ψυχη.
Εκει που σε ξεματιαζα που λες αντι να χασμουριεμαι αρχισα να φταρνιζομαι…μαλλον κρυομενος θα εισαι…
Kαταραμενη αμερικη.
fixed
Είπε ο πατρινός :lol:
Καλα τα λεει ο μιναρας
αφού για ευρώπη λέει:-s:-s
Μινάρες και οι 2!
Πιωμενος Deathster 8)
Άσχετο λίγο, αλλά έχει ενδιαφέρον… http://www.in.gr/ath/mscenes/article188.asp
Δείχνει κάποια ροκ φεστιβάλ που χαν γίνει στην Ελλάδα ‘89 ως το 2000…Νόμιζω αυτά που διωργάνωσε η DiDi (μισητή απο πολλούς), χωρίς όμως να μαι σίγουρος…Αλλά δεν έχει σημασία αυτό…Σημασία έχει καποια όνοματα που δεν ήξερα καν ότι είχαν ερθει Ελλάδα, καθώς και κάποιες απίστευτες (από πλευράς συγκροτημάτων) μέρες σε κάποια απ’ τα φεστιβάλ αυτά…
"The Ultimate Power Force 1994: λαμβάνουν μέρος οι Metal Church, Vicious Rumors, Zodiac Mindwarp και οι Killers. "
“Rock of Gods 1996: Slayer, Saxon, Blind Guardian, Rage, Nightfall, Morgana (1η μέρα), Violent Femmes, The Jesus and Mary Chain, Bad Religion, Paradise Lost, Dead Moon, Bokomolech (2η μέρα), Iggy Pop, Gordon Gano & Brian Richie, Moby, Στέρεο Νόβα, In Trance 95, Oh My Garden.”
"Rockwave 1999: Manowar, Mercyful Fate, Sodom, Immortal, Nightfall, Exhumation, Horrified (1η μέρα), Blur, Placebo, dEUS, Mercury Rev, Purple Overdose, Ονειροπαγίδα, Μιχάλης Δέλτα (2η μέρα), Garbage, Patti Smith, Fun Lovin’ Criminals, Terrorvision, Bokomolech, Make Believe, Closer (3η μέρα), Prodigy +Terror Ex Crew, The Afghan Whigs, Bloodhound Gang, Queens of the Stone Age, The Earthbound, Sigmatropic (4η μέρα)."
"Rockwave 2000: Oasis, Moby, The Flaming Lips, Muse, Closer (1η μέρα), Τρύπες, Supergrass, Apollo 440, Gomez, Gallon Drunk (2η μέρα), Iron Maiden, Dream Theater, In Flames, Septic Flesh, On Thorns I Lay (3η μέρα)"
τι μας θύμησες τώρα…
Ρε κι εγώ σκάλωσα μ’ αυτά που είδα
στα δυο τελευταία είχα πάει.
στο ροκ οβ γκοντς είχε παιχτεί μλκία και το’χασα.
Στα πιο πριν ήμουν απελπιστικά πιτσιρίκος.
1)τυχερός
2)πάρα πολύ άτυχος
Moλις περασε απο μπροστα μου στην εισοδο της εστιας,τυπος με κουστουμι Darth Vader και φωτοσπαθο:|…
:|:|:|:|
ειναι Halloween εδω σημερα…αλλα ρησπεκτ στο τυπα,με εξεπληξε ευχαριστα…
χαχαχα σήμερα που είδα το flashforward, ήταν και εκεί και καλά Halloween, και ένας τυπάς είχε ντυθεί Obi - Wan!:lol::lol::lol:
Γμτ,ζηλεψα τωρα…:p…ελπιζω σε λιγο που θα βγω να πετυχω κι αλλους…
Πω ρε τώρα ζήλεψα και γω. Αυτά είναι, hallooween στην Αγγλία!