Ναι ρε συ…Φευγει ενα βαρος ποσων ωρων απο πανω μας…
Στην επίθεση φαίνεται πως πέρασε πλέον, ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού και νυν Βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Ανατολάκης, με αποτέλεσμα να τρέψει σε άτακτη φυγή το Υπουργείο Πολιτισμού! Αφορμή στάθηκε το γεγονός, ότι επίσημος φορέας του Κράτους, το «Εθνικό(?) Κέντρο Βιβλίου», είχε προτείνει για βράβευση το ?ανεκδιήγητο? βιβλίο του Γκουρογιάννη, που έβριζε τους Ελληνες πολεμιστές στην Κύπρο το 74, ως … ?πρεζάκια, βιαστές και εγκληματίες πολέμου!!! O Aνατολάκης δεν έχασε την ευκαιρία και έκανε επίθεση με επίκαιρη ερώτηση στον Υπουργό κ. Γερουλάνο, ζητώντας του να απαντήσει αν αντιλαμβάνεται ότι με αυτόν τον τρόπο η χώρα μας βοηθάει την προπαγάνδα της Τουρκίας και των Σκοπίων. (Να θυμίσουμε ότι το βιβλίο παρουσιάζει και τον Ελληνικό Στρατό, να έχει κάνει ?εθνοκάθαρση? στην Μακεδονία το 1911!). Μετά από αυτό, το Υπουργείο ?προτίμησε? τελικά να βραβεύσει κάποιο άλλο βιβλίο, ενώ είχε το έργο του Γκουρογιάννη πρώτο στην λίστα υποψηφιοτήτων και το είχε προωθήσει με διάφορους τρόπους? Και όχι μόνο αυτό…! Κανείς από το Υπουργείο δεν εμφανίστηκε την Παρασκευή στην Βουλή να απαντήσει στον Γιώργο Ανατολάκη! Ο Γερουλάνος δήλωσε κώλυμμα απουσίας στο εξωτερικό, αλλά και ούτε έστειλε την Υφυπουργό του να απαντήσει στην θέση του…!
Και γω το ιδιο.
Ώρα για γυράδια.
ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ:lol::lol::)
Παιζω 2 χρονια ντραμς κ σημερα καταλαβα οτι ειμαι αχρηστος ντραμερ! Γιατι καποιος μου εξηγησε τι ειναι μετρο κ τι πως ειναι οι ρυθμοι…
οο αυτή είναι γαμημένη κατάσταση :?
καλά και εσύ δυο χρόνια δεν τα είχες μάθει αυτά;
Άντε και **** alterground μετά τους melvins, τους a place to bury strangers, τους six organs of admittance τώρα φέρνεις και τους The Black Heart Procession στην τρύπα?
Άντε και **** :x
Μαλλον ηταν αυτοδιδακτος.Οχι?
μόνο τον τραγουδιάρη τους δε φέρνει? :-k
Και πάλι…
και πάλι μπορούσε να μάθει
Ε,ναι ρε ισως δεν ειχε δωσει την σημασια που χρειαζοταν.Ενιγουεη δεν ξερω απο ντραμς,αρα…
εγώ να δεις…μονο κιθάρα και μπάσο
απο drums ούτε καν
ο άσχετος του ασχέτου τον άσχετο ω άσχετε
Χεχε,και γω μονο μπασο.Τωρα που το λες πρεπει να παω να κανω λιγη εξασκηση.
Επειδή η έννοια του μέτρου υπάρχει μόνο στα drums και όχι στη μουσική γενικότερα.
god πάει ο πατέρας μου στο φροντ μου για βαθμούς.Ζωή σε λόγου μας:papas::papas:
Το φροντιστηριο?
ναι αυτό
Ναι αλλα οπως ειπα αμα ειναι αυτοδιδακτος μπορει να μην ειχε ενδιαφερθει να μαθει.Βεβαια το μετρο το βλεπεις μεχρι και σε ταμπς,εστω και αν ειναι σ***α.