Εχει ενα μισογυνισμο ο τροπος περιγραφης της μεταλο/γκοθους/χοντρουλας γκομενας , αλλα πιστεψε με αυτα που λεει συμπιπτουν πολυ με την πραγματικοτητα οσον αφορα το συγκεκρημενο ειδος γκομενας. Γιατι υπαρχουν κ μεταλλουδες που δεν εχουν καμια επαφη με αυτο. Πιο τρου μεταλοθυληκα [αν μου επιτρεπεται ο ορος].
Αλλα ρε παιδια αν ειναι δυνατον. Μολις διαβασα το ποστ “Η χοντρο-νταντω”, μα τους Tool, νομιζα οτι ελεγε για την παλια μου κοπελα. Αυτο το ατομο που ειναι χεσμενο απο τη μοιρα, που εχει ενα τανκερ κομπλεξ [που παρεπιτοντως δεν σε αφηνει να την βοηθησεις να αισθανθει λιγο καλυτερα μπας και τα ξεπερασει γιατι θα βρει παντα λογο να αισθανθει ασχημα],μηδενικο κοινωνικο προφιλ , μαστορας των φωτογραφιων κ του βαψηματος [ σε σημειο που εγω αρχισα να πιστευω οτι με μισει το κινητο μου] κ ΠΟΤΕ προσωπικη αποψη! Κ το τελευταιο ηταν αυτο που μου την ειχε δωσει πολυ στο ολο θεμα! Φαντασου απλα οτι αν ειχε στο δωματιο της 2 τουαλετες θα μου εστελνε μυνημα καθε φορα που κατουργιοταν για του που θα νομιζα σωστο να παει να κατουρησει! Τραγικο! Αλλα η μονη διαφορα με το ποστ ειναι οτι επρεπε να αντικαταστησω τους Nightwish με Dimmu Borgir! Δηλαδη ελεος! Κ τι να της πω απο εκει κ περα;; «Πόσο φοβερή φωνή έχει o Shagrath!»;; Αφου δεν εχει!
Λοιπον τωρα που ανεφερες το Big Bang Theory…οι φυσικοι-νερτζ σε αυτο το σιριαλ ειναι αυτο που θα γινω εγω στο μεταπτυχιακο μου σε κανα 5αρι χρονια απο τωρα…εμεις ειμαστε ακομα σε πολυ πρωιμο σταδιο! 8)