ολοι αυτο μου λενε,να μην εχω αγχος.Απλα δεν μπορω.Βασικα μια χαρα τα πηγαινω στο φροντηστηριο αλλα το αγχος ειναι αγχος…
κλαειν ρε…το λοουερ ειναι γελειο…διαβασα μιση ωρα πριν παω να το δοσω…και για το προφ διαβασα 1 βδομαδα πριν παω να δοσω…
ετσι ειναι…
ποτε προλαβες να παρεις προφ ρε μλκ?15 εισαι!wtf?
και γω αγγλικης φιλολογιας 5 λεπτα διαβασα πριν δωσω για πτυχιο και ταυτοχρονα εβλεπα ραδιο αρβυλα με ζαπινγκ στο καναλι της βουλης
Μετα απο αυτα νιωθω πολυ καλυτερα…Αντε και καλο proficency:lol::p:lol:
ε νταξει…μισο χρονο περιπου εκανα και δωσα…πολλοι κανουν 2…ισως γ αυτο.
Wonder-Kid ο Παπαρδέλας λοιπόν
- Οι γυναίκες ζουν περισσότερα χρόνια από ότι οι άνδρες.
Και παρόλαυτα καταφέρνουν λιγότερα πράγματα - Οι γυναίκες μπορούν να κάνουν πάνω από 1 δραστηριότητα ταυτόχρονα
Οπως πχ. μέινε στην λωρίδα σου μην πέσεις πάνω στον μπροστινό. Η μήπως όχι… χμμμ - Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, (π.χ. σε κάποιο ναυάγιο), πρώτα βγαίνουν οι γυναίκες (και τα παιδιά).
Μπας και επανέλθει το πλοίο γιατί ως γνωστόν γυναίκα = καταστροφή - Οι γυναίκες μπορούν κα κρύψουν τις ατέλειές τους με κονσίλερ.
Ενώ οι άντρες με μια γυναίκα με κονσίλερ…(όποιος καταλαβε…) - Οι γυναίκες ωριμάζουν πιο γρήγορα από τους άντρες (μερικοί άντρες δεν ωριμάζουν ποτέ!)
σαν τα καλά τα φρούτα - Μερικές φορές η λύση στα προβλήματά μας είναι τόσο εύκολη και οικονομική: ΣΟΚΟΛΑΤΑ.
σαν τα παιδάκια - Οι γυναίκες, με τη γοητεία τους, μπορούν να γλιτώσουν ακόμη και κλήσεις της Τροχαίας.
εδώ δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι, εκτός από ότι είναι η μόνη στιγμή που θα ήθελα να είμαι ένστολος
8 . Οι γυναίκες δεν έχουν να ανησυχούν μήπως …τραυματιστούν ανεβάζοντας το φερμουάρ του τζιν τους!
Ενώ όταν το κατεβάζουν ΣΙΓΟΥΡΑ δεν ανησυχούν για τίποτα [-X
9 . Η γυναίκα είναι πιο ανθεκτική στον πόνο.
Αυτό έχει σταμπαριστεί με ISO 2010 ή το λέτε έτσι;
πφφτ. Βαριέμαι να γράψω και άλλα
Τι να κάνουμε που μαζί σας δεν μπορούμε αλλά σας αγαπάμε ατιμεεεεες…
yes it is
Η Χρύσπα τι λέει για όλα αυτά?
Μου κανει πλακα ο θεος.
Όχι. Δε σου κάνω.
Οχι.δεν γελασα.
Ανοργασμικός ξενέρωτος βλαξ.
οπως θες
Έτσι θέλω.
πλακα εχετε,συνεχιστε.
Όχι. …
Ναι. .
γάμος,γαμος,γάμοι,γαμοι,Κάθε εκδήλωση στο Κτήμα Κοτρωνιά είναι μια πραγματική πρόκληση οργάνωσης. Κτημα,κτήματα,κτηματα,γαμος,γαμοι,γάμος,γάμοι,γάμου,γαμου.