Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

δεν ηθελα να το κανω,ειλικρινα,αλλα μου βγαινει μια μικρη δοση κακιας και σατανικοτητας λογω ημερας:το βραδυ του Halloween,θα το περασω σε ενα τεραστιο γκοθαδικο,αλλης εποχης τελειως,σε καμια ωρα απο τωρα:p:p8)8)…

πραγματικά θα ήθελα πάρα πολύ έστω και μια φορά να πάω σε κανά Halloween…
πρέπει να είναι γαμάτη εμπειρία, χωρίς αμφιβολία:roll:

Now playing: Amorphis - Against Widows
via FoxyTunes

Lupin εσύ ντύσου Nivek Ogre ή Nemesis the Warlock, και ξεκίνα βόλτες να τους κόψεις τη μαγκιά.

Lupin, κρατιέμαι με νύχια και με δόντια να μη σε κάνω μπαν. Αλήθεια.

καλά να περάσεις ρε αλήτη!!! Κλαψ. :razz::cry:8)

:lol:,ogre μπορουσα στο περιπου και το σκεφτηκα σε μια φαση,αλλα μια γουρουνοστολη αλα απο χασαπη κατευθειαν που βρηκα,σε ενα καμμενο κομιξαδικο με horror πραματα ηταν πανακριβη γμτ(και ηθελε και μετατροπες)…για Nemesis τωρα,τι να πω…εχω μυτη κατηγοριας’‘φταρνιζομαι και βγαζω νυχτεριδες’’ αλλα οχι κ ετσι:p…

:lol::lol::lol:θενκς master,το ελπιζω(αν και μαλλον σιγουρα)…:p…αντε ρε,τραβα κανα Dada να ξεδωσεις(ακομα στεκει καλα αυτο,ή το καναν οτι ναναι,εχω να παω καιρους)…

Δεν έχω ιδέα για το dada μα την αλήθεια, τι έχει απογίνει τώρα… :-s Για την ώρα ξεδίνω στα λάιβ, ευτυχώς έρχονται κάποια καλά ονοματάκια και εδώ στα μέρη μας. Αντε, καληνυχτίζω τις σκοτεινές υπάρξεις! 8)

Right,α τουτ α λε και την εκανα και γω,darkness is summoning me…

Καλό μήνα.

Άντε γεια λέμε!

Kαλό μήνα κι από δω.

dada :bow2:

[SIZE=“4”] Καλο Μηνα Φακαζζζ ![/SIZE]

-Χελ Γεα! I’m a Disturbing Neighbour!

-Παλι πρεπει να γραψω αναφορα για το κωλοεργαστηριο Φυσικης 1 αυριο… :frowning:

-Απορια…μπορει να γραφτει κατι Off Topic σε αυτο το Topic? :-k

Dots κυκλώματα στη δεύτερη αναφορά, στο 6 ερώτημα έγραψες συμπεράσματα?

Πάτα εδώ και θα δεις οτι ειμαι pro-ταθλητης

@worst enemy:

δε θυμαμαι. copy paste οπως είδες! Αλλα δεν νομίζω.

Ωραία καλό μου ακούγεται…να σου πω ο επαμινώνδας ήταν το παιδί που καθόταν εκεί? γιατί είπα μαλακία…

όχι άραξε! Απο άλλο ετος ειναι!

Παλι καλά…Μα ρε μλκ τι τετράδιο ήταν αυτό??? Ακόμα κι εγώ που κάνω την γραμμή στην ημερομηνία με χάρακα δεν έχω τέτοιο…:p:lol:

Αυριο ξεκιναω πρακτικη και εχω κωλοαγχωθει.
Την Τεταρτη θα εχω διπλοβαρδια. 16ωρο φορ δε γουιν. Καταρα στο 1886 :lol:
Αυτα

κάποιος safe link για το νεο μανατζερ.