The world blinds with him.
Unless you say no
Απ’τον ΞΗΓΑ την πήρες?
εγω προσκυναω το παπαρδελο αβαταρ!
Σαλονικα ρε…τι Ξηγα…
log out
headbanging ρεεεεεεεεεεεεε
Ρε παιδιά πείτε μου απλά για ποιο λόγο το θρεντ που αναφέρεται στα πιο μισητά και σιχαμένα πλάσματα στον κόσμο -τις κατσαρίδες- είναι κλειδωμένο???
Που θα βγάλω τη χολή μου για τα κωλόζωα που με έχουν κάνει να χάσω την ηρεμία μου τις τελευταίες μέρες??
Δεν είχε νόημα το θρεντ. Μπαίνατε μόνο για να κράξετε τα κακόμοιρα -κατά τ’ άλλα αξιολάτρευτα- αυτά ζωάκια.
Μα είναι άξια για κράξιμο πραγματικά…κρίμα που δε πρόλαβα το τόπικ
Εσένα δεν σε ενοχλούν??
:|:|:|
Ο οπλαρχηγός φοβάται τις κατσαρίδες Ο οπλαρχηγός φοβάται τις κατσαρίδες Ο οπλαρχηγός φοβάται τις κατσαρίδες Ο οπλαρχηγός φοβάται τις κατσαρίδες Ο οπλαρχηγός φοβάται τις κατσαρίδες Ο οπλαρχηγός φοβάται τις κατσαρίδες Ο οπλαρχηγός φοβάται τις κατσαρίδες Ο οπλαρχηγός φοβάται τις κατσαρίδες Ο οπλαρχηγός φοβάται τις κατσαρίδες Ο οπλαρχηγός φοβάται τις κατσαρίδες Ο οπλαρχηγός φοβάται τις κατσαρίδες Ο οπλαρχηγός φοβάται τις κατσαρίδες Ο οπλαρχηγός φοβάται τις κατσαρίδες Ο οπλαρχηγός φοβάται τις κατσαρίδες Ο οπλαρχηγός φοβάται τις κατσαρίδες Ο οπλαρχηγός φοβάται τις κατσαρίδες Ο οπλαρχηγός φοβάται τις κατσαρίδες Ο οπλαρχηγός φοβάται τις κατσαρίδες Ο οπλαρχηγός φοβάται τις κατσαρίδες Ο οπλαρχηγός φοβάται τις κατσαρίδες Ο οπλαρχηγός φοβάται τις κατσαρίδες Ο οπλαρχηγός φοβάται τις κατσαρίδες Ο οπλαρχηγός φοβάται τις κατσαρίδες Ο οπλαρχηγός φοβάται τις κατσαρίδες Ο οπλαρχηγός φοβάται τις κατσαρίδες Ο οπλαρχηγός φοβάται τις κατσαρίδες Ο οπλαρχηγός φοβάται τις κατσαρίδες Ο οπλαρχηγός φοβάται τις κατσαρίδες Ο οπλαρχηγός φοβάται τις κατσαρίδες Ο οπλαρχηγός φοβάται τις κατσαρίδες Ο οπλαρχηγός φοβάται τις κατσαρίδες Ο οπλαρχηγός φοβάται τις κατσαρίδες Ο οπλαρχηγός φοβάται τις κατσαρίδες
φαντάζομαι ότι το αξιολάτρευτο είναι ερωνία…Δεν πιστεύω να σαι σαν το τυπά που της πατάει με γυμνό πόδι που διάβασα στο άλλο θρεντ
ρε έχουν καταντήσει εφιάλτης…πάλια δεν είχα τόσο προβλημα
Τον Απρίλη που θα τις δοκιμάσω θα σου πω.
σε διάφορες χώρες υπάρχουν σουβλάκια κατσαρίδας πάντως
οι κατσαρίδες είναι ο μοναδικός λόγος που θα επέτρεπα πυρηνική δοκιμή στο σπίτι μου.
Σε μία απ’ αυτές θα πάω χεχ.
εδιτ: Οπλαρχηγέ, θα επεβίωναν. Μελέτες δείχνουν ότι από πυρηνική καταστροφή γλυτώνουν μόνο οι κατσαρίδες και οι Γκόργκοροθ.
Οποιος εχει προβλημα με κατσαριδες καλυτερα να μην ανοιξει το spoiler.
Δεν εχω τοσο τεραστιο προβλημα, απο τοτε που μια μπηκε στη μπλουζαμ κι αρχισε να περπατα. Σκηνικο σε σουβλατζιδικο. Τις σκοτωνω με αλλη αποψη απο τοτε.