ευχέλαιο. ο κάρβου είναι γαύρος κ ως τέτοιος έχει διαφορετική μεταχείριση
poll.
Πλακα του εκανα μη με φατε
Ναι!!! Και με θέμα poll:
"O Karvou να γράφει:
- Iron Maiden
- Άιρον Μέηντεν
- Ίρον Μάιδεν
- ΑΜΟΛΑΔ
- ΦΑΣΟΛΑΔ "
@ Σάμαν
Οι μοντς είδαν πως επέμενες στο να γράφεις greeklish και το θεώρησαν παραβίαση και του κανόνα για “επιμονή σε διεγραμμένα”. Αν ο σκοπός σου ήταν να κάνεις πλάκα, τότε κανένα από τα παιδιά δε το πήρε χαμπάρι. Αντί να τους ειρωνεύεσαι για το δικό σου αποτυχημένο αστείο, θα μπορούσες να στείλεις ένα πμ και να λυθεί η παρεξήγηση πιο εύκολα και πιο γρήγορα
Όχι, ρώταγα σοβαρά αν θα παίξουν το NOTHING ELSE MATTER στο event για τους Metallica.
Εντάξει το ξέρω ότι το χιούμορ μου δε φτάνει το δικό σας, αλλά μη προσπαθείτε να το υποβαθμίσετε ακόμα περισσότερο.
δεν προσπαθούμε τπτ
προσπαθούμε να μην ασχολούμαστε - πράγμα που μοιάζει αδύνατο
Εδώ την έχω την ατάκα (και είναι και καλή), αλλά μετά θα μου λέτε βλακείες ρε γαμώτο… Το θετικό είναι πως παρεξήγηση λύθηκε. Την επόμενη φορά που θα εχεις τεχνικό πρόβλημα, κάνε μια μίνι αναφορά στο ποστ σου κι όταν θα θες να ποστάρεις ξανά, μην ποστάρεις ποστ που ξέρεις πως θα διαγραφεί (π.χ. ξανά με γκρίκλις ενώ σου έχει ήδη διαγραφεί ένα).
Ναι ρε, μην ασχολείσαι με τους χρήστες του φόρουμ σου, θα σου χαλάσει η μόστρα.
εδιτ: για μοντε οφκ
οι χρήστες του φόρουμ καλό θα είναι να διαβάζουν τους κανόνες. είναι γραμμένοι σε μια απλή, κατανοητή γλώσσα ακριβώς για να μη μου χαλάει εμένα μετά η μόστρα
ή σε απλούστερη γλώσσα
το να σου ξαναεξηγούμε για 1000στη φορά γιατί δεν επιτρέπονται τα γκρικλις είναι χαμένος χρόνος. σόρυ κ όλας
Λύθηκε γρήγορα πάντως το “τεχνικό πρόβλημα” όταν ένα λεπτό μετά το ινφράξιον έγραψες πάλι στα ελληνικά.
Εγώ παιδιά προτείνω να κάτσουμε όλοι σε ένα μεγαααλο, στρογγυλό τραπέζι, και να το διαπραγματευτούμε.
για τις επιλογές του πολλ του κάρβου μιλάω.
α εντάξει, μάλλον δε το παίζεις χαζός, είσαι.
να ζητήσω συγγνώμη απ’τον moderator Αλέξανδρο που τον είπα αστείο αρχικά, δεν ήξερα ποιός είχε κάνει τη δουλειά.
επίσης να ζητήσω συγγνώμη απ’τον εαυτό μου που σπατάλησα χρόνο απαντώντας στον moderator Λουκιανό και όχι στον moderator Δημήτρη.
είμαι χαζός. κ δεν είμαι ο μόνος
over n out
απο εδω και περα και εγω ετσι θα τα φοραω τα παντελονια μου
Σημερα εκανα αγριο ΣΕΞ με κατι αρμονικους ταλαντωτες…κ τωρα ειμαι…
Περδιος ftw
Το ελληνικο Heart Of Steel και ετσι ?
Γιουτουμπ ιτ !
Αχ μικρε Βολιωτη δεν το αντεχεις το πατρινο κλιμα ε?
Βγηκα εξω με ψιλοβρεγμενο μαλλι και καταφερα να κρυωσω.
με τέτοιο λιοπύρι???
Για ποιό λογο μπορεί να ισχύει αυτό???
Γτ με καθυστερησε και γυρισα μαζι με αρχιτεκτονισεςςςςςςς!!!