Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

Τι είναι τα μαύρα πρόβατα?:-s

Εγώ δε μπάναρα κανέναν, άλλοι κάναν τη βρώμικη δουλειά:p

Επεσαν οι μασκες κυριοι ! :expressionless:

και η νυχτα μυριζει γιασεμι λεει ο αδαμαντιδης

[SIZE=“5”]ΜΑΦΙΑ ΣΤΟ ΡΟΚΙΝ ΜΑΣ???[/SIZE]

Άμα είσαι μάγκας, τραγουδάς και Αδαμαντίδη!

τα λεει ο Κανελλοπουλος!

Χα χα χα χα!

Το διάβαζα το πρωί, και λέω, δε μπορεί, αυτός θα είναι!
Και δε μου λες, ο Στέλιος είναι ο… 86;

Χα χα χα χα!

αχαχαχαχ ναι

χωρις καμια συννενοηση εντωμεταξυ.

οι φανμποηζ

Ρε καλόπαιδα, που θα βρώ κανα μπλουζάκι μέταλ ;; ΟΤοπ Μαν έχει ποικιλία, ή μονάχα Judas Priest και Ιρον Μαιδεν ;

If i Could If i could flyyyy
παμ παμ παμ παμ

Εχω ενα διλημμα. Τεραστιο. Ειμαι αναμεσα στο live των Ulver και το festival της Nuclear War Now στο Βερολινο. Απο τη μια εχουμε το τελειο underground line up με καμποσες μπαντες για τις οποιες πεθαινω και δεν προκειται να ξαναδω. Απο την αλλη εχουμε τους Ulver.

Μαλλον για το δευτερο με κοβω τελικα. Με (πολυ) βαρια καρδια, ομως.

να πας στο πρώτο - δεν έχεις δεις τους τζομπάνους πάλι ?

Πως και τα προλαβαίνεις? Δε θα μπαίνεις?

Τέσπα, αν ήμουν ο Άνγκμαρ, μάλλον στο 1ο θα πήγαινα. Άσε που και το Βερολίνο χώνει τις μισές πόλεις της Ευρώπης.

Σε περιπτωση που δε μπαινω λεω τωρα. Θα πρεπει να ΤΡΕΞΩ με το που το μαθω, μπας κι ακολουθησουν μερικοι ακομη.

Στο θεμα παντως, θα επιλεξω Ulver, οχι ομως επειδη δε θα τους ξαναδω, πιστευω πως θα εχω δευτερη ευκαιρια στο μελλον, κατα πασα πιθανοτητα. Θα ηθελα πολυ να τους δω ‘‘στο σπιτι μου’’, επειδη αυτη τη μπαντα την βλεπω υπο… χμ, προσωπικο πρισμα. Δε θα μ αρεσε να ξενιτευτω για κατι που βλεπω τοσο οικειο και ανθρωπινο, αν με πιανς.

Edit: Λουκι, το προμπ ρε γμτ ειναι πως το αλλο εχει… ασε, κοντα στις 10 μπαντες που χλωμο να ξαναπεριοδευσουν στο εγγυς μελλον. Αυτο ειναι παντα το προβλημα με τα ‘‘cult acts’’, φτου.

Βεβαια, αν τελικα ειχα κανονισει μ ενα συγκεκριμενο μωρο, θα ειχα παει διχως δευτερη σκεψη.

Την γνωρισα στο Χελλφεστ. Πλαζμα απατηλο.

Αν και φοραει πιο πολλα καρφια κι απ τους Revenge, αλλα who cares.

Είναι μέσα κι ο φίλος μας απ την μέση ανατολή ή την αφρική!

Αγαπάμε Αραφάτ του Ρόκιν

χαχα Αραφάτ μίλα μας κι ας μη μας αγπάς!

Ο Αραφάτ είναι εδώ για να εκδικηθεί το μπανάρισμα του Φρίντομ τζούνιορ.
Παρακολουθεί σιωπηρά και θα εξαπολύσει επίθεση.

Ο Μπιν Λάντεν είναι και θα βομβαρδίσει το Χαρντ Ροκ στις 10/10