Όλο μαλακίες thread ανοίγω ρε πούστη…
ασχημο πεσιμο σημερα…περνω φορα,μισο-αποφασισμενος να κανω το αλμα που τοσο καιρο θελω…το αλμα αυτο βρισκεται μεσα σε δασσος στο βουνο…εχει σηκωμα ομαλο κοντα στο 1 μετρο υψος,και η προσγειωση ειναι κατηφορικη,με φορα σκας 6-7 μετρα τουλαχιστον περα απτο αλμα,και σε υψος αρκετα ψηλα…παιρνω φορα,με το που παταω στο σηκωμα και σηκωνεται η μπροστινη μου ροδα,το μυαλο μου θολωνει,δεν μπορουσα να σκεφτω τι επρεπε να κανω.τιποτα…με λιγα λογια,ακολουθει ενα ασχιμο πεσιμο με εμενα να χτυπαω παντου,και καταληγω διπλωμενος 15-16 μετρα περα απτο αλμα,το ποδηλατο 6-7 μετρα περα απο μενα…σηκωθηκα,αμεσως,χωματα στα ματια,δυνατη ζαλη,καθομαι κατευθειαν…τα παιδια μου φερνουν νερο…τραυματα…σκισιμο στο ποδι πανω απτο γονατο,ποναει ο καρπος μου,ο ωμος μου,η πλατη μου…εχω σκισιματα-γδαρσιματα σε χερια,πλατη.ωμο…και ενα πρησμενο κοκκαλο κατω απτον λαιμο μου,στο πανω μερος του στηθους…ποναω τωρα…ανεβασα και λιγο πυρετο,ισως αποτελεσμα του σοκ,ισως αρρωστησα…θα μπορουσα να χα χτυπησει ομως πολυ πιο ασχημα και τωρα να τρεχω…μεγα μαλακια μου,που δεν σκεφτηκα την σοβαροτητα αν χτυπουσα,και δεν υπηρχε κανεις μεγαλυτερος και υπευθηνος μαζι μου για να με σωσει αν χρειαστει…τα λαθη πληρωνονται…την επομενη φορα θα μαι πιο προσεκτικος και αποφασισμενος…τωρα το προγραμμα εχει αναρρωση και σερβισ στο μωρο μου…παιδια το Κρανος σωζει…
Αυτα για να κανεις παπαρδελιες.
πολυ ασχημο φιλε…ευχομαι να μην πεσει κανεις σας ποτε ετσι.
Εχω φαει και γω φουσκους με ποδηλατο αλλα οχι τιποτα σοβαρο,γενικοτερα δεν κανω αλματα και τετοια,το πολυ πολυ κανα κατεβασμα πλαγιας.Οχι αποκρυμνης ε.Λοφου.
Welcome to our newest member, freedοmofrock
http://www.rocking.gr/modules/forum/member.php?u=7825
Αρχίσαμεεεεε…
Τι ειναι τουτο?
και μπαν με τη μία λοιπόν.
Ο φασισμός των μοντς αποκαλύπτεται.
εγώ. κσέρω.
kαλα λεμε…Δεν το περιμενα το σκηνικο
Φρίδομ πάρε θέση.
Να γίνει πολλ.
“Ποιόν Φρίδομ από τους δυο θέτε στο φόρουμ?”
Είναι κ οι 2 ονλάιν. ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΤΙΜΠΕΗΤ ΤΩΡΑ!
Έχω ρεύμα8)
Να φύγεις να πας αλλού.
Θέλουμε τον άλλο, τον φτωχό πλην τίμιο μπαναρισμένο.
Η δική μου απορία είναι: Πως μπήκε με το ίδιο νικνέημ στο φόρουμ? Δεν πέταξε έρρορ η κάτι?
ελληνικο ομικρον.
Χα! και εγω αυτο σκεφτηκα
Θες να πεις οτι πισω απο ολα αυτα κρυβεται ο Μπιλαντες?
Μιλα!Πες τι ξερεις!ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΒΑΛΤΟΣ???
:p:p:p
γουατέβα.
Φρίντομ για πες μας,
πώς νιώθεις που μπάναρες ένα κομμάτι του εαυτού σου?
Είχες ακούσει μικρός τπτ ιστορίες για κάποιο χαμένο αδερφό σου? (χαγιάτε φάση κιετσ)
Τι γνώμη έχεις για τα μαύρα πρόβατα? πιστεύεις στην ύπαρξή τους?