Ποια η συμβολιστικη διαφορα των τονισμενων κ των μη τονισμενων λεξεων;
Η ακολουθία Fibonacci είναι μία ακολουθία αριθμών που θα σε βοηθήσει να καταλάβεις το λόγο της ύπαρξης ή μη, τόνων.
Mισο χρονο…Αμα ηταν ετσι θα το 'δινα και γω…Αλλα εδω μου λεει 2 χρονια.#-o
Μεγσι, πόσο ομορφο αυτο. Αλλιως υπαρχει κ η ακολουθια της Κυριακης παντα.
χαχαχαχαχαχ ναι (:*
Εγω η κακομοιρα εκανα μισο χρονο προετοιμασια για advance και εκεινη τη χρονια το καταργησανε. Μετα εκανα αλλον ενα χρονο για το proficiency και το πηρα. Στα 15 μου κι εγω. Και τα 2
Το Κεμπριτζ με C και οριακα αλλα δεν το λεμε
εγω με μπε 8)
Παρτε τον και στο αβαταρ μου για να τσουξει!!!
τωρα που σκαει και το μαρουλακι… ποιος μας πιανει!!!
Ρισπέκτ απεριόριστο :!::!::lol::lol::lol:
Αααχα αχαχαχ ααχααχαααχαχαχααχ τι παλικαρος.
“Εμπιστεύομαι το γούστο του στη μουσική όσο εμπιστεύομαι έναν κανίβαλο να μου κανει πίπα.” λεει. λωλ ρε μαλακα παραλιγο να βγαλω το σαντουιτς που εφαγα απο τα γελια. :lol:
Ειναι ο ιδιος για τον οποιο συζηταγαμε στο “γυναικες και μουσικη” ετσι?
1)“Ο γκοθομορφονιός: Να τον κρατήσω; Όχι βέβαια! Ο πούστης μας κλέβει τις γκόμενες! Δε με νοιάζει αν του αξίζουν! Να πα να γαμηθεί!”
2)“Εμπιστεύομαι το γούστο του στη μουσική όσο εμπιστεύομαι έναν κανίβαλο να μου κανει πίπα.”
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ειναι οντως γαματο το μπλογκ…βεβαια οπως σωστα λενε κατι τυποι στα comments ειναι ΠΙΣΤΟΤΑΤΗ αντιγραφη του maddox…στο στυλ, στις υπερβολες στον “μισανθρωπισμο” , , στις εικονες, στην κριτικη ταινιων στα ΠΑΝΤΑ…δηλαδη σ οσους αρεσει το μπλογκ τσεκαρετε οπωσδηποτε maddox…
παντως βγαζει πολυ γελιο
kalimera,grafo apo to SUPER fast ergastirio pliroforikhs tou sxoleiou mou!!!#-o
ok,kalimera
soz gia ta greeklish,to PC einai toso gamato pou arnite na alla3ei glwssa.
Ναι ρε γαματο το μπλογκ το’χω λιωσει
τα comments ειναι πιο αστεια απτην παρουσιαση των μεταλλαδων :lol:
δεν μπορωωωωωω…κλαιωωωωωωωωωω,πονεσε η κοιλια μου βοηθεια!!! χαχαχαχαχαχαχαααχχαχαχαχααχ
Με τους μεταλλάδες βέβαια είχε πλάκα, όταν ασχολήθηκε με τις γυναίκες έγινε αυτόματα ένας μισογύνης που δεν του έχει κάτσει γκόμενα. :roll:
χαχαχα θύμαμαι και στο αντίστοιχο θρεντ πόσο σου χε κακοφανεί!
(πάντως τα μισογύνικα υπάρχουν και σε άλλα αρθρά του διάσπαρτα)
Ωστοσο δεν μπορώ να μην τον αγαπάω, γιατί με άρθρα όπως: οι μικρές λεπτομέρειες της ζωής vol 1 (πράγματα που στο 70% τα κανα κι εγώ), 90ς, μεταλλάδες, γέροι είχα πραγματικά κλάψει…ένα σταδιο πριν το 'εμφραγμα είχα φτάσει