Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

Εχει ενα μισογυνισμο ο τροπος περιγραφης της μεταλο/γκοθους/χοντρουλας γκομενας , αλλα πιστεψε με αυτα που λεει συμπιπτουν πολυ με την πραγματικοτητα οσον αφορα το συγκεκρημενο ειδος γκομενας. Γιατι υπαρχουν κ μεταλλουδες που δεν εχουν καμια επαφη με αυτο. Πιο τρου μεταλοθυληκα [αν μου επιτρεπεται ο ορος].

Αλλα ρε παιδια αν ειναι δυνατον. Μολις διαβασα το ποστ “Η χοντρο-νταντω”, μα τους Tool, νομιζα οτι ελεγε για την παλια μου κοπελα. Αυτο το ατομο που ειναι χεσμενο απο τη μοιρα, που εχει ενα τανκερ κομπλεξ [που παρεπιτοντως δεν σε αφηνει να την βοηθησεις να αισθανθει λιγο καλυτερα μπας και τα ξεπερασει γιατι θα βρει παντα λογο να αισθανθει ασχημα],μηδενικο κοινωνικο προφιλ , μαστορας των φωτογραφιων κ του βαψηματος [ σε σημειο που εγω αρχισα να πιστευω οτι με μισει το κινητο μου] κ ΠΟΤΕ προσωπικη αποψη! Κ το τελευταιο ηταν αυτο που μου την ειχε δωσει πολυ στο ολο θεμα! Φαντασου απλα οτι αν ειχε στο δωματιο της 2 τουαλετες θα μου εστελνε μυνημα καθε φορα που κατουργιοταν για του που θα νομιζα σωστο να παει να κατουρησει! Τραγικο! Αλλα η μονη διαφορα με το ποστ ειναι οτι επρεπε να αντικαταστησω τους Nightwish με Dimmu Borgir! Δηλαδη ελεος! Κ τι να της πω απο εκει κ περα;; «Πόσο φοβερή φωνή έχει o Shagrath!»;; Αφου δεν εχει!

Ευτυχως Νικος ιζ ΦΡΙ!

ΣΑΒΟΥΡΟΓΑΜΗΣ ο ManagerNick λοιπόν.

Απο το αγαμης…

Αγαμης: Αυτος που δεν γαμαει γενικα καθολου κ τιποτα! Εξαιρειται η παλαμη! Χαρακτηριστηκο παραδειγμα αγαμη ειναι ο καθε Τακης κ ο Bleeding! :stuck_out_tongue:

Αι ρε κατεστραμμενε που θα με πεις εμενα σαβουρογαμη με 1 μηνα σχεση με δαυτη… :stuck_out_tongue:

Eνα μηνα και δεν το κανατε ? :expressionless:

Ω καλα Μπλιντιν τι σου΄πε!!! Στο “τακης” θα ειχε ηδη μεινει παραλυτος. [-X

:lol::stuck_out_tongue:

Καλα το καναμε μερικες φορες, αλλα ηταν μονο για να φυγουν τα χοντρα! Τελος!

Aρα θες-δεν θες για ενα μηνα ησουν σαβουρογαμης. :har: :har:

Ναι αλλα για να χτισεις πρεπει να μπαζωσεις πρωτα! :wink:

Για να χτισεις εναν μυλο που θα τα αλεθει ολα εν τελει ? :stuck_out_tongue:

Πλακιτσα κανουμε ε ! Μην θιχτεις. :slight_smile:

Τι κακο εχει ενας μυλος που αλεθει οτι αλευρι θελει να αλεσει ο μυλωνας; Οσα περισσοτερα αλεθει τοσο καλυτερος ειναι… :stuck_out_tongue:

Εννοειται ρε συ! Ητο περριτη η επισημανσης!

Tο’χετε καψει αμφοτεροι ετσι?

Απο τη στιγμη που μπλεκουνε το σεξ με μυλους δεν ειναι τρου

ποσο επικος μπορει να γινει ενας διαλογος, ομως?
ΠΟΣΟ??
γαματε ρε!!!:lol:
παντως αυτο το αρθρο με τη χοντρο - νταντω ειναι μεγαλη αληθεια.
ρατσιστικο, αλλα αληθεια.

Τι σκατα φυσικος θελω να λεω οτι ειμαι αν δεν καιω τουλαχιστον 200.000 εγκεφαλικα κυτταρα στην καθησια μου;;;

Τωρα εσυ βγηκες κ ειπες κατι κ νομιζεις οτι ειναι σωστο κ οτι εισαι πολυ τρου ετσι; ε; :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:
Deathster σου την ειπε… :stuck_out_tongue:

Oταν μιλανε 2 επιστημονες και δη φυσικοι , οι υπολοιποι πρεπει να σωπαινουν ! 8)

Κατσε γιατι το βig bang theory εχει μια αλλη αποψη για εσας τους επιστημονες ας πουμε.Εσυ δηλαδη deathster μιλας στις γυναικες?

Λοιπον τωρα που ανεφερες το Big Bang Theory…οι φυσικοι-νερτζ σε αυτο το σιριαλ ειναι αυτο που θα γινω εγω στο μεταπτυχιακο μου σε κανα 5αρι χρονια απο τωρα…εμεις ειμαστε ακομα σε πολυ πρωιμο σταδιο! 8)

Aν φτασω στην ηλικια τους και εχω 2-3 μεταπτυχιακα και διδακτωρικο,
μαλλον ναι.Δεν θα μιλαω σε γυναικες.Κατα τα αλλα μια χαρα νορμαλ ανθρωπος
ειμαι.

Ξερει οτι κανενας τρελος δεν αναγνωριζει την τρελα του ετσι;;;; :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Γιατι με λες τρελο ? Και ‘αυτοι’ με λενε τρελο :-s
Και μου λενε οτι δεν προκειται ποτε να γινω καλα.
Μα ειμαι καλα. :-s