Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

λωλ επεστρεψε???γιατι τον διωξατε ρε?:evil:

αγαπη μονο.

Oντως.Ειναι στο καλλιτεχνικο του peak.

Σε 2 μηνες θα μπει ο awake και θα πει οτι ο godsmack δεν ειναι πλεον
στα πανω του και εχει ανακαλυψει ενα νεο ταλεντο…

τι ταλεντο??

φφφφφ μονο κουρασελ και μπιφφυ

Μόνο ταμιφλού και αγιασμός! ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΤΑ 2 σε σώζουν από τον Η1Ν1!!!

προ προ προωθηση

υποσχομαι, μονο ενα μπιφφυ

http://kapsimo.net/modules/myiframe/

Nα ρωτησω! Είναι αλήθεια πως στις 7 θα κλείσουν όλα σχολεία-πανεπιστήμια κλπ… :-k

ο αδερφος μου εχει ηδη κλεισει μεχρι την παρασκευη παντως =/

Για την γριπή?

αχααα

εννοείς ένα album μόνο από biffy:roll::roll::roll:

Ναι λένε οτι λόγω γρίπης θα κλείσουν όλα μια βδομάδα πιο νωρίς! Δηλαδη απο την επόμενη Δευτέρα αλλά δεν ξέρω κατα πόσο ισχύει… Ο αδερφός σου θα ξαναρχίσει απο Δευτερα δλδ?

ετσι μουπε, αλλα ειναι και λιγο χαζος

Μέχρι στιγμής όχι παντως! Πφφφ… Δεν ξέρω… Δεν υπάρχει ένας δάσκαλος σ αυτό το φόρουμ? :stuck_out_tongue:

μαλακιες. ειχα τη γριππη και δεν επαθα τιποτα! ΖΩΑ ΠΡΟΒΑΤΑ!
αγορασατε τα εμβολια και τα πασαρετε στους στρατιωτες για πειραματοζωα. Εμας απτις 19/11 μας τα’χαν κανει τσουρεκια για να το κανουμε το κολοεμβολιο και αυριο ΛΕΕΙ(1/12) ξεκιναει ο μαζικος εμβολιασμος αλλα και στο στρατο! αντε στο διαολο ψευταραδες!

Πεστε ρε πως απο 700 ακομα μονο τα 10 το κανανε το εμβολιο! γιατι δεν το λετε?ρομπα τον καναμε τον υποδιοικιτη του ΚΕ.Πορος παρακαλαγε για να το κανουμε.
Στην πρωινη αναφορα δηλωσαν ποιοι θελουν να κανουν το εμβολιο και μετα απο 3 ωρες τοχαν ετοιμο στον Πορο…κατα τ’αλλα ηθελαν να το παραγγειλουν κιολας για να μην αργησει…ΝΑΙ ΟΚ!..ΨΕΥΤΕΣ!Ετοιμο τοχατε για να το πασαρετε στους στρατιωτες για να ανεβαινουν τα ποσοστα των εμβολιασθεντων και οχι μονο αυτο, δινεται και τη πρωτη δοση που ηταν πειραματικη. Και δεν σας συμφερει να μαθευτει αυτο στον απλο πολιτη αλλα για τους φανταρους στα @@ σας.

Και με τι προσπαθουσε να μας αλλαξει τη γνωμη ο υποδικας? “Καλα ρε παιδια βλεπετε τηλεοραση και τι γινετε στον εξω κοσμο με τον Η1Ν1.ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ!”
πια τηλεοραση ρε στο στρατοπεδο. μονο για τον αγωνα της εθνικης την ειχαμε.#-o

ΑΑΑΑ…Αγανακτησα! ειπα οτι μου κατεβηκε!
*ειπαν και σημερα στο Ραδιο Αρβυλα ΤΑ στοιχεια.μικρα ποσοστα θανατων κτλ.

Ναι ρε βλακα!ο Η1Ν1 δεν κολλαει τους ηλικιωμενους αρα ειναι πιο ακινδυνος. Οι νεοι κουτσα στραβα εχουν πιο δυνατο οργανισμο.οι ηλικιωμενοι απ’την αλλη, οχι!

Αμα πεις 18 θανατοι, θα σκεφτει ο αλλος “πωωωωωωω”
Αμα του πεις ομως σε 1.000.000 ατομα πεθαναν μονο 18 ατομα δεν ακουγεται καλυτερο και πιο καθησυχαστικο?ΟΧΙ! Τα αγορασανε τα εμβολια με το ** τον αβραμοπουλο και πρεπει να τα δωσουν καπου!!! τι να κανουμε[-X

τελος

Ο Σαμαράς φταίει για όλα.

το πικ σου ειναι [SIZE=“3”]κολασμενο[/SIZE]

συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!!!:wink:

Ο Bleedin History είναι ο Μάκης…!!!

W.T.F. ?