Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

:lol:

Μυστήριο, εγώ με το steam ποτέ δεν είχα πρόβλημα σε ότι λειτουργικό και να το δοκίμασα.

Εγω το ακριβως αντιθετο. Το σιχαινομαι το steam. Παντου προβληματα βγαζει. Ειδικα με τους servers. Στο ιντερνετ καφε εχω απηυδησει με τη μαλακια :frowning:
Μου ειπανε και οτι το καινουργιο το call of duty ειναι με steam και ξενερωσα

Και εγώ ήμουν εντελώς αντίθετος με το steam όταν πρωτοβγήκε μαζί με το half life 2 που ήθελε κάθε φορά πριν ξεκινήσει το παιχνίδι να ελέγξει ένα-ένα τα αρχεία του παιχνιδιού και περίμενες 10 λεπτά για να παίξεις. Αλλά πλέον το έχουν βελτιώσει αρκετά. Είναι οτι καλύτερο υπάρχει για να αγοράζεις παιχνίδια. Το καλύτερο είναι οτι ανανεώνονται μόνα τους και δεν χρειάζεται να ψάχνεις για patch κτλ.

Για net cafe προφανώς δεν βολεύει γιατί δεν έχει καλή διαχείριση σε πολλαπλά cd key/accounts κτλ.

Οντως. Ολο δε βλεπει μερικα cd keys ή βλεπει τους servers γεματους ενω δεν ειναι. Πονοκεφαλος να εχω τα πιτσιρικια και να γκρινιαζουν γιατι δε μπορουν να παιξουν left 4 dead και να μου ερχεται να το σπασω (μαζι με τα κεφαλια τους :roll:)

Ρε μλκ σε μας ολα τα καφε μπουρδελα ειναι δεν δουλευει τιποτα και παλι δεν ζηταμε οηθεια:p

αντε να περνανε οι μερες!!!:bounce::dizzy::dizzy::bounce::bounce:

παρακαλω να ανοιξει το τοπικ για το Sonisphere,για να πω στους χρηστες που ειπαν:“και οχι rammmstein please!!!φερτε μεταλικατς και maiden”
οτι θα ερθω στα ονειρα σας,και θα σας βιασω!

Εζησα κ το διαβασα κ αυτο… :expressionless:

Βασικα τα σπαει…:D:D

πω πωωω…τι επαθα…με το που μπηκα…αντι για HEADLINES διαβασα HEADLINERS και ειδα την φωτογραφια των μεταλλικα και κοντεψα να μεινω…λεω ΒΓΗΚΑΝ ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ!!!..:expressionless: αι σιχτιρ…φφφφφφφ

Καλησπέρα.
Μια βοήθεια. Ψάχνω έναν κιθαρίστα που από ότι άκουγα σήμερα είναι στα ίδια επίπεδα με τον Malmsteen. Είχαν κάνει και συνεργασία αν δεν κάνω λάθος αλλά τελικά σταμάτησαν. Έβλεπα σήμερα ένα dvd με αυτόν και άκουσα ότι ήταν με ένα συγκρότημα που το όνομα του ήταν σαν ελληνικά με ξένους χαρακτήρες. Π.χ Anekdoten, anathema κι έτσι. Καμιά ιδέα… :-k

http://www.youtube.com/watch?v=cGt7PR04qyo

ΔΕΝ υπαρχει!:|:|:|:|:|

Σε γνώρισα στο φεισμπουκ και μου 'χει έρθει τρέλα!

lawl…

αξιζει να το δεις!!!
ενα βιντεακι που μου εστειλαν και εμεινα ετσι :expressionless:
τιτλος:OMG: Possibly the Most Disturbing Clip of 2009
αρα καταλαβατε περιπου…

:-s:-s:-s
οποιος θελει ανοιγει το σποιλερ
(αν και δεν ειναι ΤΟΣΟ τρομερο γιατι μπορει να ειναι και φεηκ,προειδοπειω για να ειμαι σιγουρος:p )
εντιτ:ο τυπος υπαρχει στα αληθεια!!!εχει και γιουτουμπ τσανελ που ανεβαζει βιντεακια και του δινουν κουραγιο στα κομμεντς!

:-# δεν θα μιλησω…οχι…δεν θα μιλησω…

@Angeldeath:

Κυκλοφορούσα με ροζ σακούλα(!)

Tελειωσα σημερα κα με το Lower.Εδωσα και γραπτα σημερα…Μια χαρουλα τα πηγα…!

well done!

Γω εδωσα προφορικα cpe,καλα τα πηγα.Επιτελους τελους με τα κωλοαγγλικα…