αχαχαχαχχαχχαχα…μολις μου το εστειλαν στο μσν…δεν υπαρχει!!!και μονο οι τιτλοι των θεματων ειναι ρεσπεκτ!!!:lol::lol::lol:
ακου flock.gr…η καθημερινη σας <<σταση>>!!!:lol3::lol3::lol3::lol3::lol3:
Θα εφαρμοσω μεθοδο θεραπιας με εκρηξη συναισθηματων που προερχονται απο την ομη αληθεια!
Εισαι! Τρελαρας εισαι! Εισαι για τα σιδερα! Η μαμα σου μικρος σου τις εβρεχε στο κωλαρακι με μια βεργα απο μουργια! Γι’αυτο τωρα στο δεξι σου κωλομερι μπορω να ερθω κ να παιξω τριληζα! Επισης εισαι κ αλκοολικος! Αλλα το χειροτερο ειναι οτι εισαι Μοντ! Ναι εισαι μοντ! Εισαι μοντ! Εισαι Μοντ στο ροκινγκ! Εισαι μοντ!
Άκουσα το ποιό χαζό πράγμα EVER!
Λέει, … το να έχει ιδεολογία είναι φασιστικό…
Ιστορικός τα @@ βλάκα ο ψευτό-κουλτουριάρης…
ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ.
αγα… νευρίασα απογευματιατικα…
Γαμώ To failbook γαμώ
ρε πειτε μια,πιο μερος του σωματος λεγεται “γεφυρα”?
Αυτο στα δοντια.
ωχ λαθος ερωτηση!!!ΚΕΡΚΙΔΑ οχι φεφυρα!!!
:roll:
χαχαχαχαχα…το επισκεφτομουν πριν καιρο…νταξει εννοειται πως τα μισα ειναι φεηκ…αλλα εχει πλακα…
Tα ιδια λεει και ο Varg αλλα ποιος τον ακουει.
Καλωσορίζουμε το νεότερο μέλος μας: B====O
:lol::lol:
Αυτα ισχυουν παντως.
Ελα ρε μην στεναχωριεσαι πες μου τι ομαδα εισαι και θα σε συγχωρησω.Η συγχωρεσω.
Μια χαρά στέκει ρε ο Δον Κιχώτης, καθίστε καλά.
Βαριέμαι μέχρι να έρθει η ώρα να βγω. Γέρασα μου φαίνεται…
Εγω βαριεμαι μεχρι να ερθει η ωρα να παω για δουλεια. Γαμω τις βραδυνες βαρδιες. Δεν εχω κοιμηθει κιολας και θα κουτουλαω το πρωι μολις σχολασω.
Στον πηχη ειναι η κερκιδα
τι φαση ειναι να δουλευεις σαββατο βραδυ?
inb4 ερωτηση godsmack που ειναι ο πηχης:p
χαχαχ ΔΕ ΜΕ ΧΑΛΑΣΕ!!!
Ειναι το τριτο σαββατοβραδο σερι που δουλευω. Ευτυχως τη βδομαδα που μας ερχεται το αφεντικο με εβαλε σαββατο πρωι και εχω κενο το βραδυ γιατι αλλιως θα ειχαμε ιστοριες.
Ελπιζω μονο να εχουνε βγει ολοι για ποτο και να ειναι αδειο το μαγαζι να κατσω να δω καμια ταινιουλα με την ησυχια μου
Που ειναι η γεφυρα ρε! :lol:
πω ρε φιλε τριτο σερι σαββατο βαρδια βραδυ?εγω παιζει να μην την παλευα
Kοιτα ενταξει δεν παραπονιεμαι γιατι εχω πει του αφεντικου να μη με βαζει καθολου βαρδιες Δευτερα και Τριτη επειδη εχω πρακτικη και σχολη τοτε. Οποτε αναγκαστικα περνω μια μερα απο σαββατοκυριακο.
Μη τα θελω και ολα δικα μου
Εγω παιζει να ερχομουνα εκδρομη με ολ οτο σχολειο να σου σπαγαμε τα νευρα και να βλεπαμε εμεις τη ταινια.