Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

Me 2

Δεν ξέρω αν με κάτι άλλο στον κόσμο έχω τόσο πρόβλημα

Πφφ, μεταλαδες

Ρε παιδιά πείτε μου ότι στην διασκευή του My Generation των The Who από Maiden αυτήν την τιτάνια ερμηνεία την κάνει ο Bayley ?

εδιτ : http://www.youtube.com/watch?v=e275RzmQekA πάρτε φωνή ο Smith8O8O

Το πιο ωραιο πραγμα στις κατσαριδες ειναι ο θορυβος που κανουν οταν τις πατας !

αυτο το headbanger’s ball τι μαλακιες βαζει εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων?

O Smith έχει φωνάρα ρε!

Ο οπλαρχηγός φοβάται τις κατσαρίδες Ο οπλαρχηγός φοβάται τις κατσαρίδες Ο οπλαρχηγός φοβάται τις κατσαρίδες Ο οπλαρχηγός φοβάται τις κατσαρίδες Ο οπλαρχηγός φοβάται τις κατσαρίδες Ο οπλαρχηγός φοβάται τις κατσαρίδες Ο οπλαρχηγός φοβάται τις κατσαρίδες Ο οπλαρχηγός φοβάται τις κατσαρίδες Ο οπλαρχηγός φοβάται τις κατσαρίδες Ο οπλαρχηγός φοβάται τις κατσαρίδες Ο οπλαρχηγός φοβάται τις κατσαρίδες Ο οπλαρχηγός φοβάται τις κατσαρίδες Ο οπλαρχηγός φοβάται τις κατσαρίδες Ο οπλαρχηγός φοβάται τις κατσαρίδες Ο οπλαρχηγός φοβάται τις κατσαρίδες Ο οπλαρχηγός φοβάται τις κατσαρίδες Ο οπλαρχηγός φοβάται τις κατσαρίδες Ο οπλαρχηγός φοβάται τις κατσαρίδες Ο οπλαρχηγός φοβάται τις κατσαρίδες Ο οπλαρχηγός φοβάται τις κατσαρίδες Ο οπλαρχηγός φοβάται τις κατσαρίδες Ο οπλαρχηγός φοβάται τις κατσαρίδες Ο οπλαρχηγός φοβάται τις κατσαρίδες Ο οπλαρχηγός φοβάται τις κατσαρίδες Ο οπλαρχηγός φοβάται τις κατσαρίδες Ο οπλαρχηγός φοβάται τις κατσαρίδες Ο οπλαρχηγός φοβάται τις κατσαρίδες Ο οπλαρχηγός φοβάται τις κατσαρίδες Ο οπλαρχηγός φοβάται τις κατσαρίδες Ο οπλαρχηγός φοβάται τις κατσαρίδες Ο οπλαρχηγός φοβάται τις κατσαρίδες Ο οπλαρχηγός φοβάται τις κατσαρίδες Ο οπλαρχηγός φοβάται τις κατσαρίδες

Ο οπλαρχηγός δεν φοβάται τίποτα. Τζόιν δε ρεζίστανς!

Γίνε παοκτζης

Τι ωραιο πραμα που ειναι να χτυπαει το κουδουνι και μια γλυκεια φωνουλα να σου λεει ταχυδρομοοοοοος

spam +1

Kαι οπως παλι ανοιγει η παλια πληγη…

Mε οποιοδηποτε εντομο εισεβαλλε στο σπιτι μου,εκτος απο μυγα γιατι ειμαστε και πολυ φιλοι κια δε λεει

Eιχα σχολή σημερα,το πρώτο ουσιαστικα μαθημα.
ΤΟ ΧΑΣΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ.
Στεναχωρθηκα απειρα αλλα δεν ακουσα ουτε ξυπνητηρια ουτε τιποτα,γυρισα και απο την δουλεια 5 30 το πρωι.
Η την δουλεια πρεπει να σταματησω η την σχολη.
Την σχολη δεν θελω,ουυτε και την δουλεια ομως.

Tα σταματάς και τα δυο και ησυχάζεις…
Α, και μην βρίζεις τα …θεία :papas:

Χαχσχαχαχαχα.
Βασικα την σχολη δεν θελω για κανενα λογο να την σταματησω γουσταρω αυτο που μαθαινω,απο την αλλη την δουλεια δεν μπορω να την σταματησω.

Συγνωμη παναγιτσαμ.

Ναι ρε, εννοείται πως τη δουλειά δεν μπορούμε να την σταματήσουμε όποτε θέλουμε (αλλιώς θα το είχα κάνει από την κοιλιά της μάνας μου ακόμα:lol:).
Αφού σ’ αρέσει η σχολή είναι κάτι θετικό (θέλω να πω να σπουδάζεις κάτι μέσα στα ενδιαφέροντα σου). Ίσως όμως πρέπει να σκεφτείς την αλλαγή δουλειάς αν είναι εφικτό, γιατί ύπνο στις 05:30 όπως έγραψες και το πρωί σχολή, δύσκολα μπορεί να αντέξει για πολύ καιρό τέτοιος συνδυασμός

Ε ναι πρεπει να αλλαξω δουλεια αλλα δεν βρισκεις και ευκολα σημερα!
Και ρε πουστημ η σχολη αρχιζει 8 το πρωι καθε μερα,και αμα πηγαινω αυπνος με βλεπω να κοβω καθε μερα και απο ενα δαχτυλο με το κουζινομαχαιρο.

Μάγειρας ε; ωχ ωχ άμα ήμουν εγώ κάθε μέρα συνέχεια δίπλα στο φαί θα φτανα τα 200 κιλά εύκολα:lol:

Όντως δεν είναι εύκολη η αλλαγή δουλειάς, εδώ τρομάζεις να βρεις μία…

Ναι ναι μαγειρας!
Ειμαι γυρω στα 130 κιλη ΗΔΗ!Αν και πρεπει να χω αρχισει να χανω,μπηκα σε προγραμμα να ουμε.