χαχαχα είπα κι εγώ ρε μλκ
Τρόμαξα
χαχαχα είπα κι εγώ ρε μλκ
Τρόμαξα
Περδιος…
Περδιος να ερθει στην βοηθο κ να μην μπορει να γουσταρει το σαββατοκυριακο!
http://www.blockyell.com/inv/en/
Αυτό ισχύει ή απλά δίνεις το password σου και στο χακάρουν; Για δοκιμάστε το κάποιος παρακαλώ να δούμε.
Μπορείς να δεις ποιοι σε έχουν κάνει μπλοκ και μέσα από τις επιλογές του ΜΣΝ σου…
Αλλά για να είμαστε βέβαιοι, ας το δοκιμάσει κάποιος και να μας πει.
Πω τι με λες. Για πες πως γίνεται;
Κάποια στιγμή είχα δοκιμάσει και εγώ κάτι παρόμοιο (δε θυμάμαι αν ήταν αυτό το σάιτ) και ήταν το 2ο.
Nαι, αλλά πείτε πως γίνεται αυτό που ρώτησα!
Ποιός σε έχει κάνει μπλοκ δε μπορείς να δεις. Μπορείς όμως να δεις αν σε έχουν κάνει ντηλίτ.
Ειμαι εξω φρενων ε. Δε παμε καλα αυτες τις μερες.
Μου ηρθε ενα πακετο με κατι βινυλια που ειχα παραγγειλει, ολοσχερως κατεστραμμενο, λογω τρομπαρισματος των ΕΛΤΑ. Το σπιτι τους μεσα.
Απλα εριξε τουλουμι βροχη εχθες και καποιος εξυπνος βαριοταν. Για να τα αγορασω ξανα αυτα τα δυο χρειαζομαι μια 40ρου ευρω minimum.
Κι εννοειται πως ετρεξα αμεσως πισω και τους αρχισα στις παναγιες. Τα ειδαμε απο δω, τα ειδαμε απο εκει, κι απ οτι φανηκε ηταν δικο τους το λαθος στο 100%. Κοιταω μηπως παιξει κανα compensation (χλωμο βεβαια μ αυτους τους καραγκιοζηδες) και περιμενω τηλεφωνο.
(φωτογραφιες τραβηχτηκαν φυσικα σε περιπτωση που με παρουν μετα απο 2-3 μερες).
για πες πως
Ψάξτε λίγο Tools -> Options -> Privacy
Το μόνο κάπως σχετικό που μπόρεσα να βρω.
με το Messenger Plus γινεται, πας και κανεις contact cleanup, και βλεπεις ποιοι σεχουν και ποιοι οχι
Και που είναι αυτο;
Δε σε βλέπω μςν, μήπως μ’ έχεις σβήσει; Τώρα ΘΑ ΜΑΘΩ.
Στο τουλ μπαρ πανω ειναι (αν δεν φαινεται πατα Αλτ) και στο Plus! πας contact list clean-up
Ναι το βρήκα. Αλλά αν το κάνω, μήπως αυτές σβηστούν χωρίς να προλάβω να καταλάβω ποιες ήταν;
φορτωνει, και στη λιστα καπου λεει Has You και Yes ή Νο.
δεν καταλαβα ακριβως τι εννοεις ομως
Μαλακίες. Στο Has You λέει για κάποια άτομα Όχι, τα οποία τα βλέπω καθημερινά ονλαην. Τέσπα, θενκγιου.
Το οτι σε εχουν κανει ντηλητ δεν σημαινει πως σεχουν κανει μπλοκ.
Εσυ τους βλεπεις, αυτοι δεν σε βλεπουν
Εσυ τα βλεπεις online, αυτοι ομως σε εχουν διαγραψει και δεν σε βλεπουν.
Tools -> Options -> Privacy ή Security (δεν έχω εδώ το ΜΣΝ για να δω πιο από τα 2 είναι, αλλά έχει στο κέντρο 2 παράθυρα, το ένα έχει όλες τις ενεργές επαφές σου και το άλλο όσες έχεις κάνει μπλοκ)
Πας στο όνομα κάποιας επαφής (που δεν έχεις κάνει μπλοκ) και πατάς πάνω της δεξί κλικ. Αν το σύστημα σου δίνει την επιλογή της διαγραφής της επαφής, τότε σε έχει κάνει μπλοκ. Αν όχι, τότε σε έχει κανονικά ακόμη (ή σε διέγραψε απευθείας δίχως να σε κάνει μπλοκ που θα το δεις με τον καιρό όταν θα ανακαλύψεις πως ποτέ δεν έχει φώτο και όταν στέλνεις δε σου απαντάνε γιατί απλούστατα δε τα λαμβάνεις)