[SIZE=“5”]«Ηλεκτρολόγος» ο Παναθηναϊκός άλλαξε τα… φώτα στην Κίμκι
[/SIZE]
Αθήνα
Για λίγες ώρες το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Κίμκι ήταν στον… αέρα λόγω του προβλήματος που προέκυψε με την ηλεκτροδότηση του ΟΑΚΑ. Τελικώς, το ρεύμα τελικά επανήλθε εγκαίρως, η αναμέτρηση έγινε κανονικά και το «τριφύλλι» άλλαξε τα… φώτα στη ρωσική ομάδα με 101-66. Μόνο για πέντε λεπτά άντεξε η ομάδα του Σέρτζιο Σκαριόλο και έτσι οι «πράσινοι» έφτασαν άνετα στη δεύτερη νίκη τους στην Ευρωλίγκα.
Τι να πω…Και εμένα τρελό μου φαίνεται…Απλά το περίεργο είναι ότι δεν έγινε ουτε τυχαία ούτε απο λάθος ούτε τίποτα…Έγινε εντελώς φυσικά…Είχε δουλειά αρραβωνιάστηκε,παντρέφτηκε και έκανε παιδί…Προγραμματισμένα και συνειδητά…
Το καταλαβα… απλα το ειπα σε φαση πως ξερω κι αλλους που γιναν σε αυτη την ηλικια γονεις (ειδες τι σου κανει η ελλειψη καφε το πρωι; τα ποστ βγαινουν οτι να ναι…), ε και δεν ξερω ρε. Ενα παιδι ειναι ευθυνη που δεν εχει να κανει ουτε με δουλεια, ουτε με συνεπεια, ουτε με τπτ απ ολα αυτα. Βλεπω βλακειες απο πλευρας αλλων, που μπορει μετα απο 5 χρονια να λενε, ημουν επιπολαιος, αλλα τι να το κανεις μετα απο 5 χρονια δλδ. Ενιγουει δεν θελω να επεκταθω, καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος, απλα πιστευω πως λιγοι ειναι εκεινοι που μπορουν να μεγαλωσουν, με καθε εννοια, μια νεα ζωη σε αυτο τον κοσμο επιδεικνυοντας την απαραιτητη ωριμοτητα, πριν πατησουν τα 30*. Υπαρχουν βεβαια, αλλα ειναι πολυ λιγοι.
*Αναφερομαι στο κεφαλι του αντρα. Της γυναικας ειναι εντελως διαφορετικο. Ενω στα περισσοτερα πραγματα καταληγει λαβυρινθος, εκει πρεπει απλα να σκεφτει ‘‘ποτε θα γινω μανα;’’. λολ, μπατ τρου, να δεις για ποτε ξεχνανε τα ‘‘θελω να ζησω τη ζωη μου’’.