα)

Ε ντροπη να χανω τετοιο φορουμ :frowning:
Θα εξιλεωθω μονο αν βρω κανενα φορουμ με φανατικους bible thumper χριστιανους και αρχιζω να τους λεω τις ιστοριες περι ομαδικου κατουρηματος σε εκκλησιες που εχουμε κανει με κολλητους οταν ειχαμε πιει, και για το οταν σκασαμε στην ανασταση με πιτσες και σουβλακια και μας κοιταγαν οι γιαγιαδες λες και ημασταν ο Belial και η παρεα του. Ωραιες στιγμες…

Κανονικα drummer ειμαι αλλα πηρα μπασο προσφατα και γαμαει και να σκασετε οι κιθαριστες :stuck_out_tongue: Εμεις ειμαστε πιο low profile φαση 8)

Low profile αλλα μας τη βγαινετε απο πισω υπουλα ενω προσπαθουμε να χτυπησουμε κανα κακομοιρο σολακι και οι θεατες κρατανε την αναπνοη τους !! Ετσι παλι εισαι πολυθεσιτης, και ντραμς και μπασο, εισαι ενα rhythm section απο μονος σου.

Καλα τα χριστιανικα φορουμ τα σπανε. Ειχα μπει σε ενα καποτε, νομιζω με πεταξαν αυθημερον οξω με τσι κλωτσε.

Εγω εναμιση χρονο αλλα δεν το χα εγκταλαειει για πολυ καιρο

Ναι ρε κακομοιροι σας λειπουν τα σολακια! :stuck_out_tongue: Δε ριχνετε αρκετα. Δε φτανει που το μπασο θαβεται κανονικα στον ηχο συνηθως πισω απο ντραμς και κιθαρα, να μην κανουνε και κανενα σολακι? :frowning:

Αρχικα κιθαρα μου ειχε παρει ο φαδερ μου (και αυτος ντραμερ και επαγγελματιας) οταν ημουν πιο μικρος. Μου ειχε φερει και φιλο του κιθαριστα να μου κανει μαθημα τζαμπα αλλα ψιλοβαριομουνα να μελετησω και το παρατησα. Παντως εχω ποσταρει και μια φωτο που ειμαι μωρο ακομα και κοπαναω τα τυμπανα :smiley:

Καλα εκανες.

Α οχι νταρλινγκ, εγω ειμαι της σχολης DeMaio. Το μπασο ΝΑ ΑΚΟΥΓΙΕΤΑΙ (Sic). Και λογω και ακουσματων και υφους και σε πιο Peter Hook/Simon gallup/Craig Adams καταστασεις, το μπασο παιζει σημαινοντα ρολο. Και αυστηρα ΜΙΑ κιθαρα. Ακου εκει δισολιες. Αυτα ειναι του σαϊτανα. (2 μερες στο σατανικο φορουμ, 1 μερα στο χριστιανικο. Οι σεϊτανς ειναι πιο ανεκτικοι )

Search Terms Driving Traffic

Top keywords driving traffic to rocking.gr from search engines. Updated monthly.

* rocking.gr
* rocking
* rocking gr
* rockin
* bloodbound
* iced earth
* estate review
* lita ford
* [B][SIZE="5"]merenda[/SIZE][/B]
* the doors

:? :? :? :? :? :? :? :?

Καρδουλες και θαμπς απ. :slight_smile:

Δε με χαλανε οι δισολιες αρκει να κανει κατι το μπασο,και να μην η σκυλοβαρεμαρα του:00000000000000000-444444444444444444444444444-8888888888888888888–0000000000000000

ασχετη λεπτομερια της ημερας: αλλαξε το μινο μπουκμαρκ λογκο του γιουτιουμπο :open_mouth:

Πως το βρίσκουμε αυτό?

Στο κουτι της απαντησης, πας στα smilies-> περισσοτερα.

:D:D:D

Your Mind is in a Stodginess Infinite Loop…For very very long time now…

[SIZE=“14”]ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ[/SIZE]

Τι επαθες ωρε?

ευαγγελε?