ανετα η καλυτερη ερμηνεια στο μεταλ συμπαν…αυτο εχει κυκλοφορησει μονο σε μπουτλεγκ νομιζω.
στα ΙΚΕΑ να κοιτάξεις… έχει φθινές καρέκλες γραφείου… κ γενικώς έπιπλα…
η χαμηλότερη τιμή 19 ευρω…
οχι δεν έκαναν για τον αλέξη αλλα γιατί ακυρώθηκε η εκδρομή της τρίτης.
για τον αλέξη αναμένεται τον δεκέμβρη
Η unburnt εβγαλε το poll-φτυαρι!Stay tuned!
Για κανένα λόγο φθηνή καρέκλα γραφείου
είναι ίσως το πιο σημαντικό έπιπλο σε ένα σπίτι. μιλάμε για τη σπονδυλική σας στήλη, gee
Πωπω wasted λεμε. Αμα κατουρησω και ριξω σπιρτο στη λεκανη θα ανατιναχτω. Το γαματο ειναι οτι με νικησε μια γκομενα στο ποτο. Νομιζω θα την παντρευτω.
Παω για νανι να ισιωσω. Καληνυχτες
[SIZE=“4”]555 posts…[/SIZE]
Επόμενη ανακοίνωση στα 666…
Πρώτη μέρα μετά από 4 μήνες που έχω διαβάσει μόνο 20 λεπτά και είναι 7 η ώρα. Και νιώθω τρελές τύψεις
xmm δεν ηξερα σε ποιο θρεντ να ρωτησω. μηπως μαθατε τι επεισοδια εγιναν χτες βραδυ θεσσαλονικη? πηγαμε να ανεβουμε Ναυαρινου και ειχε δακρυγονα.
Δεν έχω ιδέα τι έγινε, λογικά οι 2 πλευρές κάνουν πρόβα για την επόμενη βδομάδα.
Στις 4.15 που πέρασα με το 78Ν από την Αγίας Σοφίας (την στάση) στην Εγνατία είχε μια θολούρα και στο βάθος είχε μπάτσους.
Αμέσως κατέβηκα εκεί, για να κάνω τον κύκλο να φτάσω στο αμάξι.:?
Επεσε πολύ δακρυγόνο.
εκεινη την ωρα περνουσα απο ναυαρινου και καθως περιμεναμε στο φαναρι αρχισαν να κλαινε τα ματια. πιο πανω ειχε ομιχλη κυριολεκτικα. σημερα το μεσημερι νομιζω ανοιξαν οι δρομοι και μπορεσα επιτελους να παρω λεοφορειο. ελεος ομως τοσο δακρυγονο.
ειδε κανενας το μπεκρη στο γκαζι κατα τις 5μιση το πρωι?καθετα με την ιερα οδο, που εβριζε και ελεγε γαμ*ω και τετοια?
Εγώ τον είδα! Ναι! Εγώ τον πέτυχα όταν έλεγε “και τέτοια” :o
βασικα ελεγε “να’ρθει ενας αλβανος τωρα να τον γα*ησω”
Μαλλον εννοουσε εναν αλβανο που θα γαμαγε αυτον,ναι ο αλβανος.αλλα θα τον ειχε καψει πρωτα ο μπεκρης.
τι πιθανότητες δίνετε στο ενδεχόμενο να ξεπεράσει τις 81 σελίδες το θρεντ με την συναυλία των Crashdiet;
:lol::lol::lol::lol:
Το όπιο των λαών έχει πάρει στο λαιμό του πολλά πρεζάκια…
(τζιμάκος)
O Blaze Bayley στο ραδιο αρβυλα8)
διαλογοσ
μανα μου στην γιαγια μου…-μανα δεν πεινασες?η γιαγια μ…-τι?καφε?
ζβηνω.