Έχω φέρει το pc στο σαλόνι, χώρις τα ηχειάκια οπότε εναλλάσω λίγο Vh1 με Mtv στη Nova που χω καιρό να το κάνω…
Πέτυχα paramore και το καυλάκι σ’ ένα βιντεοκλίπ έβαψε ξανθό το μαλλί…Της πάει!
Έχω φέρει το pc στο σαλόνι, χώρις τα ηχειάκια οπότε εναλλάσω λίγο Vh1 με Mtv στη Nova που χω καιρό να το κάνω…
Πέτυχα paramore και το καυλάκι σ’ ένα βιντεοκλίπ έβαψε ξανθό το μαλλί…Της πάει!
Aoυχμ. Επειτα απο μακροσκελεις, χθεσινες συζητησεις, κατεληξα στο συμπερασμα πως η αληθεια βρισκεται στα ερλι 90’ς και γενικοτερα στο παρελθον.
Η μοδα του internet αποθεωνει καθε ραντομ δισκιο για να υποβαθμιστει ενα χρονο αργοτερα. Οχι πως αυτα τα πραγματα δεν αξιζουν, αλλα εχουν παιχτει απο αλλους νωριτερα κι ως επι το πλειστον καλυτερα. Εννοειται βεβαια πως τα ακουμε, τα γουσταρομεν και τα εκτιμαμε, αλλα ως ενα σημειο ρε αδερφε.
= ενας λογος για τον οποιο αποφασισα να κοψω τα mp3. CD και παλι CD. Κι οσα δε μπορουμε να αγορασουμε, CDr, απλα. Κακα τα ψεμματα, αλλα οταν ακουω το οτιδηποτε μεσω καποιου ‘‘item’’, καταληγω να το προσεχω 10 φορες καλυτερα
να μιλας καλυτερα.
Ναι αλλά γιατί όταν τα λέω εγώ δεν με ακούει κανείς; Συμπεριλαμβανομένου κι εσού, Angmar ???
Δεν μπορώ να ακούσω πράματα που έχω (μόνο) σε mp3 λέμε! Κατάρα!
Και αφού τακτοποίησα αλφαβητικά όλα τα σιντί που είναι εκτός σιντιέρας (σε πρώτο χρόνο αυτό) διαπίστωσα ότι:
υπάρχουν σιντί μόνο τους που δεν βρίσκω τις θήκες
υπάρχουν θήκες χωρίς σιντί μέσα (όχι, δεν αλληλοσυμπληρώνονται με το παραπάνω)
υπάρχουν σιντί που έχω αγοράσει 2 φορές (3 τουλάχιστον):oops:
υπάρχουν σιντί που δεν θυμόμουν ότι έχω αγοράσει και είναι ακόμη στο σελοφάν :oops: :oops:
κάποιος πούστης (η απηυδησμένη μητέρα μου στην προσπάθειά της να ξεσκονίσει?) μου έχει ανακατώσει την αλφαβητική σειρά των σιντί στη σιντοθήκη.
δε πούλ, μάι φρέντζ. δε πούλ.
Σας ευχαριστω ολους παρα πολυ παιδια!
[SIZE=“5”]Now i am…[/SIZE]
[SIZE=“7”]Holy D®iver![/SIZE] 8)
Ελατε να σας παω βολτα!
Έφτιαξα το pc μου
Κι’αλλος αρρωστος.
Και εγω πριν κατι μερες.Αισιως δεν εχω αλλαξει μονο Motherboard,CPU και μνημες.
[SIZE=“5”]άντε μωρέ τρέλα[/SIZE] ! ανέβα κ στα μέρη μας καμία φορά ! να κοντραριστείς με τους ντόπιους κάγκουρες !
Και εχουμε και πολλους παναθεμα μας!
ειμαι τοσο γκαντεμης,που αρρωστησα στις τεσσερις μερες που μου εμειναν πριν να ανοιξουν τα σχολεια και τωρα καθομαι μες στο σπιτι σαν τον μαλακα
Μόλις τελείωσα το τον ενισχυτή που μας είπαν να φτιάξουμε στη σχολή8)
Ελπίζω να δουλέψει κανονικά, δυστυχώς δεν έχω παλμογράφο κλπ για να το δοκιμάσω, αλλά μέχρι τώρα δείχνουν όλα οκ.
Now playing: Dark Tranquillity - The Lesser Faith
via FoxyTunes
Όχι..
Ραδιο αρβυλα σε νεα ωρα απο σημερα.8)
αχα και με πολλά κέφια κιόλας 8)
Χτυπάει το κουδούνι, το οποίο μόλις ακούγεται καθώς ακούω στην διαπασών το καλύτερο live Don’t Talk to Strangers (http://www.youtube.com/watch?v=3SHrjQydgYA&feature=related). Φαντάζομαι ότι είναι οι γείτονες που θέλουν να μου εξηγήσουν ότι δεν έχουν όρεξη πρωϊνιάτικα, και ανοίγω (αφού χαμηλώνω ανεπαίσθητα το κομμάτι).
Σκάει μύτη ο Παπάς της γειτόνιάς, να με ευλογήσει και να με ραντίσει για την Γιορτή των Φώτων. Μπαίνει μέσα, ρίχνει ένα γρήγορο αυτί στο κομμάτι, που βρισκόταν στο αποκορύφωμα του σόλο, βλέπει και εμένα τον πιτζαμόκαφρο και τρέχει σχεδόν στο σπίτι, ψέλνει λίγο (εντωμεταξύ σαν μαλάκας έψαχνα να βρω λεφτά αλλά είχα μόνο 50ευρο), μέχρι να γυρίσω έρχεται δίπλα μου, μου χώνει το ματσάκι με το βασιλικό στη μούρη και φεύγει σχεδόν τρέχοντας. Ενδιαφέρον σκηνικό.
[SIZE=“5”]Ουυυυυυυ 666 !!![/SIZE]
ενδιαφερουσα αντιδραση ο παπας.αλλος παπας μπορει να σηκωνοταν και να εφευγε αμεσως.
Το θεμα θα ηταν να αρχιζε να κανει χεντμπανκιν!
[SPOILER]το κορυφαιο heabanging ειναι βεβαια με τον παπαγαλο