Πριν λίγα χρόνια μου χε συμβεί παρόμοιο σκηνικό…Χτυπάει ένας τραγόπαππας για τον ίδιο λόγο…Για κακή του τύχη όμως τα 2 μου λαμπραντορ βλέποντας έναν μαυροφορεμένο άντρα να στέκεται στην πόρτα και να κρατά κάτι μεταλλικά αντικείμενα, σκιάχτηκαν και του όρμηξαν…Το σπριντ που έριξε δεν το χω ξαναδει…ΓΙΟΥΣΕΙΝ ΜΠΟΛΤ Ο ΤΥΠΑΣ!
χαχαχ θεός!είναι το forum της team 17, και ρωτάνε για απορίες και προβλήματα για τα worms. Το forum είναι αγγλικό…αλλά να ένας έλληνας θεούλης χαχαχα
http://forum.team17.com/showpost.php?p=706966&postcount=10:lol::lol::lol:
Πά να πιω Southern Comfort ακούγοντας Southern music, κοινώς Κλούτς.
Anthrax, ham radio, and liquor.
Coming at you live!
Λαβ, πις (με ea όχι με i εκτός κι αν είστε (μπυρο)πότες) και να θυμάστε ότι η Αλήθεια βρίσκεται στους SEX PISTOLS.
σε αγαπάμε 8)
Γκεγκε!!
Μεγαλη ταινια αυτο το ονομα του ροδου.
Eυγε κοπελια. Αξια
Γεια χαραααααααααααααααα…
[SPOILER]σε όλους
[/SPOILER]
χαχ επεστρεψε με χριστουγεννιατικα κρεμμυδια :lol:
χεχε… η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις…
βρε μελαχρινακι μου,
με ποτισες φαρμακι,
με ποτισες φαρμακι
βρε μελαχριναααακι μου…
ΚΑΙ ΤΗ ΠΗΔΑΕΙ, ΤΗ ΠΗΔΑΕΙ
ΚΑΙ ΤΗ ΠΗΔΑΕΙ, ΤΗ ΠΗΔΑΕΙ
ΚΑΙ ΤΗ ΠΗΔΑΕΙ, ΤΗ ΠΗΔΑΕΙ
ΚΑΙ ΤΗ ΠΗΔΑΕΙ, ΤΗ ΠΗΔΑΕΙ!!!
:dance:
Και τώρα που γύρισα όντας αυτό που λένε tipsy, έχωα να πω πως πρέπει να πάτε μία Τετάρτη στο Alley Cat να ακούσετε το θεούλη των μικρών πραγμάτων να βάζει μουσική…
FAITH NO MORE, MUSE, NINE INCH NAILS, KILLING JOKE, CLUTCH, SMASHING PUMPKINS, PEEPING TOM, MASTODON, MADRUGADA, THIN LIZZY, DEAD KENNEDYS, PEARL JAM, MONSTER MAGNET, MASTODON, DROPKICK MURPHYS, SYSTEM OF A DOWN, QUEEN OF THE STONE AGE, MARILYN MANSON, DISTURBED, OFFSPRING, VOLBEAT, DOG FASHION DISCO, FLOGGING MOLLY, TOOL phew, και άλλα…
Δεν πηδάει (αυτήν ή καμία άλλη) κανείς που να γνωρίζω, σύντροφε. Take your shoes off, relax, and just enjooooy the melody
ποιος είναι αυτός ο θεούλης των μικρών πραγμάτων που παίζει τόσο ΜΕΓΑΛΕΣ μουσικές???
[I]so-fu@… Είμαι άνδρας και θέλω να γίνω γυναίκα, ακριβώς και όχι shemale. Θέλω να αποκτήσω στήθος και αιδοίο, να μου αφαιρεθεί το πέος. Γίνεται; Ξέρετε πόσο κοστίζει;
Αγαπητέ so-fu
Η εγχείρηση που αναφέρεστε λέγεται <αλλαγή φύλου> διαφυλική ή και transexual και ασφαλώς γίνεται. Χρειάζεται 2 μέρες νοσηλεία. Τώρα το κόστος εξαρτάται από το αν εγκρίνεται απ’ το ταμείο σας.[/I]
Υπάρχει ταμείο το οποίο καλύπτει αλλαγή φύλου? :-k
χαχαχαχα όχι ρε συ μάλλον εννοεί ότι αν του φτάνουν τα λεφτά γιατί κοστίζει πολυ…
Welcome back unburnt.
Ξερω γω μαλλον αυτο θα εννοει. Δε νομιζω κανενα ταμειο να καλυπτει τετοια εγχειριση εκτος και αν για καποιο λογο κρινεται απαραιτητη αλλα δε νομιζω
Για ποιο λόγο να κρίνεται απαραίτητη? Ψυχολογικό είναι το θέμα.
O Tσούνταρος
καρδούλες
Ναι γι’αυτο λεω οτι δε νομιζω. Αλλα ξερω γω… παιζει να τον εχει επηρεασει τοσο πολυ ψυχολογικα τον αλλον που να κριθει απαραιτητο απο κανενα ψυχιατρο του να κανει την εγχειρηση για να μην παθει καμια νιλα. Δεν ξερω ειναι το μονο που μπορω να φανταστω :?
ε καλά δεν είναι και τόσο τραγικό να μην παίζει καλά ένας ντιτζέι…