Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

Μπράβο τότε :slight_smile:

Η c/c++ είναι ίσως η καλύτερη γλώσσα για να ξεκινήσεις εφόσον έχεις κατανοήσει τα βασικά του προγραμματισμού.

Για βιβλίο η καλύτερη λύση είναι να πας στον Παπασωτηρίου και να δεις εκεί τα βιβλία από κοντά για να διαλέξεις αυτό που θα σ’αρέσει. Πάνω κάτω όλα τα ίδια γράφουν.

Περα απο τη ΓΛΩΣΣΑ που μας μαθαινουν στο σχολειο, ξερω ηδη Pascal. Οποτε δεν εχει να κανει με ξεκινημα, αλλα γενικα ολοι μου ελεγαν ''α μα γιατι επιασες Pascal, C επρεπε", αλλα οι παραπανω γνωσεις ειναι παντα υπερ μας ε; :frowning:
Κυριως ασχοληθηκα επειδη μου κατσε να λαβω μερος στον φετινο πδπ. :-s
(πανελληνιος διαγωνισμος πληροφορικης)

Ναι, αυτο καταλαβα.
Και αυτο καλο ειναι.
Βασικα εμενα μου ειπαν να παρω ενα απο τα δυο, και μου προτειναν αυτο που σου ειπα στην αρχη, ενω σε ενα παιδι που ειναι και στην σχολη πληροφορικης, ο καθηγητης του ειπε να τα παρει και τα δυο. :wink:

Χαζομάρες αυτός που είπε οτι έπρεπε να ξεκινήσεις με C.

Όπως είπα και πριν το κυριότερο είναι να μάθεις τα βασικά. Από εκεί και πέρα δεν θα σε δυσκολέψει να μάθεις μια διαφορετική γλώσσα μιας και το μόνο που αλλάζει ουσιαστικά είναι η σύνταξη.

στην εκπομπή η εκδίκηση της ξανθιάς:
ερώτηση: ποιανής μπάντας τραγούδι είναι το sweet child of mine
απάντηση πρώτης ξανθιάς: U2
απάντηση δεύτερης ξανθιάς: Μetallica
απάντηση τρίτης ξανθιάς: R.E.M

Δε μπορώ να μπω στο metal archives γαμώ την τύχη μου :?

Ρε συ μιας κ σε βλεπω σχετικο. Ξερω κατι ψηλα απο Fortran κ απο Java…να παρω C++ στο αλλο εξαμηνο ή θα χασω τον μπουσουλα;

Ξανθιες…τι περιμενεις…

Αστοιχειωτε…

μην τις προσβάλεις…τις αγαπώ :stuck_out_tongue:

Eχει ωρες που εχει πεσει.

Με κλειστά μάτια 8)

:smiley:

σταμάτησα να ενοχλώ την γειτονιά μου και σχημάτισα τη δικιά μου σχολική μπάντα !!!

[SIZE=“7”][SIZE=“6”]200 ποστ μωρή τρέλααααααααααααααα ![/SIZE][/SIZE]

καληνύχτα σε όλους τους συμφρουμίτες .:smiley:

Και ναι λοιπόν, μετά απο 3 μέρες αρρώστειας, με πυρετούς και κολλήματα στο κρεββάτι, αρχίζω σιγά σιγά και έρχομαι στα ίσια μου, έτοιμος να αλωνίσω το σύμπαν για άλλη μια φορά, πανέτοιμος να… πέσω με τα μούτρα στις εργασίες και στη δουλειά, η οποία είναι τόσο ατελείωτη που πραγματικά δεν ξέρω απο που να αρχίσω.

2010, ΗΔΗ Σ’ ΑΓΑΠΩ!
:smiley:

Βαριέμαι να κοιμηθώ, γιατί αφού κοιμηθω μετά θα έρθει η ώρα να ξυπνήσω, και βασικά έχω πολλές σοβαρές δουλειές να κάνω (που περιλαμβάνουν πνευματική εργασία :?) οπότε αύριο ειδικά έχω αποφασίσει να αφιερώσω τη μέρα σε χειρωνακτική εργασία δηλαδή να (ξανα)ταξινομήσω τα σιντι μου, κάτι που έκανα τελευταία φορά τον Αύγουστο του 2007.
Και βαριέμαι τρελά. αλλά αν δεν το κάνω με βλέπω πακέτο έξω από το σπίτι μαζί με τα σιντί :?:?:?
:-k

νταξ’, τώρα που μοιράστηκα αυτήν την άχρηστη πληροφορία ίσως καταφέρω να κοιμηθώ. Ellanor σε νοιώθω…

πως γίνεται κάθε φορά το οφ-τοπικ να μαζεύει τους περισσότερους viewers από οποιοδήποτε άλλο τοπικ ;:stuck_out_tongue:

[SIZE=“4”]ΑΓΧΟΣ Κ ΠΑΝΙΚΟΣ![/SIZE]

Εχω ενα σωρο ασχημα πανω μου αλλα το χειροτερο ολων ειναι οτι ειμαι απιστευτα αγχωδης τυπος! K οταν το αγχος ερθει σε συνδιασμος με ενα απο τα αλλα κακα το πραγμα ερχεται κ δενει! Χανω τον κοσμο κ κανω σαν χηρα που δεν εχει στον ηλιο μοιρα! Αυτη ηταν μια μικρη εισαγωγη για να καταλαβετε πως νιωθω τωρα που αυριο για δευτερη φορα δινω για το διπλωμα οδηγησης. Η πρωτη ηταν μια τραγικη εμπειρια οπου οι κυριοι εξεταστες με εστειλαν αδιαβαστο οταν μου ειπαν οτι κοπηκα στη γαμημενη οπισθογωνια! Για δευτερη φορα λοιπον αυριο θα προσπαθησω να παρω το διπλωμα! Για δευτερη φορα θα εχω αυτα τα 4 γαμημενα ματια καρφωμενα πανω μου, στις κινησεις που κανω, στις αποστασεις που αφηνω κ αυτα τα 2 στοματα που θα ανοιξουν μονο για να σου πουν την μαλακια που εκανες! Overdose αγχους λοιπον κ δεν με πιανει υπνος αποψε. Αυτο ομως που με στενοχωρει περισσοτερο στην ολη φαση δεν ειναι οτι αυριο μπορει για δευτερη φορα να χασω το διπλωμα [σιγουρα ομως θα απογοητευτω], ειναι οτι 20 χρονων παπαρας δεν μπορω να επιβληθω στον εαυτο μου κ να τον κανω να αντιδρα σαν αυτο που επρεπε να ειναι, ενα ωριμο ατομο!

@μανατζερ_νικ
ριλάξ μαν ! :slight_smile:

Γκουντ λακ για αύριο, κι ελπίζω να εξάσκησες καμιά οπισθογωνία, μη την πατήσεις έτσι πάλι :wink:

Έντιτ: Προφανώς στο μάνατζερ πήγαινε αυτό.

ManagerNick,
Τα ώριμα άτομα παίρνουν το δίπλωμα οδήγησης λαδώνοντας.
Κάτι κάνεις λάθος αλλά οχι αυτό που νομίζεις!

έτσι ακριβώς ήταν και η δικιά μου εμπειρία εξετάσεων οδήγησης