Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

Παλι αρχισε τις μαλακιες ο Βακιλλος!

καλα, γιατι η καθε πικραμενη και μη στο facebook να λεει τον πονο της η την καβλα της με ποιηματακια και οι χαζες φιλες της να γραφουνε παντα σχολια τυπου ‘‘εισαι γαματη’’?

Mα, κι εσείς, γιατί έχετε για “φίλες” τύπισσες που γράφουν στο facebook ποιηματάκια???
Painfull…

Όντως. Σε λίγο θα μας πείτε ότι θα πηδούσατε μία που γράφει στο φέησμπουκ ποιηματάκια μόνο και μόνο επειδή έχει βυζάρες και κωλάρα. Παθέτικ.

Kαι όχι τίποτ’ άλλο, αλλά μετά θα γίνεις κι εσύ ποιηματάκι και οι φίλες της θα γράφουν από κάτω “τι κόπανος! αλλά εσύ μάτια μου είσαι γαμάτη”…:-s:-s

www.1431am.org
κανω εκπομπη τωρα οποιος θελει ας βαλει να ακουσει

Circle of life bro…

Εχει βαλει Ατλαντις ο μπρο στο διπλα πισι κι ακουω κι εγω.Αυτο ο τυπας με τη βραχνη και καλα “ψαρωνω κοσμακη” φωνη που κανει εκπομπη τωρα ποιος ειναι?Εχω κλασει στο γελιο.Μιση ωρα φιδεμποριες λεει:lol:

:lol: :lol: :lol: αχαχαχαχαχχα!!! Τι τραγικος ειναι αυτος ρε; Του ειπε κ 2 γλυκολογα η Μαρια…παει…παιχτηκε! :stuck_out_tongue:

Τι λεει ρε παιδια;; Τι λεεειιιι;;; αχαχχααχαχαχαχ!!

Σεισμοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος

Πιο μεγαλος απο τον προηγουμενο πρεπει να ηταν. Κουνουσε αρκετη ωρα.

ΣΕΙΣΜΟΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΠΑΛΙ!
ΓΓΡ

παιδια σοβαρά αυτη η ιστορία με τους σεισμούς στον χώρο της Αχαιας με έχει κουράσει…Ειχα ξαπλώσει για να κοιμηθώ και ξαφνικά έγινε σεισμός και φυσικά δεν μπορώ τώρα να κοιμηθώ…και γενικώς έχω αρχίζει και τρομάζω λίγο

γαμισε τα ρε…εδω ψηλοχεστικα εδω στου διαολου τη μανα να πουμε…μεχρι τη λαμια τον καταλαβε ενας!!!
:-s

Νανούρισμα είναι.

τσεκάρετε εδώ τα των σεισμών παγκοσμίως και στην χώρα μας

http://www.emsc-csem.org/index.php?page=current&sub=list

Λοιπον, το οτι εκατσα να διαβασω εξηγει τον σεισμο! :lol:

βαριεμαι βαριεμαι βαριεμαι βαριεμαι βαριεμαι βαριεμαι βαριεμαι βαριεμαι βαριεμαι βαριεμαι:|:|:|:|

το αυτο

-Κοίτα πόσα φάρμακα παίρνεις πάλι.Αλλά βέβαια,αφού δεν τρως.
-Μαμά,τρώω.Ούτως ή άλλως,ουρολοίμωξη έπαθα,όχι ανορεξία.
-Ναι,αλλά δεν τρως.

Πως γίνεται κάθε φορά που αρρωσταίνω να φταίει το ότι δεν τρώω(τρώω,αλλά λέμε τώρα)?

δεν νομιζω να φταει αυτο για κανεναν αλλο εκτος απο την μαμα…παντα εκει τα ριχνουν ολα(και η δικια μου το ιδιο κανει αλλα πεταει και το αλλο οτι ολα φταινε επειδη δεν ντυνομαι καλα και βγαινω με μισα ρουχα εξω)